Cred ca m-am bucurat prea repede!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Roxana, povesteste-ne mai multe despre tine. Tu chiar ai ramas atunci cand i renuntat la ideea de a ramane? Am mai auzit cazuri din acestea.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mitzura,

Medicii au spus ca am pierdut sarcina din cauza lipsei de progesteron si din cauza stresului. De asteptat mi-au spus sa astept sase luni, dar nu rezist. Tot medicii au spus ca voi ramane greu insarcinata deoarece am uter retrovers. Asa ca am spus "Ce o fi o fi, ce-o vrea Dumnezeu" si nu m-am protejat in nici un fel. Semnele de sarcina au aparut deja ce-i drept dar nu vreau sa ma hazardez. La prima sarcina am asteptat cam cinci luni...ce-i drept dupa trei ani de anticonceptionale.
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaD spune:

Fetelor, nu disperati!......O atitudine optimista contribuie foarte mult. Si eu , dupa ce am pierdut sarcina, desi mi-au spus trei luni sa nu raman ca patesc acelasi lucru, dupa patru luni am ramas .Asa ca , dupa parerea mea, nu trebuie sa asteptati totusi chiar 6 luni, trei sunt suficiente....Cat despre acidul folic si vitamina E, nu sunt convinsa ca aduc sarcina dar si eu, in luna in care am ramas gravidutza am luat acid folic, nestiind ca sunt insarcinata. Asa ca nu stiu daca a avut vreo contributie sau nu, dar nu strica sa incercati, nu va poate face nimic rau daca nu exagerati cu dozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mitzura, cum a fost temperatura azi?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Hai Mitzule cum e azi?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetelor, si bine v-am gasit !

Am aceeasi problema ca Mitzura, pe care toate o asteptam sa ne spuna mai multe.
Mutzura, eu iti doresc din toata inima sa fie bebe, asa cum si tu iti doresti.

Cam la fel e si cu mine si tare mi-ar prinde bine niste sfaturi de la voi.
Am fost copii cuminti si am exersat placeri in perioada fertila si la 8 zile ininte de data programata a ciclului (asta ar fi 30 oct) au inceput niste usoare dureri. Mi-am zis ca se anunta ciclul, asta e, nu a fost nici luna asta, sa nu disperam. Dar a doua zi au aparut niste pete maronii, ca o foarte usoara hemoragie. dar redusa de tot. Adevarat ca in zilele alea am avut de mers mult prin oras, dar nu pot spune ca m-am obosit foarte tare sau ca mi-a fost frig, ca sa pot zice ca de la asta ar fi.
Distractia cu petele a tinut 2 zile, dupa care a incetat. De atunci tot am dureri, asa, ca si cum acusica tre sa-mi vina ciclu dar nu vine, iar sanii mei sunt ca niste pietre de moara, nu prea mai intru in sutien. Plus ca ma dor de nu mai pot.
Voi ce ziceti ca e? Eu mi-am propus sa stau pana pe 30 si daca nu se intampla nimic sa fac neste teste de sarcina. Apoi sa ma duc la medic.
Apropo, stiti vreun test de sarcina care se poate face in oric moment al zilei?

Asstept sfaturile voastre si va pup pe toate.

Mitzura, neaparat sa ne zici ce faci.

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si eu sunt curioasa!!!!!!!!!!!!!!
Nu ne mai fierbe!!!!!!!!!!

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Imi pare rau, n-am avut intentia sa "va fierb", a fost nenorocul, de la 8 dimineata ma chinui sa intru pe internet, si nu reusesc, ca incerc de acasa si am o conexiune destul de proasta. De-abia acum am reusit cu chiu cu vai.
Intai de toate, temperatura mea azi a fost tot de 37.0, asa ca distractia (adica asteptarea asta groaznica) continua. Inca nu e rau, dar nici foarte bine, in sensul ca daca era macar 37.1 stateam mai linistita. Oricum la mine rusii nu vin decat cand scade sub 37. Din nou astept sa vad cum va fi maine.

Florypop, cum au concluzionat medicii ca ai pierdut sarcina din cauza insuficientei de progesteron, ai facut dozari hormonale sau altfel? Si mie mi-au spus sa stau sase luni si uite ca am fost constiincioasa (nici eu nu stiu cum am rezistat).

coral, am luat acid folic in ultima luna in fiecare zi, si vitamina E dar asta cu pauze. Asa ca sunt pregatita.

Crinuta, si eu am ramas cand nu ma asteptam deloc (am mai povestit asta pe forum sper sa nu va plictisesc). A fost chiar in luna in care am aflat ca socrul meu are cancer, si a fost cumplit. In consecinta numai de sex nu ne ardea la nici unul, chiar daca incercam de 8 luni deja si eram mai mult decat nerabdatori. Asa ca s-a intamplat o singura data in luna aceea si atunci a fost, desi nu ma gandeam ca o sa reusim chiar atunci.

Mina, eu cred ca ai reusit!! Sa ne spui daca e asa sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Multumesc pentru gandul cel bun, Mitzura !

Incerc sa nu ma entuziasmez... a mai aparut o pata, mica. Am crezut ca vin nepoftitii dar nu au venit, asa ca tre sa am inca rabdare.
Mai astept pana pe 30 si apoi pe 01 dimineta o sa fac un test.

Eu-s nmscuta in nov, va dati seama ca ma gandesc ce minunat cadou de ziua mea ar fi.

Asa ca, deocamdata, rabdare fara tutun, ca face rau. De altfel nici nu fumez, dar asa e zicala.

Va pup pe toate.

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mitzura, am facut tratament cu Duphaston o luna de zile dupa care sangerarea a fost si mai puternica si m-au trecut pe Gravibinon (2 pe sapt.) din care am facut numai o injectie deoarece la analiza sangelui HCG-ul incepuse sa scada.
Flory

Mergi la inceput