FIV 2
Raspunsuri - Pagina 6
Cloe spune:
Fetelor, ma gandesc la voi toate! Ce saptamani agitate si pline de evenimente!
Va pup
Cloe
karula spune:
Anemona, am fost la farmacie azi si am aflat ca Utrogestanul e 280.000. Mie Ancar imi da 12 pe zi (trei oral si restul vaginal) asa ca o cutie imi ajunge doua zile jumate. Cyclo-Proginova l-am luat pentru endo, dar voi continua sa iau si dupa ET, trei pe zi, costa 225.000 cutia si are 11 pastilute albe (doar pe astea le iau deocamdata) si 11 rosii pe care nu le iau. Restul de medicamente care se dau la Medsana dupa fiv sunt banale (triferment, diclofenac, aspirina tamponata, un antibiotic-vibramicina am luat eu, carbune medicinal). Cam atat stiu deocamdata.
Gabi, sa-ti fie de bine cu serviciul! Poate iti mai ocupa din ganduri si te mai linistesti pana la primavara.
gabid spune:
Bunadimineata!
Cicloproginova se ia pana la 4 luni daca suntei .Preturile sunt f.mari.Eu reusisem sa aranjez cu 3 farmacii si imi luam retete compensate.Acum e greu pt ca au pe calculator toate vanzarile pe care le analizeaza CAS...asta daca ar mai fi dat retete compensate pt ca la noi in Bacau se dau doar la copii sub un an.
Eu cand am nascut toate medicamentele pt Moni erau gratuite,inclusiv vitaminele...acum decat sa ajungi la mana lor mai bine le iei singur.
Nu stiu daca in Ungaria este mai ieftin utrogestanul pt ca Marcelle spunea ca in Franta este tot cat in Romania.
Aveti grija de voi sa nu raciti pt ca am inteles ca bantuie niste virusi si numai asta nu va trebuie.Acesta este unul din motivele pt care nu am facut acum FIV acum.Dan stie cat de sensibila sunt si ar fi fost rau pt ca nici vaccin numai aveam cand sa fac.
La mine la servici e bine...numai este ca inainte,imi place ce fac pt ca fac pt noi.Ralu,ai dreptate numai am timp sa ma gandesc la toate tampeniile...ba ca aia mi-a iesit asa,ba ca aia invers...Vin acasa la ora 16.00 si incep sa ma ocup de Moni.Mai rau este ca mi-e tare dor de ea si ei de mine.Cand vin sta numai in bratele mele.
sila toate!!!!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
gabid spune:
Mie mi-a mai dat si lizadon supozitoare pt ca stia ca am probleme.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
stef spune:
Raluca, Monica, Denisa, Anemona trec si eu prin emotiile voastre si sunt alaturi de voi.
Am inteles ca foarte important este sa fiti linistite, optimiste si sa va ganditi ca deja sunteti insarcinate.Ajuta foarte mult psihicul.
Eu vreau sa invat cat mai multe de la voi!
Gabi, este foarte bine ca ai inceput serviciul pentru ca nu o sa mai ai timp sa te nelinisteti din orice.Va urez succes cu firma voastra, sa construiti un mic imperiu pentru bb-ii vostri.
Pia, iti multumesc pentru sfaturile tale. Am citit pe forum tot ce mi-ai zis tu.Am citit prin ce ai trecut si am inteles ca esti o persoana foarte puternica.O sa reusesti! Ai sa vezi!
Intrebare:sotii vostri au facut spermocultura pentru a vedea daca exista o infectie in sperma? Am citit undeva asta...
Pia spune:
Buna fetelor, ma chini ca naiba cu netul asta de la serv.
Ma bucur Stef ca ti-am fost de ajutor, oricand iti stau la dispozitie cu o parere sau un sfat. Da am trecut prin multe si sigur am sa mai trec, dar sper sa reusesc in ceea ce-mi doresc cel mai mult de la viata.
Va pupic fetelor si-s alaturi de voi...multa bafta si aveti grija de voi
karula spune:
Da Stef, e bine sa se faca si spermocultura. Se poate intampla ca eventualele valori scazute ale spermogramei sa fie cauzate de un microb. Pt. spermocultura nu trebuie pregatiri speciale (abstinenta etc.).
anis spune:
Sotul meu , a facut spermocultura la Medsana si i-au cerut aceleasi conditii, anume abstineta macar 2-3 zile, iar la recoltare sa nu sa spele cu sapan etc.
Eu zic sa intrebati laboratorul unde faceti spermocultura si va spun ei ce si cum.
Asa cum zice Karula,asa stiam si eu , si saracu' sot s-a dus degeaba la Medsana.....bine ca s-a reintors dupa 3 zile.Inainte alergam dupa el sa se duca.....acum se duce singur...ca sa vezi
Fetele, cucuitele, dragutzele , tot norocul din lume si sa se prinda bebeii!!!
Ps: Eu sunt "in prestari tare placute" ...altceva ,nu mai zic nimic
AniS
Corina G spune:
Buna fetelor, uitati un articol interesant: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/1058408.stm