Concediul cu bebeul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Fetelor , totul sta in organizare!
Noii am cumparat toate gadget-urile posibile si imposibile pt ca totul sa mearga struna in vacante.
Daca vreti pot sa va dau detalii.
Nu am avut niciodata probleme desi mergem in vacante de la cateva saptamani de viata.
Sincer va spun, se poate.

Mai greu e cand...esti in tari unde nu ai unde schimba bebele, nu gasesti produse de bebe peste tot, nu exista lifturi decat in putine magazine...Dar te adaptezi pana la urma....
Cam asta ne asteapta caci ne mutam in Asia de S-E si avem de gand sa facem multe vacante in zona.Deja ne-am facut 'provizii' de tot ce ne tb pt o perioada.

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Rlukutzzo,ce vrei mama sa inteleaga un bebe de 3 luni ca despre ei este vorba la mare<!
Pai a mea pitica de 3 luni deabia a facut ochi si stie sa-si roda pumnul sau sa bage un deget in gura sa-mi artate c-i e foame.
Nu mai mergeti mama in extreme,chiar nu te inteleg pe cuvant de om normal.

Si cu socializatul asta la malul mari chiar si la 3 ani copchii astia inca nu au invatat arta comunicarii,marketingului exetera.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pai ce faci tu, Buflea, imi analizezi vacanta MEA ???!!! Te-am trimis eu cumva in vacanta cu masina si sa te gospodaresti singura ? mi se pare cam urat din partea ta, sincer!

Si daca erau copiii mai mari eu tot asa m-as fi dus in vacanta, doar nu crezi ca ne-am nascut toti plini de bani si ne permitem toti sa merem in vacanta in insule exotice unde sa fim serviti! Uite, noi suntem la inceput de drum, tocmai ne-am cumparat o casa, nu ne permitem vacante cu servitori si nici nu stam sa plangem din cauza asta. Asta inseamna ca n-avem voie sa ne bucuram de vacante ? ca tre sa stam acasa ? sau ca tre sa ne facem vacante dupa standardele Buflea, ca altfel se cheama ca mintim ca ne-a placut in vacanta?

Si eu ce sa fac daca am invatat sa ma bucur de orice realizare si de vacanta, fara sa vad negru fiindca am copii si nu pot sa fac ce vreau in vacanta.

Ah, si mai adaug ca noi am fost separat doar la balneo, unde nu aveau voie copiii. In rest am fost peste tot impreuna si chiar ne-am simtit bine. E grav ? poate trebuia sa stam si sa plangem ca avem copii si ce nasol e in vacanta cu copiii

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Cred ca pana la urma totul se reduce la daca iti face placere sau nu sa iti petreci timpul impreuna cu copiii. Si noua ne e greu uneori, dar ne face placere sa ii distram si sa ne simtim si noi bine pe langa ei.

Noi suntem la a doua calatorie lunga cu masina, prima a fost in mai, cam tot de 900 km ( x 2) si a fost la fel de bine. Ne-am dus in Belgia, am facut o etapa la Paris la prieteni, la dus am stat o noapte la ei, la intors ne-am oprit la ei doar la un gratar si o plimbare lunga prin parc. Ne-a facut placere si a fost super ok. Nu vad de ce ne-am fi privat de asa ceva. E drept ca am luat masina pt ca avionul personal era in service, dar a fost ok si asa.

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sibylle, scuze daca am deranjat. Departe de mine sa judec ceva ...
Avem cu siguranta puncte de referinta si definitii diferite despre vacanta si am vrut sa le explic pe un exemplu concret pentru ca tu ai dat detalii.

De fapt, la modul general, ar trebui spus ca, dupa definitia mea, concediul cu un bebe mai mic de 3 ani este irelevant pentru bebe si mai obositor, mai solicitant decat ingrijitul lui acasa si cu siguranta mai scump, deci nu se merita. Exsta persoane pe care nu le deranjeaza aceste lucruri si care cu bucurie manageriaza toate neajunsurile suplimentare fara frustrari ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Cred ca pana la urma totul se reduce la daca iti face placere sau nu sa iti petreci timpul impreuna cu copiii. Si noua ne e greu uneori, dar ne face placere sa ii distram si sa ne simtim si noi bine pe langa ei.

Aici gresesti ... si noua ne face placere sa petrecem timp cu ei si chiar o facem, weekend de weekend, concediu de concediu ... chiar daca stam acasa.
Dar eu prefer sa fac asta cu neajunsuri, costuri si efort optim ...

