FIV 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Denisa, sa stii ca asa m-am gindit initial - doi e tot ce iti trebuie. Eu simt ca o sa reusesti de data asta si sa dea dumnezeu sa nu ma insele simtamintele. Iti tin pumnii mult de tot. Abia astept sa aud vestile bune in 2-3 sapt.

Monica, asa este, cum spune Cloe. Chiar acest subiect l-am discutat pe larg cu doctorul meu cind incepusem tratementul FIV in Sept. Daca embrionii nu arata f. bine, embriologul nu te lasa sa ii mai tii 2 zile pt. a ajunge in stadiul de blastocyst. Decit pe cei f. buni ii lasa, fiindca stiu embriologii (din experienta) care au sanse f. bune. Daca nu erau "promitatori" in ziua a 3-a cind s-au uitat la ei, ti-i transferau imediat. Dar in cazul tau se pare ca puiutii tai au sanse f. bune sa devina blasts. Cum i-am spus si Denisei, iti tin mult pumnii si astept vesti bune in 2-3 sapt.

In rest, cu mine nimic nou.
Va pup pe toate si sa iasa cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

De ce oare in Bucuresti nu faace cu blastociti?Trebuie aparatura sapeciala?

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Nici in Germania nu ii lasa Gabi, sa se faca blastocici.Ce pacat!Sansele s-ar dubla si sperantele noastre ar creste.
Chiar Monica,cum de ii lasa? E politica clinicii? Sau te pune sa alegi, daca vrei sa-i lase sa se faca blastociti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

M-au sunat de la clinica, 3 au ajuns blastocysts: 2 f frumosi (grade 4AA) si unul mai slab (3CC). Imi zice ca al3lea nu merita congelat, o sa discutam. Deci ma pregatesc repede ca intr-o ora sa fiu la clinica pt transfer. Sa-mi tineti pumnii.

Denisa: Mai mult ei hotarasc, iti spun ca ar fii preferabil sa-i mai tii 2 zile, pp ca poti sa spui nu, vreau sa-i transfer imediat dar care ar fii logica! Si FIV-ul se plateste in Canada (6000CAD-FIV +ICSI ; 2000CAD-medicamentele si nici nu mai stiu cat analizele dar care din fericire sunt acoperita de asigurarea privata. Din buzunar am dat cei 6000 si sa nu credeti ca e usor nici aici, multi nu-si permit sa-l faca).

Cloe: Tu ziceai ca ai stat 3 zile dupa transfer. Ai stat linistita, in casa, fara efort? sau ai stat numai in pat?

Merci, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Eu am stat in pat dupa ET 3 zile. M-am ridicat numai pt. dus scurt si mers la baie. Cred ca ei sugereaza 2 zile de stat in pat.
Monica si Denisa, sa fie intr-un ceas bun transferele voastre!!!!

Gabi, eu sunt in sapt. 16 acum si suntem bine toti, multumesc de intrebare. Nu am cumparat inca nimic.

Cloe

Mergi la inceput

SUCCES MONICA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN!SA SE PRINDA!
La tine cati embrioni (blastociti)iti pune?E restrictie de varsta?
La noi e restrictie. Nu e dupa mine, sa pun cat vreau eu sau cate zile imi doresc eu sa mi tina. Eu am avut totusi o bafta sa mi-i tina 3 zile, din cauza ca nu se lucreaza duminica, altfel la clinica mea se face ET numai la 2 zile.

Mergi la inceput

Merci mult. A fost f rapid si fara dureri.Mi-era frica caci la test a trebuit sa-mi dilate colul si m-a durut dar acum nu a trebuit asa ca in 10 min era gata. I-am vazut pe cei doi voincii la microscop, hi! daca zic ei ca sunt perfecti eu ii cred!
Acum sunt cuminte in pat dar o sa ma mai invart prin sufragerie, in canapea.
Aici pune 2 dar e si in functie de varsta. Nici noi nu puteam cere sa puna mai mult de 2 dar sincer eu nici nu vroiam. I-am spus de la inceput doctorului ca nu vreau mai mult de 2. Acum sa speram ca se si prinde! Mi-au zis ca implantarea se face intre ziua 3 si 5 de la transfer (aveam impresia ca e mai repede).
Denisa: bafta maine, iti tin pumnii sa fie usor si sa se prinda apoi.

Celelalte fete ce se aude. Care urmeaza? Eu sunt vesela caci am scapat de toate etapele, imi trebuie doar un raspuns pozitiv acum.

Va pup,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo Monica!! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa le placa la voiniceii tai la tine in burtica.
Acum asteptam sa ne dai vestea cea mare in 2-3 sapt, sau cind faci primul test.
Denisa, iti tin pumnii!!

Mergi la inceput

Merci Corina. Da, am uitat sa scriu ca primul test HCG e pe 30 oct. Inutil sa spun cum astept data asta Probabil ca n-o sa ma abtin si o zi 2 inainte o sa incec cu testul de urina.
Va pup, inca o data Bafta Denisa

Mergi la inceput

Bravo ai scapat, acum ai grija de bebeii tai si stai cumintica!

Va multumesc ca imi sunteti inca o data alaturi! Sper sa iasa bine pana la urma.

Mergi la inceput