FIV 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sic! si eu m-am intalnit cu Raluca la Medsana, asa sa stiti! Parca o stiam de cand lumea, asa a fost intalnirea noastra. Pacat ca nu vom avea ET in aceeasi zi, Ralu! Poate ma voi nimeri totusi cu Cored, cu care sper ca pana la urma o sa ma intalnesc acolo intr-o zi.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred ce focuri urmeaza!!!

Raluca, Anemona: Mi-am chiar imaginat intalnirea voastra la Medsana..de curiozitate v-ati mai vazut ? sau cum va-ti recunoscut?
Va tin pumnii la amandoua, anemona intai sa trcei de punctie si nu-ti fa griji pt nr si marime, mai ai aproape o saptamana sa si mai creasca si numai stand linistita ii ajuti ( deci fugi in continuare dupa moral si cum il prinzi la prostioare ii da repde bataita).
Raluca: iti doresc transfer usor, sa fie la fel ca al meu (5 minute, n-am simtit aproape nimic). Iti tin pumnii lunea viitoare.

In schimb nu stiu cum v-ati descurcat voi cu statul in pat. Eu n-am stare deloc, ma sucesc pe toate partile, ma doare spatele de atata stat. Mi-am pus laptopul in pat dar e tare incomod de scris asa ca ma contorsoniez in toate pozitiile. Uf! abea astept sa treaca zilele astea! Cred ca e si din cauza ca nu prea cred ca statul in pat ajuta efectiv la implantarea embrionului.

Ah! pt fetele care fac transferul: vedeti ca la subiectul "ce efecte are cretisoara" ne-a scris livia ce ceaiuri putem lua ca sa ajute implantarea Azi o sa se intereseze sotul sa vedem ce gasim aici.

Denisa inteleg ca ne parasesti o sapt dar te rog scrie-ne inainte. Sper ca transferul a fost usor. Cand iti face testul ?

Pia: Nu stii cat as vrea sa va dau o veste buna..pt ridicarea moralului! Am inceput sa caut pe internet "success stories" si sa stiti ca f multe au reusit (si char din prima incercare). Trebuie dar sa credem in sansa noastra.

Gata, hai ca acum sunt mereu pe forum si o sa va scriu romane.
Va pup, merci la toate pt urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Monbb, pentru a creste suspansul, sa stii ca eu am vazut-o pe Anemona din spate!!! Si cu riscul de rigoare am strigat-o. Asa cum zicea si ea: parca ne cunosteam de cand lumea. Cu statul in pat te inteleg perfect. In martie am trecut prin experienta asta si stiu ca e groaznic. Imi ziceam atunci ca o sa dorm pe scaun dupa ce scap... Si am scapat. Si tot in pat dorm.
Duminica e ziua sotului meu (il cheama si Dimitrie, evident). De cand ne gandim la un baietel am zis ca al doilea nume va fi oricum Dimitrie. Uite ca asa s-a nimerit sa aiba toate motivele... Din primavara e prima data cand reincep sa visez cu ochii deschisi.
Ma bucur tare ca incep Utrogestanul vineri, cand nu mai merg la serviciu deja, ca sa nu "curg" in nestire peste tot... Oricum, azi am aflat ca s-au scumpit toate medicamentele de care am nevoie. Apropo Anemona, ca scriai la un alt subiect de costurile fiv-ului. Eu chiar am ajuns la 6000 $ in primavara cu tratamentul luat din Romania...
Din fericire ET asta (fiind primul) intra inca in ce-am platit in martie.
Asteptare usoara noua, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

La Multi Ani pt sotiorul tau, sa aveti impreuna o mare bucurie, sub forma unui mic Dimitrie.
Tare ma bucur pt tine, ai ajuns la transfer si de aici mai e putin.

Eu ma pun pe citit caci altfel n-am nici o sansa sa stau linistita in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ralu, ai dreptate, fiv-ul te poate costa si mult mai mult, dar cu putin noroc scapi si mai ieftin. Eu pana acum am dat pe medicamente doar 600 euro, plus drumul la unguri care a mai fost pana in 2 mil lei. Si ma putea costa si mai ieftin daca luam dipherelinul tot din Ungaria.
Am o intrebare: cat costa medicatia de dupa punctie (utrogestan si restul), cam la cat ajunge in total, caci eu inca nu am luat nimic si habar nu am cat e de scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Vai fetelor ce de activitate in zilele care urmeaza. Imi inchipui ce emotionate sinteti, saracutele de voi. Va tin la toate pumnii si sa ne dati numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

AM INCEPUT SERVICIUL!

Veste buna,rea...dupa 2 ani si jumatate ieri a fost prima mea zi la servici...la firma noastra evident.Am facut lichidarea acolo unde lucram si astazi va fi a doua mea zi de munca...

Anemona,multumesc pentru informatii.Eu vreau sa iau si utrogestan si dipherelin la farmacia din Ungaria.Utrogestanul este singurul medicament mai scump de dupa ET.Trebuie sa luati 9 ovule pe zi.3 pe gura si 6 vaginale.Utrogestanul se incepe dupa ET parca...la Ralu se incepe inainte.Trebuie sa aveti utrogestan pe 14 zile(cele 2 saptamani pana la Bhcg-analiza de sarcina care la Medsana este prinsa in pretul FIV).
Stef...la mine a fost in felul urmator in timpul procedurilor FIV.La eco mergem in Bucuresti si ne intorcem in aceeasi zi.Pentru aceste deplasari cred ca trebuie sa te invoiesti pentru ca sunt dispersate pe parcursul tratamentului.Apoi am mers in ziua injectiei pregnyl care se face noaaptea(eu am facut-o la Medsana la 12 noaptea),urmatoarea zi este punctia...dupa 48 de ore ET.In total eu am stat 5 zile in Bucuresti.Intre punctie si ET nu m-am intors acasa
pentru ca ma simteam destul de rau si 2 drumuri de 300 km dus +300 km intors m-ar fi dat peste cap.Nu am plecat din Bucuresti in ziua Et ci in urmatoarea zi.Deci ar fi 5-6 nopti de cazare in Bucuresti.Eu am stat la cumnata mea primadata si a doua oara la hotel.Este bine ca in acele momente sa nu stati la rude,prieteni pt ca nu aratati sau va simtiti super dupa punctie...
Denisa,Monica ... gata bb-ii sunt in burtici?
Raluca ,sunt sigura ca de data aceasta va fi bine!

sila toate!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

O cutie de utrogestan are 30 de ovule si costa 200-250000 lei.Ajunge 3 zile jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Doamne fetelor toate va apropiati de final, ma bucur pentu voi si va tin pumnii.
Raluca, Anemona sunt sigura ca de data asta totul va fi bine, doamne ce emotii am pt.voi, voi n-aveti voi sa aveti emotii sa stati linistite si cat mai relaxate.
Ralu sa-ti traiasca sotul si sigur Dimitrie cel mic va veni sau poate 2 mai stiiiii....ce bine ar fi, tu ai vrea sa se prinda 2?
Deci asa v-ati vazut deci, ce invidioasa sunt pe voi, decat zic si eu ca ma vad cu Ralu .

Pupici si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Poate vin si eu la Bucuresti si ne vedem toate!Si eu trebuia sa ma vad cu Ralu data trecuta dar nu am reusit...
Cred ca sunt nebuna dar eu deja ma gandesc la camera lui bb 2.
Chiar sunteti pe ultima suta de metri!Va tin pumniii...stiu prin ce treceti!

sila toate!!!!!

Mergi la inceput