Mergi la inceput

Ok, mersi. Dar de ce generalizezi ? De ce ai impresia ca toti copii reactioneaza la fel, ca toti se imbolnavesc in vacante, ca pt toata lumea e mai obositor, etc ?

Eu zic ca sunt cazuri si cazuri. Unii au noroc si pot face vacante cu copiii de varste mici, altii nu reusesc, altii nu sunt ok nici acasa, nici in vacanta. la noi sunt perioade: uneori imi vine sa fug in lume si sa uit de toate, si alteori am niste copii de aur. Cred ca cel mai bine e sa incerci, pleci cu copilul si vezi cum te adaptezi, cum se adapteaza.

Si-apoi fiecare isi face vacantele dupa buget, eu si cu copii si fara nu as avea bani sa merg la AI. in schimb in campingul in care am fost m-am mai duce oricand !! De fapt abea astept sa ne intoarcem acolo peste 3 ani, cred ca va fi si mai interesant pt ca si Anna si Vladi vor putea merge la mini-club 2 ore dimineata si 2 ore dupa somnul de pranz ... deci asta inseamna balneo cat vrem impreuna.

Si pt cine doreste sa-si clateasca ochii :

http://www.leserignanplage.com/serignan-plage/index.php?lg=uk&init_plan=intro

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza
Va anunt cu parere de rau (pentru bietii copii)ca veti avea niste copii introvertiti, fara capacitati extraordinare de comunicare si socializare care evident toata viata probabil ca se vor ascunde dupa fusta mamei.
Ati citit si voi vreodata undeva dragelor articole (de care internetul este plin de altfel)despre faptul ca majoritatea deprinderilor si capacitatilor copiii le asimileaza intre 0-2 ani.Asa ca nu plecati in concediu cu ei pana la 3 ani DOAMNE FERESTE! sa socializeze si ei ceva, sa invete ceva nou, sa se simta bine cu parintii sau sa descopere cu uimire ca exista si altceva in lume in afara de cei 4 pereti de acasa, parcul in care merg de 2 ori pe zi de 3 ani si casa bunicilor unde daca sunt cu adevarat fericiti poate au si vreun caine sa descopere ca totusi exista si animale pe pamant...REALE adica nu din acelea de la televizorul in fata caruia stau toata ziua.
Bietii copii.....si atat....

Cred ca exagerezi ... sunt oameni care nu au posibilitati sa mearga in concediu o viata intreaga si nu sunt cazuti din pom, introvertiti si lipiti de pereti. Cate concedii crezi ca au avut bunicii nostri si chiar generatia parintilor nostri ?
Despre ce socializare vorbesti exact ? Exista o gramada de locuri unde te poti deplasa cu copilul si te intoarce in aceeasi zi acasa - nu trebuie sa fie strict parcul din colt. Pe o arie de 100 km in jurul casei, este imposibil sa nu fie elemente de distractie.
Cat despre animalele REALE ... tu ai vazut toate animalele REALE de pe lumea asta ? Eu nu am vazut niciodata o balena de ex, decat la TV si sunt foarte ok.

Intr-adevar nu toti au posibilitatea sa mearga in concedii si nu sunt cazuti din pom dar compenseaza prin altceva....poti sa iti intrebi parintii si bunicii si vei vedea ca pe vremea lor chiar daca nu aveau optiuni prea multe se descurcau cumva si tot plecau intr-un concediu macar o data pe an...si te asigur ca pe vremea aceea nu existau babysitter in nici un caz si isi luau copii cu ei.
Cat despre aminale REALE nu te duce in extrema cealalata...nu are nimeni pretentia ca copilul sau al meu sa vada o balena..cu toate ca ma asteptam ca tu in USA sa vezi o balena mai repede de cat as vedea-0 eu in Rom...eu ma refeream la animalele domestice gem cal...vaca ...magar...oaie...care cred ca nu sunt disponibile asa oricand in aia 100 km departare de casa de care vb tu.
Acum nu are rost sa ducem polemici nesfarsite ca si asa am luat-o off topic rau de tot.Respect parerea fiecaruia si modul fiecaruia de a-si creste copii...nu am acuzat pe nimeni ci doar mi-am expus parerea mea despre concediile cu copilul tau.

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cititi carti despre bb si vedeti cat stress acumuleaza ei la schimbarea mediului...
Si zicea cineva de socializare aici, pai au in fata toata viata sa socializeze. Cum poate socializa un bebe???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Vedeti ca daca cititi prea multe ajungeti sa nu mai faceti nimic.

Daca vorbim de un bebe mic, el e fericit oriunde daca e sanatos si langa familia lui ( mai ales mama), iar despre copiii mai marisori am scris mai sus.

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

Mergi la inceput