FIV 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Sunt aici!

Stef,te-ai mai linistit?OK!Stef,nu sunt chiar asa cum par de vreo 2 saptamani.Cred ca sunt cea mai panicara de pe FIV.Sunt stresata de orice nu'i in regula.Acum,de 2 saptamani m-am hotarat sa ma schimb.Am inceput tratament naturist si eu si sotul meu si mai incarcam natural pana in martie.Vreau sa fiu o aspiranta optimista.Ce folos sa ma stresez?
Eu sunt o fire f.tampita.Cand trebuie sa merg la bucuresti la Ancar incep sa-mi fac o mie de griji.Cel putin cand astept in fata cabinetului lui incep sa tremur de emotie sa nu-mi spuna vreo minune.Sunt cumplita si mi-am propus sa ma schimb.Eu nu stiu cum de am reusit la FIv 2 pt ca m-am stresat cat va stresati voi toate la un loc si totusi s-a prins tare Moni a mea si nu s-a mai desprins decat dupa 32 de sapatamani.
Probabil ca o femeie intreaga la cap nu s-ar mai stresa asa de tare la al doilea bb.Eu exact invers sunt.Decand sunt pe forum am invatat toate tampeniile.De ex sa-mi fac toate analizele din lume ca daca am cine stie ce boala.La prima sarcina normal ca nu mi-am facut toate analizele ci doar cele hormonale.
Primele 2 FIV-uri nu au fost facute pe banii nostri ci ai parintilor ...nu spun ca nu ne pasa dar nu ne ustura prea tare.Acum nu suntem intr-o situatie prea roza din punct de vedere financiar si 5000 de euro este f.mult daca ii pierdem...
Sper sa reusesc din prima dar nu garantez.
Cred ca sunt suportul vostru moral pt ca am reusit dar in rest...

sila toate!!!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Oana,ce-ai facut al Bucuresti?Ai ajuns si la Ancar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Gata fetelor, ajunge cu atat stat in pat. Am citit tot si sunt bucuroasa pentru fetele care au facut ET si le urez cati mai multi bebiti.
Eu nu am simptoame Monica, dar tu ai? Eu fac testul de sange pe 5 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Bine ai revenit Denisa. Nici eu nu pot spune ca am vreun simptom. Mai am putin, dar pare o enormitate, pana la test: 30 oct, ora 13:30.

Raluca: M-am gandit toata ziua la tine, sper ca a trecut usor. Odihneste-te si asteptam vesti.

Ce fac oare Anemona si Cored?!?

Va pup pe toate, Monica

Mergi la inceput

Denisa,am crezut ca s-a intamplat ceva cu tine!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Sani intariti ,burtica umflata?Nimic?Erau asa decand faceati stimularile.Simptomele de sarcina difera de la femeie la femeie.Daca va luati dupa mine...eu aveam deja greturi decand faceam stimularile din cauza hormonilor.Mie utrogestanul imi da aceasta stare.
NU TREBUIE SA VA SIMTITI CA MINE!!!!!
Eu la ambele FIV-uri simteam ca sunt insarcinata,mai putin la primul cand in ziua 7 am simtit ca se intampla ceva si am avut niste reprize de plans gen Monbb 1.
Sunt femei care incep sa se simta rau din prima zi de sarcina gen mine si altele care nu simt nimic 2-3 luni si apoi incepe sa creasca burtica...
Sarcinile in care va simtiti rau se numesc sarcini toxice.Putine sarcini toxice sunt duse la capat.Si apa daca bei iti face rau si o vomiti.La mine nu a fost chiar asa.Am o prietena care prima sarcina a avut-o toxica si a stat 4 luni in spital pt ca bb nu crestea.Ea vomita si apa.A mai ramas odata insarcinata ,tot sarcina toxica si a pierdut-o la 6 saptamani.
Eu de ex 3 luni am mancat doar covrigi si portocale.Am slabit 3 kg dar bb a crescut normal.

sila toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Hai tizo ca astept o Monicuta mica(cel puti....).
Denisa si la tine la fel un Denis mic.
Ralu cred ca esti bine si faci in asa fel incat Dimitrie sa stea bine in culcus.
Va pup pe toate si astept numai vesti bune de la voi.

Si pe tine Pia si pe voi toate fetelor.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Monica, Denisa ma bucur ca sunteti bine, astept vestile bune, va pupic si aveti grija de voi si de bebei. Monica joi asteptam marea veste, Domne ajuta.
Ralu scumpa mea, cum esti? super fericita cred, ai grija de tine si te asteptam cu vesti.
Monica-Elena pupici dulci.
Anemona, Cored ce se intampla cu voi?
Anca pe unde umbli de nu dai nici o veste?

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Sunt cu bebe la bord!!! Cu toti 4, care au rezistat! Trei sunt perfecti, cand i-am vazut pe monitor, parca vedeam toate pozele de pe net cu "exemple de embrioni model". Unul e mai putin divizat ca ceilalti, dar suficient de bun sa intre si el in cursa. Ma simt bine, sunt fericita si cuminte in pat. Pe 30 fac estradiolul ca sa vada daca trebuie ajustat trat, iar pe 10 fac beta HCG.
Multumesc pentru suport!
Denisa si Monica, asteptare placuta in continuare si lungaaaaa, cam noua luni as vedea eu sa-i asteptati pe bbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Felicitari ralu, acolo sa ramana cei 4 , ai grija de tine si asteptam sa ne ti la curent cu tot.

Pupici

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Monica ar trebui sa stai linistita mai ai 2 zile si vezi rezultatul,eu ce sa mai zic pana pe 5 nov. Ti-am luat locul de ieri la plans, plang intr-una ca nu e nici de data asta nu am reusit. Am aceleasi lucruri ca si data trecuta, burta nu e umflata si sanii au revenit la normal. Asa ca pot plange linistita ca nu am reusit, poate data viitoare.

Mergi la inceput