Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Tetanosul nu se transmite de la persoan la persoana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dijen

Tetanosul nu se transmite de la persoan la persoana...

Se poate transmite la nastere, se numeste www.sanofipasteur.ro/sanofi-pasteur/front/index.jsp?codePage=VP_PD_Tetanus&codeRubrique=19" target="_blank">tetanos neonatal

La asta ma refeream eu. Dar recunosc ca am gresit cind am spus ca e o boala eradicata. Nu exista altfel de imunizare decit prin vaccinare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Tetanosul nu se poate transmite de la persoana la persoana...

Tetanosul neonatal consta in tetanos generalizat produs la copii nou-nascuti de la 3 la 14 zile post-partum, prin infectarea cordului ombilical in cazul copiilor neprotejati prin anticorpi materni (mame neimunizate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bine cum zici tu.
Sper ca esti de acord totusi ca in cazul tetanosului nu exista alt tip de imunizare decit prin vaccinare.

Cind te ranesti cu un cui cu rugina si faci rana deschisa, primul lucru pe care il face un doctor responsabil e sa te vaccineze daca nu esti vaccinat deja cu 10 ani inainte.

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Da stati pe-aproape ca la un moment dat s-or intalnii si cei nevaccinati cu bolile respective...sunt curioasa care va fi reactia parintilor la suferinta copiilor...Ce o sa prefere, doua zile de febra sau doua saptamani de febra....plus frica in san sa nu apara suprainfectii sau complicatii. A, nu stiati? Si banala varicela poate sa se termine cu complicatii serioase...ce sa mai spun de celelalte.

Eu prefer alea doua trei zile de febra la o varicela, oreion si ce-o mai fi pentru copilul meu si am cam si scapat de ele, le-a cam facut pe toate, de la alti copii, vaccinati au ba,evident,ca n-am stat sa - intreb.

Sunt bolile copilariei si trebuie sa le faca pentru ca asa e normal de cand lumea. si da, un copil robust ca al meu a trecut usor peste ele,cu cateva zile de disconfort. prefer alea cateva zile de disconfort util in locul confortului de a avea un copil care nu se imbolnaveste mai deloc, pentru ca e vaccinat.

copilul tau a avut ghinionul sa se intalneasca cu virusul la varsta mica. asta e viata. sunt copii care au ghinionul sa moara la varsta mica de diverse, doamne ajuta ca toti copiii din lume sa se imbolnaveasca, la orice varsta, numai de varicele si oreioane si de nimic mai grav.

Sper sa nu va suparati , as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare:

credeti ca astia mici nu ar trebui sa se imbolnaveasca deloc? le lasam la o parte pe alea semi-eradicate si cu potential mortal...chiar trebuie sa nu faca nimic, nimic!? pentru ca mai nou, majoritatea bolilor copilariei sunt...vaccinabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Auziti, dar nu v-ati gandit ca a crescut numarul autistilor si a scazut numarul deficeientilor mintal(ca diagnostic)? De ce oare????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui flaviutza

Sper sa nu va suparati , as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare:

credeti ca astia mici nu ar trebui sa se imbolnaveasca deloc? le lasam la o parte pe alea semi-eradicate si cu potential mortal...chiar trebuie sa nu faca nimic, nimic!? pentru ca mai nou, majoritatea bolilor copilariei sunt...vaccinabile.

Nu, nu cred...Vezi, ce ghinion ca nu se pot face vaccinuri pentru fiecare tulpina de virusache care mai da muci la copii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, lamuriti-ma si pe mine: autismul nu e genetic? eu stiam ca e o gena sucita. nu se transmite genetic? stiu o fata autista si ulterior parintii au dedus ca si un unchi al tatalui avea boala insa nu fusese diagnosticat pe vremea aia, doar ca era foarte ciudat si era la azil de la 50 de ani.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Uita-te la tine, cu toate ca tu crezi ca "toti in pun pumnul in gura", nu iti schimbi parerea si nici nu esti de acord sa o reconsideri.

Sa ma scuzi cred ca a devenit obsesie pentru tine cu schimbatul parerilor, dar ne crezi cumva la scoala, doamna invatatoare si daca nu ne schimbam neaparat parerea nu mai avem voie sa ne dam pe net?

Exact aceasi chestie mi-ai scris-o si mie...My God.

On-topic: aia cu Nobelul nu tine la olandezi, jumatate din fetele de 12 ani chemate la intepat au zis pas...si campanie mai agresiva nu stiu unde o fi fost...deduc ca 50% din Olanda e conspirationista, spalata pe creier si mai pune tu de la tine.

Pana si Institutul care se ocupa cu vaccinurile in Olanda a recunoscut ca a dat chix.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Recunosc ca nu am reusit sa urmaresc chiar toata discutia. Imi voi spune si eu parerea. Interviul postat pe prima pagina a acestui topic l-am citit si eu mai demult.

Putem gasi argumente pro si contra vaccinurilor, fiecare in functie de convingerile proprii, de influentele anturajului sau familiei etc.

Cel mai important este insa sa actionam in cunostinta de cauza, sa ne informam, sa studiem argumentele de o parte si de alta, si abia apoi sa decidem. Important e sa nu fim o masa de manevra ... asa cum se asteapta de multe ori de la noi, ca cetateni. Aici e vorba de un principiu, si de un drept: al libertatii de constiinta.

Am citit tot asa acum ceva vreme ca in SUA sunt parinti care, din dorinta disperata de a-si feri copiii de vaccinuri, organizeaza "excursii de imbolnavire" acasa la un copil care tocmai a facut pojar, sau varsat de vant etc. Pt ca si copiii lor sa se imunizeze in mod natural si sa scape de vaccinare.

Asa e o extrema.

La cealalta extrema - in compania unde lucreaza sora mea, o multinationala cu profil IT, in 2008 trei baieti tineri (<35 ani) s-au imbolnavit de TUBERCULOZA. Vaccinati fiind in copilarie, ca noi toti. Deci, daca terenul e propice (prea mult stres, alimentatie nepotrivita, oboseala a organismului, poate si alti factori) nici macar vaccinul nu te protejeaza. Suntem cea mai vaccinata tara din Europa impotrivat TBC, si avem in continuare cei mai multi bolnavi de TBC.

Asta ar trebui sa ne ridice un (mai multe?) semne de intrebare referitor la eficacitatea vaccinurilor.

Postand, am gasit asta: http://apologeticum.wordpress.com/2008/12/10/vaccinarea-nu-ne-scapa-de-tuberculoza-smss-poliomielita/

Si raspund cuiva, nu mai stiu cui: AUTISMUL este o AFECTIUNE NEUROBIOLOGICA. Nu psihica, cum de multe ori se crede. Potentiala legatura dintre vaccinuri si autism a fost semnalizata de parintii copiilor afectati de aceasta boala. Ei incrimineaza vaccinurile ca raspunzatoare de producerea unor disfunctii / dezechilibre neurologice care declanseaza boala. Din cate am citit pana acum, nu am auzit sa fie ereditar, dar genetic, da. Mai multe despre cum apare autismul, aici: http://invingemautismul.ro/ce_este_autismul.php

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput