FIV 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Dragelor,
M-a sunat Ancar. Luni la 13,30 imi transfera 4 embrioni!!! Sunt pregatita. Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua sotului meu (care fie vorba intre noi e ceva mai emotionat ca mine...).
Nu pot spune ca ma simt minunat, dar nici insuportabile nu sunt durerile de burtica. Daca stau in pat imi e bine. Am intrat doar ca sa va anunt si fug in pat. Se pare ca la mine statul la orizontala incepe mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Raluca, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa le placa embrionasilor tai la tine in burtica si sa stea bine si cuminti acolo vreo 9 luni. Iti tin pumnii si ma gindesc la tine. Si, la multi ani pt. sotiorul tau caruia sa ii faci un puiut cit mai repede. Un cadou mai frumos nu exista!!!

Deasemenea, le tin pumnii si la celelalte fete care au facut deja sau fac in curind transferul.
Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Eee, uite ca iar vorbeste optimismul din mine zicand mai devreme ca imi transfera 4 embrioni... Vor decongela un pachet de 4 embrioni si sper sa reziste toti, in sensul asta (dar asta nu voi afla decat luni).
Avand in vedere ca ET se face la 13,30 va intreb daca pot bea dimineata o cescuta de cafea... ca sa nu fiu prea chiauna acolo. Dupa imi va fi mai usor sa ma abtin, ca nu ma dau jos din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Karula, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun transferul.
Restul fetelor care sunt in focuri acum ce mai zic?
Weekend placut fetelor.
Va pup,
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Draga Raluca, iata ca aproape a venit si ziua cea mare! Gandul meu e alaturi de tine.
Iti tin pumnii sa ramana toti cei 4 si apoi sa reziste in burtica (hi! atatia cati vrei tu).

Eu zic ca poti bea o cafeluta mica dimineata daca iti ajuta tie.
Deduc ca acum stai in pat din cauza crampelor date de medicamente. Trece si abea astept sa aud vesti bune.

Anemona, Cored ce se aude la voi? Va tin pumnii sa fie ovule puternice care sa se transforme in embroni puternici.

Denisa, tot nici o veste de la tine! Eram curioasa daca ai vreun simptom, e diferit fata de data trecuta? Cand ai tu beta?

Numai bine la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ralu,pana la urma cred ca ti-au facut pachete de 4 embrioni si nu de 6.iti spun eu ca rezista toti.Si la mine au rezistat toti la decongelare.Doamne,cand povestesti parca am si eu deja emotii...Ralu...cu cafeaua nu stiu ce sa zic.Chiar ai de gand sa nu bei cafea toata sarcina ca mine?Eu nu am mai baut cafea decand faceam tratamentul pt ca imi facea greata.Depinde de organism pana la urma.Si eu ma gandesc cu groaza ca va trebui sa numai beau cafea!Sunt moarta fara cafeaua de dimineata.Dar tigarile??!!??Este mai important sa nu fumati.Cafeaua mai merge dar tigara NU pt ca opreste procesul de concepere a lui bb.Doamne,biine ca m-am lasat de fumat acum un an!
Ralu,imi pare bine ca de data aaceasta nu s-a mai intamplat nimic si ai reusit sa mergi pana la capat!Sunt sigura ca va fi bine.Poate ca va fi chiar un "Dimitrie" pt ca tot este de Sf Dumitru.
Monica,tu ce simti?Ai facut test de sarcina?
Cred ca Cored si anemona numai pot intra pe forum pt ca vorbeau de la servici.Of!LE tin pumnii.Au terminat deja punctia.Acum deja stiu cati embrionasi au.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Ralu mie mi-au zis cu o zi inainte parca daca au rezistat toti embrionasii.Cred ca in dimineata de luni ar trebui sa-ti spuna daca este bine.
Parerile sunt impartite in legatura cu dezghetarea .Eu am citit ca sansele cresc cu embrioni congelati pt ca prin dezghetare rezista doar embrionii puternici si care sunt mai apti sa se prinda.

sila toate!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

O saptamana minunata va doresc tuturor!

Astazi fetele de la Medsana fac ET.Ralu sigur va intra pe net sa ne spuna cum este.Va tinem pumnii stransi pentru ca sa fie bine!

Dupa ET sa stati cumintele in pat pentru ca sa se prinda acolo unde trebuie.

sila toate!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata, o saptamna super va doresc la toate, cu vesti bune si bucurii.
Ralu iti tin pumnii si D-zeu sa fie cu tine, sa stai cumintica i pat dupa, ma voi ruga pt.tine la 13,30, sigur vor rezista toti embrionasii, te pup si sunt alaturi de tine, doamne ce emotii am pentru tine, tu n-ai voie sa ai emotii, sa mi le transmiti mie DAA?
Anemona pe cand ET, tot azi sau maine, ma voi gandi si la tine, multa bafta.
Monica, Denisa pe cand analiza? Sigur bebei stau acolo cumintei.
DRAGELE MELE VA DORESC LA TOTE SA REUSITI, TREBUIE SA REUSITI CA SA-MI DATI CURAJ SI MIE PT.LA PRIMAVARA.
va pup dulce si astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multa bafta fetelor. Ralu ne gandim toate la tine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Raluca lasa-ne pe noi sa avem emotii pentru tine. Tu sa fii linistita si sa te gandesti la perioada fericita cand te pregatesti pentru venirea pe lume a celui mic.Sunt cu ochii pe tine!

Gabi, ce mai faci tu? Ce mai face fetita ta? Cum iti mai merg pregatirile pentru FIV-ul de primavara?
Eu te simt pe tine ca pe o coloana vertebrala a tuturora, ne aplecam tu ne ridici, esti minunata!
Pentru mine sa nu iti faci griji foarte mari. Norocul meu sunteti voi, cele de pe forum. Ma gandesc la voi ca la niste prietene apropiate carora pot sa le impartasesc problemele mele...si ma simt mai bine.Meritati tot ce este mai frumos!

Mergi la inceput