FIV 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

Bravo Monica, sa fie intr-un ceas bun, stai cumintica in pat si ai grija de bebeii tai. In 30 asteptam vestea cea mare, D-zeu sa fie cu voi si bebeii sa sta acolo cumintei.
Denisa si tie la fel, azi iti pun bebeii, ai grja de tine si nu te stresa, stai cumintica, de daata asta trebuie sa reusesti, aceesi veste o astept si de la tine spre sfarstul lunii.
Doamne ce ma bucur pentru voi si va tin pumnii sa reusiti, trebuie sa reusiti sa-mi dati si mie curaj pt.la primavara.
Cloe ma bucur ca sunteti bine, multa sanatate va doresc si ai grija de tine si de comorile tale.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna dimineata fetelor!
Dupa cum stiti azi ma duc la ET si imi i-au concediu de odihna cel putin o saptamana. Deci daca totul merge conform planului si fac ET, nu va mai scriu decat peste o saptamana. O sa imi fie tare dor de voi, dar sper sa iasa bine rezultatul, asa ca o sa stau cumintica la pat.

Va pup si va doresc succes la cele care fac FIVul acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Dragelor,
Sunt si eu in focuri... poate chiar la sfarsitul saptamanii fac ET. Azi merg la eco si poate revin cu amanunte. Ma simt minunat, si cand spun asta fac deja comparatie cu datile trecute cand lucrurile nu stateau deloc asa.
Monica, sa dea Dumnezeu sa reusesti! Si Denisei ii urez la fel. Ati fost tare curajoase amandoua si uite ca incerc si eu sa tin pasul cu voi.
Stef, esti pe maini bune la Ancar. Sunt in zona daca te pot ajuta cu vreo informatie, dar pt. inceput ti-as recomanda sa ceri de la Medsana brosurica despre FIV si sa citesti pe prima pagina a site-ului articolul cu Ancar despre reproducerea asistata.
Gabi, n-ai ghicit! Eu am fost plecata chiar si pe ploaie. (Si n-am facut trat doua sapt cu anticonceptionale inainte de fiv). Dar la cate tratamente s-au descris aici, cine sa le mai tina minte pe toate...
Incerc sa intru pe seara sa dau raportul de la eco.
Pana atunci vedetele saptamanii raman... doamnelor si domnilooooor... Moniqueta si Denisa cea Fara Fricaaaa!!!!

Mergi la inceput

Ralu scumpa mea, nu-mi vine a crede, deci saptamana asta faci ET, doamne ce ma bucur, iti tin pumnii si vino cu vesti bune pe seara
Te pupic si ai grija de ttine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Fetelor, ma bucur nespus de asa vesti. Monica, Denisa, tot inainte! Bravo, aveti grija de voi.
Eu astazi fac a doua ecografie, sa vedem ce am produs eu acolo. Joi, dupa 3 zile de stimulare, aveam cate 4-5 foliculi pe fiecare parte, dar cam micuti. Sper sa se mai fi inmultit sau macar sa creasca aia mari. Daca totul va fi bine, pe vineri-sambata va fi punctia. Sper sa aflu astazi ceva exact.
In rest n-am noutati, vad ca efecte adverse la stimularea asta nu au aparut, sper sa nu apara nici de acum incolo, caci starea mea este foarte buna si doar moralul mai aluneca din cand in cand, dar il iau la rost imediat si nu-l las deloc. In weekend am colindat prin magazine, m-am plimbat, doar ca sa nu mai stau in tensiune si sa uit de asteptarea asta. Si mi-a prins tare bine, sa stiti.
Gabi, poti lua medicamente din Ungaria in euro daca mergi la farmacia de unde am luat eu, iar la vama, daca ai reteta si factura de la farmacie, e suficient. De fapt pe sotul meu nu l-au pus sa arate nimic, a zis el ca a mers sa cumpere medicamente si atat. In nici un caz nu se confisca.
Ralu, astazi sper sa ne vedem la Medsana!
Va pup pe toate si va urez o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Anemona draga mea si tu esti in focuri saptamana asta, multa bafta, iti tin pumnii, lasa ca foliculii sigur vor creste ei, sa fie cat mai multi si de calitate, deci saptamana viitoare faci ET, doamne ajuta.
Luna aceasta si noiembrie va fi f.roditoare pentru noi sigur, astept numai vesti bune de la voi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Monica,Denisa si Anemona sunt si eu alaturi de voi si va doresc sa aveti cea mai mare bucurie.

Gabi, spune-mi te rog cum a fost la tine primul FIV tinand cont ca nici tu nu esti din Bucuresti.Ai facut naveta sau ai stat in Bucuresti toata perioada tratamentului? Vreau sa stiu cum sa fac cu serviciul...

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Raluca, iti multumesc pentru sfaturi si iti urez si tie mult, mult noroc ( sa se prinda odata!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pia, Stef, multumesc pentru gandurile voastre.
Acum m-am intors de la eco si se pare ca doar 7 foliculi au crescut frumosi. Sunt constienta ca sunt cam putini, sa vedem cu ce voi ramane dintre ei, cati se vor fecunda, dar inca sper ca poate sa iasa ceva bun din ei. Duminica va fi punctia, asa ca mai e putin timp, dar numai ca sa creasca cei pe care ii am.
Stef, fiind prinsa cu atatea pe cap nu am apucat sa-ti urez bun venit printre noi si sa dea Dumnezeu sa te muti la mamici cat mai repede, de fapt sper ca toate cele care scriem aici sa facem cat de curand un subiect al nostru <mamici, in sfarsit> sau ceva de genul asta.
Ma duc sa-mi odihnesc foliculii , ca am trecut prin emotii astazi si n-as vrea ca la marea intalnire cu sa arate obositi si sifonati.
Va pup pe toate, pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Gata, s-a hotarat: luni, pe 27 (de Sfantul Dumitru) fac embriotransferul. Azi aveam endometrul de 9mm, continuu trat cu Ciclo-Progynova iar de pe 24 incep si utrogestanul (12 pe zi!) vaginal si oral. Ancar zice ca totul e in regula, si ovare, si uter, iar eu adaug ca si moral e bine de tot!
Denisa, e bine si la tine?

P.S.: Sic! Eu m-am intalnit azi cu Anemona la Medsana, si cred ca era si Cored in zona, dar n-am reusit s-o depistez...

Mergi la inceput