Cred ca m-am bucurat prea repede!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Mitzu, felicitari scumpa. Ce ma bucur pentru tine!!! Sper sa fiu si eu curand. pupici multi, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mitzura, te urmaresc de cand ai pierdut sarcina si iti spuneam ca eu am ramas insarcinata la o luna dupa ce am pierdut sarcina. Am tot citit ce scriai tu in speranta ca o sa ne dai o veste buna, asa ca acum, cand am citit ca o sa ai un bebe mi-a venit sa plang de bucurie. SA dea Dumnezeu ca de data asta sa fie bine. Stiu prin ce treci, ca si eu eram tare speriata cand am ramas din nou gravida

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

p.s. Mitzura, cred ca ar trebui sa schimbi titlul subiectului, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Mitzura ,felicitaaaaaaaaaaaari!

Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si sa stea cuminte acolo cele 9 luni fra incercare de evadare! Ai grija de tine si, cum a spus si sotul tau, n-ai voie sa faci nimic, numai sa ai grija de burtic si bebic!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Va multumesc tuturor pentru ce mi-ati scris!

Da, Tia, ar trebui sa schimb subiectul, dar m-am gandit ca n-are rost sa mai fac unul nou doar ca sa anunt ceva ce lumea stie deja. Ar fi trebuit sa-l fac de la inceput.

adita, si tu acum in ce luna esti? si de ce ai pierdut prima data? (poate mi-ai spus atunci dar nu mai tin minte). Intr-adevar simt multa fericire, dar amestecata cu foarte multa teama pentru bebe. Oricum azi am aflat ca testul de toxoplasmoza e negativ, deci am eliminat macar o cauza. Dar tot mi-e teama.

Si eu as vrea sa aud si de la voi vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mitzura, a scazut cam cu 0.3. Nu mi-a venit inca, dar nu imi vine pana nu ajunge la 36.6, 36.7. Nici nu am semne ca vin, insa dupa temp mi-e teama ca maine, ori cel tarziu poimaine apar.
Sper sa mai creasca, insa ma cam indoiesc. Azi era la limita. Nu stiu ce sa spun, sunt abia in ziua 30.
Tineti-mi pumnii sa nu mai scada mai mult de atat. Daca m-ati vedea cum arat, ce cearcane am, de atata plans si nedormit.
De azi inainte nu imi mai fac sperante, ci indiferent cate semne oi avea, voi spune de fiecare data ca e de la altceva. La sarcina nici nu o sa ma gandesc. E mai bine asa.
In fine, v-am batut destul la cap, va tin la curent in zilele urmatoare.

Mitzura mama, felicitari!!! Stiam ca esti, eram 100% sigura din momentul in care ai spus ca ti-a crescut din nou. La tine din ce am inteles eu nu a scazut asa de mult ca la mine, deci nu era o scadere semnificativa.

In fine, vom vedea.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mitzura draga, ma bucur pentru tine..Dupa sarcina pierduta trebuia sa se intoarca din nou bebele l-a tine....de fapt a facut si el doar o mica escapada
Felicitari si sa ai mare grija de tine, de voi adica....si daca ma lasa Dumnezeu poate te ajung din urma!

Crinuta, am vorbit si pe sms, m-ai asteapta macar 2 zile, si nu dispera....eu ce sa mai zic de 1 an de zile mi se intampla asta in fiecare luna si de 2 astept si am speranta in continuare.

Mina eu zic ca ai facut prea devreme testul!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mitzuleeeeeeeeeee
Sa ai maaaaaaaaaaaaaare grija de voi
Bravo, ma bucur mult, mult pt tine! Sarcina usoara iti doresc:-)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Felicitari!!!!!!!! Sa ai mare grija de voi ca merita!

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

SA AI MARE INCREDERE IN TINE , IN TRUPUL TAU SI IN BUNUL DUMNEZEU! SA FII TOT TIMPUL OPTIMISTA SI TOTUL VA FII BINE! FELICITARI!

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput