Concediul cu bebeul?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Tu ai citit mesajele mele ? Unde am spus eu ca nu avem voie sa avem pareri diferite ?

Mai degraba as spune ca nu are rost sa vorbim de concedii la modul general. Si am scris deja de ce, nu are rost sa ma repet. Sau poate trebuie ?

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Prevad ca in curand se va ajunge la concluzia ca, de fapt, e chiar un abuz sa pleci in concediu cu copilul.
[/center]

IMHO
Nu e un abuz, dar la varste mici nu e nici un beneficiu deasemenea. Parintii insa tb sa mearga in concediu, sa se mai relaxeze la nervii capului, si dc nu ai cu cine lasa bb, e OK s il iei cu tine. Dc. insa ai cu cine il lasa, eu nu l-as lua, cred ca ii e putin mai bine acasa decat pe drumuri.

Pantera, chiar nu ai avea motiv sa te simti vinovata ca nu vede bb de 10 luni frumusetile respective. Pt. el e tot aia dc il duci la Louvre sau nu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Sybille,
Nu te-a condamnat nimieni ca ar fi un abuz sa mergi cu bebe in vacanta,eu sunt una care deabia m-am intors cu bebe de 3 luni si dinamita de 3ani neaplinti,este superb sa poti sa te bucuri alauri de copii de minunatiile vietii,eu relatam cum a fost pentru noi.
Desi as fi preferat sa mergem la hotel deoarece acolo esti servit si nu trebuie sa faci acelasi program de rutina zilnic,ca doar de asta e concediu nu?

Ma rog,de la bebei de 3 luni in vacanta s-a ajuns la tras de par.
Eu una,voi merge mereu cu copiii dupa mine fie si in Honolulu,in decembrie plecam toti 4 la Mauritius

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Ehei, eu dupa ce termin cu alaptatul prevad asa un concediu luuung de 2 zile intr-un centru SPA fara sot si copii. Ala concediu!

Concediu placut tutror celor care pleaca! Va urez sa aveti o vacanta cel putin la fel de frumoasa ca a mea , asta daca plecati cu copiii ! Daca plecati fara, bine ca aveti cu cine si puteti sa-i lasati!

Ionica, sper sa ne facem curaj odata si sa mergem si in Corsica pt ca e superba.

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

E clar ca e vorba de perceptie. Eu in vacanta nu ma duc sa ma odihnesc, ci sa schimb mediul, sa vad ceva nou. Nici inainte de a avea copil n-am fost fani statului cu burta la soare.

Noi am fost cu fetita noastra peste tot, la 6 luni in Austria, la 11 in Creta, la un an jumate in Israel, peste 2 saptamani plecam in Grecia, plus litoral la noi si ceva calatorii mai lungi prin tara. Avantajul nostru este ca Sophia e alaptata, cat era mica a fost asa usor, cu mancatul nu se omoara nici acasa, de dormit dormim si acasa impreuna, asa ca schimbarile n-au fost esentiale pentru ea.

Nu stiu exact care este explicatia, dar la fiecare calatorie a avut o avalansa de achizitii, parca a inflorit. Pe de alta parte, am avut grija sa ne facem programul dupa ea, si sa acceptam limitarile inevitabile.

Sincer, eu cred ca pentru un copilas pana in 3 ani este mult mai traumatic sa stea fara parinti decat sa fie plimbat in concediu. Undeva dupa 3 ani, daca ii va face placere sa stea cateva zile fara noi la bunici, vom profita si noi de oportunitate sa facem o mica vacanta in doi. Daca nu, nici o problema. Anii copilariei si asa trec repede, maine poimaine nu va mai dori ea sa mearga cu noi, asa ca ne bucuram cat putem de ea acum.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Mihuta si eu ii car dupa mine, ca nu am cu cine sa-i las nici macar o zi, dar sincer cred ca depinde mult si de firea omului, eu sunt o fire comoda, si daca as putea sa stau asa vreo saptamana doar cu burta la soare vai cum as sta, in Ibiza daca se poate.

Ma rog, vrabia malai viseaza...acum sunt cu gasca in ro, e durere, oricat se ocupa mama de ei, ala micu miauna: mama, mama...aia mare devine brusc geloasa si vrea si ea, pe cuvant de pionier daca nu-mi vine sa chiui cand imi mai dau cate o intalnire seara cu prietenii si las gasca adormita, zici ca am ajuns in paradis...si asta doar aici in Ro, in Olanda sunt de garda non-stop.

D-aia zic e super sa mai poti respira si tu ca femeie cu barbat, cu prieteni, cu prietena linistita macar din canad in cand, odata la 3 secole...dar daca nu se poate, asta e.

Eu astept sa creasca banditii, sa poate merge in tabere, credeti ca de la o varsta incolo mai vor cu parintii, neeeeh, vor cu gasca.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Apropos de Spa, am fost io odata juma' de zi la Spa, am avut un pachet din ala de stai toata ziua. Momaaa, m-am plictisit de moarte, radeau alea de mine ca le tot intrebam cat mai dureaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Prevad ca in curand se va ajunge la concluzia ca, de fapt, e chiar un abuz sa pleci in concediu cu copilul.
[/center]

IMHO
Nu e un abuz, dar la varste mici nu e nici un beneficiu deasemenea. Parintii insa tb sa mearga in concediu, sa se mai relaxeze la nervii capului, si dc nu ai cu cine lasa bb, e OK s il iei cu tine. Dc. insa ai cu cine il lasa, eu nu l-as lua, cred ca ii e putin mai bine acasa decat pe drumuri.

Pantera, chiar nu ai avea motiv sa te simti vinovata ca nu vede bb de 10 luni frumusetile respective. Pt. el e tot aia dc il duci la Louvre sau nu:)

Haha, da, asa este dar daca nu ai cu cine sa il lasi il tragi si in Louvre! :))
Noi la asa varste mici nu prea am facut mare branza, doar ne-am mutat la 2 luni din Ita in USA, apoi din USA in DE la 5 luni si apoi excursii de o zi prin DE pana la o varsta mai rezonabila.A si la 6 saptamani am mers din Ita in DE, 10 zile, sa ne cautam casa.
Overall insa, am calatorit mult in cei 4 ani ai lui.Noi nis(asa se scrie?) din aia cu dor de duca! :))

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Ruxij, ai fo tare cu SPAul tau. Eu cand merg la spa ( pana acum doar cate o dupa-masa am fost) fac asa: sauna, hamam, jacuzzi, piscina cu apa de mare caaalda, eventual sala de fitness si zau ca nu ma plicitsesc. La masaj si alea alea inca nu am fost si nici nu stiu daca m-as simti confortabil. Am primit o sedinta de masaj de ziua mea si tre sa ma duc luna asta ca imi expira cadoul si o sa vad daca ma plictisesc sau nu.

Chiar a zis cineva mai sus ceva esential: si la mine concediu inseamna schimbarea mediului si pt noi e imp sa mai iesim din orasul nostru.

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

Mergi la inceput

Eu am copil mare acum. Din amintiri, cand era bb, noi nu ne-am permis concedii, dar il luam in cosulet si cu biberoane si tot si mergeam pe la terase sau cafenele. Aici nu se fumeaza in restaurante asa ca era OK. Apoi dupa 1 an il luam f.f des in excursii de o zi. Dar mai mult de atat nu am facut. Adica nici noi singuri, nici cu el. Asa ca eu vb in principiu. Dc. as fi de facut concediu si aveam cu cine il lasa, nu il luam. Dc. nu as fi avut cu cine il lasa, il luam:) Dar nu pot spune ca m-as fi dus in concediu "pentru copil" atunci. Acu' mare, la 7 ani, tocmai ce il luai anul asta intr-o vacanta de o luna (de fapt trei calatorii de cate o saptamana cu pauze de 1 sau 2 zile intre) :) Una dintre ele a fost mai mult "pentru el", la Disneyland, ca mie nu imi plac parcurile de distractii brrrr...ce enervante.

Da mai, eu ma plictisii la spa. Dura prea mult, voiam acasa. A fost un pachet cu tratament facial, manechiura, pedichiura, coafat si machiaj:) Poate mai incerc o data, poate data viitoare e mai bine. Eu am fost de doua ori la masaj, odata am avut surpriza ca maseuza sa fie un barbat lol (mexican gras si cu burta)

Mergi la inceput