FIV 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Bravo Raluca sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda toti patru. Stai cumintica si nu te stresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Bravo Ralu, stai cumintica, sa fie intr-un ceas bun.
Denisa stai draga mea linistita ca n-ai de unde sa stii ca nu s-au prins, ce-ti veni, mai ai pana pe 5 nov. si poate ai o surpriza, nu te mai stresa te rog, stai linistita si gandeste pozitiv te rog.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Bine v-am regasit fetelor. Gata, am scapat, cu bine sper eu... nu am fost foarte productiva, doar 8 ovule si in final au ramas 4 embrionasi puternici si gata sa devina bebe... a fost o experienta destul de dificila, cu multe asteptari, de ordinul orelor, o organizare groaznica ... in schimb doctorita s-a purtat extraordinar. acum la pat doua saptamani si pe 10 testul. nu cred ca voi avea rabdare pana atunci dar sper macar sa ma pot abtine de la miscare si sa stau in pat.sotul meu e un scump, sa-l fi vazut ieri cum trebaluia prin bucatarie si nu mai stia ce sa-mi faca. ba mai mult incepuse sa vorbesca cu cei 4 din burtica...nu m-am refacut complet dupa punctie, inca ma mai doare burtica in partea dreapta.... in rest ma simt perfect. sper sa fie cu ochisori pentru toate. cred ca am vazuta pe Raluca ieri dar nu sunt foarte sigura. sa auzim vesti bune incepand cu 30 oct, nu? va pup

Mergi la inceput

Bravo Cored, deci ii ai facut si tu ET, ma bucur si-t tin pumnii sa fie cu ochisori. Stai cumintica in pat si gandeste pozitiv, trebuie sa reusiti toate
Anemona oare a facut ET.
Va pups si-s alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

fetelor Cored, Ralu si Monica bravo si stati cuminti.
Denisa cred ca tu nu ai mancat de mult. Daca mai vin peste mari si tari la tine sa sti.........Hai fi barbata.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Raluca si Cored sunt alaturi de voi! Stiti foarte bine ce aveti de facut asa ca am incredere in voi

Denisa, hai ca o sa treaca zilele si o sa primesti o veste traznet.Fii mai curajoasa

Monica, tu ce mai faci? Spune tu fetelor cum este mai bine sa faca

Eu am vorbit astazi cu farmacista din Ungaria. Intr-adevar foarte draguta. S-a oferit chiar sa-mi aduca ia medicamentele din Ungaria pana la Arad si sa suport eu transportul.

Am aflat urmatorele preturi la :
-MENOGON - 60 fiole de 75 UI - 185 eur
-PROFABY(PREGNYL) - 3 fiole de 5000 UI - 14 eur
-DIPHERELINE - 1 fiola de 3,75 UI - 130 eur
-DIPHERELINE - 21 fiole de 0,1 UI - 114 eur

Mergi la inceput

Stef sigur doar atat costa Menogonul, Anemona mi-a zis ca o fiola costa 7 euro si inmultind 60 fiole cu 7 face 420 euro, mie mi se pare f.putin 185 euro 60 fiole, ar fi f.bine sa fie asa. Nu te supara te rog dar sunt in ceata acum, si eu vreau sa o sun pe dna.din ungaria dar mai intai sa stabilesc cu dr. ce si cum si cand fac FIV-ul. Ar fi perfect sa ne coste doar atat. Eu am dat anul trecut 1000 $ pe 60 fiole Menogon.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Pia, scuze, am gresit calculul. Deci o cutie de Menogon cu 5 fiole costa 37 eur si ca urmare 60 de fiole fac 444 eur.

Mergi la inceput

Asa da Stef, era f.bine daca costa doar 185 euro, dar este bine si la 450.
Tu te duci sa le iei de la ea? Este perfect daca le aduce la Arad contra cost bineinteles. Sa te uiti la termenul de valabilitate.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Dragele mele, in sfarsit apar si eu la orizont cu vesti.
In primul rand multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine in aceasta perioada, e o experienta prin care e greu sa treci de una singura.
Duminica am avut punctia, care a trecut nesperat de usor, in sensul ca durerile au fost minore dupa, iar la iesirea de acolo am mers direct la restaurant, am mancat, eram fresh.
La punctie 7 ovule, ceea ce a fost foarte bine, avand in vedere ca eu am defilat cu doar 7 foliculi toata stimularea. Iar din 7, 6 au fecundat. ICSI, evident.
Astazi am avut et, am pus 3, ceilalti 3 ramanand la frigider. I-am vazut, dr mi-a zis ca sunt buni, foarte clari si mari, desi abia aveau 2 celule, dar am inteles ca nu e problema, ca inca nu trecusera nici 48 de ore de la fecundare. Mi-a zis ca toti 6 sunt buni, dar sper ca mai ales cei de azi sa fie puternici si sa reziste acolo, la caldurica.
Eu ma simt bine, cu toate pastilele pe care le inghit, nu am efecte adverse si doar statul asta in pat ma sperie putin. Dar ce nu face o mama pt bebeii ei!
Va pup pe toate, suntem o mare familie aici si va urez tuturor o asteptare cat mai usoara si cu folos.
Pe curand!!!

Mergi la inceput