Cred ca m-am bucurat prea repede!
Haideti sa va spun odiseea mea de luna asta. Nu stiu daca intereseaza pe cineva toate amanuntele astea, dar ma simt eu bine daca vi le povestesc, ca voi intelegeti cel mai bine prin ce trec.
Luna asta cred ca mi-am tras singura o pacaleala de zile mari . Am simtit multe chestii pe care le-am interpretat ca fiind bebe si cred ca m-am cam grabit. Treaba sta in felul urmator. Una din chestiile care s-au ameliorat dupa ce am pierdut sarcina, a fost ca nu mai aveam dureri si tensiuni in sani inainte de ciclu (ceea ce inainte se intampla constant). Asa ca luna asta, cand am inceput sa-mi simt sanii imediat dupa "perioada vesela" (), am zis "hopa! aici e ceva!".
Alta chestie a fost ca inainte de ovulatie ne-am imbuibat amandoi cu capsule de napraznic, exact asa cum am facut si in luna in care am ramas cu bebe, in speranta ca obtinem acelasi efect.
In plus de la ovulatie si pana acum dureri de ovare si de uter sa te tii, de chiar ma gandeam in sinea mea ca daca asta nu e bebe, atunci trebuie sa merg la doctor ca nu e in regula cu durerile astea. (Acuma sa nu intelegeti ca ma dureau tare, nu, erau tensiuni mici, dar dese, fata de ceea ce e normal la mine, adica deloc).
In plus temperaturile ridicate (dar astea sunt in fiecare luna asa, deci nu erau neaparat un semn special).
Poate va ganditi ca astea sunt senzatii normale, dar eu nu am de obicei manifestari de astea.
Ei si azi, fiind in a 26 zi a ciclului (care la mine e de 26-28 de zile) mi-a cam scazut temperatura, la 37, dupa ce cu cateva zile inainte a fost tot de 37,1 si chiar 37,2. Faza buna deocamdata e ca dusmanii n-au venit inca, dar cred ca nici nu scap. De-abia astept temperatura de maine dimineata.
Ca sa o scurtez, doua saptamani am fost convinsa ca sunt (si m-am comportat ca atare, am facut si imensul sacrificiu de a nu mai bea cafea de frica sa nu-l supar pe bebe) iar azi am inceput sa realizez ca poate m-am inselat. Si culmea parca nici ovarele nu le mai simt, nici sanii nu mai sunt asa tensionati (doar putin), nu se mai intampla nimic, asa ca sunt foarte suparata !!
Va mai spun maine cum mai sta treaba, acum ma duc sa ma spanzur!
P. S. Cel mai ciuda imi e ca eu sunt foarte precauta de felul meu, si nu ma entuziasmez usor, asa ca nici nu trag concluzii pripite de obicei. Dar luna asta au fost prea multe semne ca sa nu ma gandesc ca s-a intamplat in sfarsit minunea.
Si in timp ce am scris chestia asta, astia la stiri vorbesc despre femei care fac copiii la comanda ca sa ii vanda. Pai dreapta ii lumea asta?????!!!!!!
Raspunsuri
florypop spune:
Mitzura,
Lumea nu e dreapta asta e clar, dar daca nu ai ramas insarcinata luna asta (eu iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori) ai sa vezi ca se va intampla cand nici nu te astepti. Si eu trec prin aceeasi situatie numai ca inca nu m-am entuziasmat prea tare, mai am cam trei zile si trebuie sa imi vina monstrii. Stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina, tocmai am pierdut una la inceputul lunii septembrie, dar te rog nu te descuraja orice ar fi.
Multa bafta
Flory
mitzura spune:
Inca un P. S. ca am uitat sa va spun ce era mai important. Ieri m-am trezit cu niste pete maronii pe chilot (scuzati detaliile intime ), asa din senin (chestie care iara nu mi s-a mai intamplat niciodata) si bineinteles ca m-am gandit ca o fi sangerarea aceea usoara produsa de implantarea oului. N-am mai rezistat psihic si m-am dus si mi-am luat un test de sarcina (desi am zis ca nu mai fac teste pana nu imi intarzie vreo doua trei zile). Ieri era ultima zi inainte de venirea ciclului. L-am facut si mi-a iesit negativ. Dupa doua ore, ca sa vedeti la ce culmi ale disperarii am ajuns, m-am dus si l-am luat din cosul de gunoi sa vad daca nu cumva a mai aparut o liniuta, si culmea, ca se vedea, dar foarte, foarte slab, ca o umbra. Acum sa nu-mi ziceti ca daca s-a vazut liniuta inseamna ca e, ca nu va cred, ca am mai auzit de fete la care le-a iesit cu doua, si nu era nimic.
crinuta spune:
Mitzura, eu spun sa mai astepti si sa nu tragi inca concluzii pripite. Temp nu a scazut atat de mult, cine stie, poate creste iarasi. Cat scade la tine inainte sa vina uratii?
pupici
Crinuta
mitzura spune:
Cand s-a facut 36,9 a gata, nu mai e nici o speranta!. Asa ca maine ori ramane 37, ori creste la 37,1, ori scade si am terminat povestea. Oricum, daca e a treia varianta, poate sa se adune toata trupa aspirantelor optimiste ca n-o sa ma scoata din butoiul cu disperare.
mitzura spune:
Crinuta, am vrut sa-ti vad graficele de pe fertilityfriend, dar nu se afiseaza decat doua grafice aproape goale. Unde am gresit? Am intrat pe la profilul tau personal.
mitzura spune:
Florypop, ti-au spus ceva despre cauze cand ai pierdut sarcina. Si nu ti-au spus sa astepti cateva luni pana sa incerci din nou?
Irinel spune:
Mitzura, eu cred ca daca nu ti-a venit ciclul, mai exista o speranta. Nu, a doua liniuta aparuta dupa atata timp nu inseamna sarcina, dar tu nu ai urmarit sa vezi cand a aparut, asa ca poate a aparut mult mai repede. Oricum, daca e sa fii graviduta, concentratia HCG este scazuta inca, pentru ca sarcina e foarte mica, asa se explica de ce uneori testul iese negativ la inceputul sarcinii (asa explica pe testul de sarcina daca citesti cu atentie).
In acelasi timp, poate sa fie alarma falsa, pentru ca de multe ori cand ne dorim sa ramanem gravidute, vedem semne peste tot (si mie mi se parea ba ca am sanii mai mari, ba ca nu ma doare burtica cum ar trebui, samd)
Asteapta si vezi daca vine cilcul si daca intarzie, mai fa o data testul si ai grija si ce test folosesti.
Eu iti doresc din tot sufletul sa fie bebita.
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 8 (DPN 9 iunie)
coral spune:
Daca tot astepti un bebe vin si eu cu sfaturile care mi le-a dat doctorul de aici.
Pina apare minunea mult visata ia acid folic si vitamina E si cine stie...eu tin pumnii, poate e ce doresti.
Bafta mare si muta sanatate.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
Roxana_G spune:
Mitzura nu dispera. Dar nici nu iti face sperante prea mari. Eu am trecut prin ce treci tu vreo 8 luni la rand. Si cand am abandonat...
Cand mi-am facut minunea de test care a iesit pozitiv am facut-o in gluma.
Uite-ma-s in 26 de saptamani.
Petele nu spun nici da si nici nu. In popor se numeste "insemnarea" si se pot intampla si daca esti insarcinata (atunci cand BB se prinde de peretele uterin).
Bafta multa. Iti tin pumnii si sa ne spui si noua cum s-a finalizat.
Rox