Cred ca m-am bucurat prea repede!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetelor !

Cum te simti, Mitzura? Sa fii cuminte, da?

Irina, si eu am grija cu pozitiile si cu pozitiile de dupa .... pozitii.Sper sa fie un factor care sa creasca sansele.
Eu incerc numai de vreo 3 luni, asa ca nu am inca motiva sa intru in panica, nu-i asa?
Si mai sunt convinsa de ceea ce ati spus si voi, bb vine cand vrea el, daca stau incordata si astept, si interpretez fiecare semnulet nu-i bine. Am declarat noiembrie luna relaxarii, nici macar nu ma mai gandesc ca poate, ca sper.... Las toata nerabdarea la o parte si-mi vad frumusel de viata si de dragoste, ca daca-mi merge bine si sunt relaxata sigur are sa vina si piticul.

Merg saptamana viitoare la doctor sa vad ce a fost cu rushii astia cu nabadai de luna asta si am sa discut si despre ce vitamine si acid folic ar tre sa iau, ca nu prea-mi vine sa le iau dupa capul meu.

Asadar, cu voie buna inainte, fetelor !

Mina

Sa va bucurati in fiecare zi de cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor dragutelor, va pup pe toate!!
Bunny draga, bine ai venit si un bebe cat mai curand daca vi-l doriti. Imi aduc aminte cum a fost cand am descoperit si eu prima data desprecopiii, cum am stat vreo cinci ore legate cu ochii lipiti de ecran si am citit tot ce-am prins. Si dupa aceea nu m-am mai despartit de el. Asa ca inteleg foarte bine ce spui.

Mina draga, imi place atitudinea ta si intr-adevar dupa trei luni chiar n-are nici un rost sa te ingrijorezi. La mine, prima data s-a intamplat dupa 8 luni, dar la tine se va intampla mai repede, cu siguranta. Cat despre cumintenie, incerc sa fiu pe cat pot si sa am grija de bebe ca m-a facut fericita.
Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga Mina,

E bine ca gandesti pozitiv. Eu am ramas graviduta dupa 1 an de incercari, sincer ajunsesem cam disperata, dar nu a fost nevoie de nici un medicament. Cu doua saptamani inainte sa aflu ca sunt graviduta am fost la medic decisi sa vedem unde este problema si sa ne tratam (eu si sotul meu).
Oricum, e normal sa ia ceva timp, asa ca bafta multa si distractie placuta la
Si, bineinteles, tine-ne la curent!

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Irinelu' cu bebelu' (sau bebeii),

Ma incurajeaza ce-mi spui, pentur ca mi-e cam teama sa iau vitamine sau alte tratamente. Am o tendinta de ingrasare si am obsesia asta, ca daca iau vitamine incep a pune si mai rau pe mine.

Oricum, mi-am promis in sinea mea ca nu ma mai ating de nici un test de sarcina pana nu am si alte simptome, suficient de clare (eventual pana nu mai intru in haine ). Glumesc, desigur !

Tu cum te simti?

Mina

Sa va bucurati in fiecare zi de cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mina, eu n-am probleme cu sarcina pana acum, dar am cu greturile :-(
Le am toata ziua da nu vomit, sunt tare urate... Abia astept sa scap de ele.
Mina sa stii ca eu am luat vitamine in perioada dinainte de a ramane gravida. nu stiu daca a ajutat sau nu, nu le-am luat la sfatul unui doctor, am luat vitamine care se dau fara prescriptie si se iau zilnic (la persoane sanatoase si nu ca sa ramai grevida). EU citisem undeva ca e bine cand te hotarasti sa faci un bebe sa iei vitamine si mai ales acid folic. Si cred ca totusi m-au ajutat si vitaminele da mana in foc nu pot sa o bag. De ingrasat nu m-am ingrasat, da iar, nu stiu daca e regula generala. Sunt vitamine care de fapt iti furnizeaza necesarul de vitamine si minerale pentru organism pe ziua respectiva, pentru ca noi oricat am incerca, alimentatia noastra nu contine tot ce trebuie (si asta indiferent sa suntem mai slabe sau mai grase).
Sincer, te inteleg ca si pe mine ma obseda intr-un timp sa nu iau proportii din cauza vitaminelor. Da eram asa de disperata ca nu pot avea bebei, incat as fi incercat orice...

Asta nu inseamna ca nu poti ramane graviduta fara sa iei bulinute. Ai grija la alimentatia ta si poate n-ar fi rau sa iei macar acid folic (este indicat sa iei cu 3 luni inainte de a ramane graviduta, poate ai citit si tu pe site prin articole.

Bafta multa!

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput