Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 4

Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anandrei Pronostic pt semifinala2: -Catalin-Stop - RedBlonde - Elena Gheorghe - Irina Popa si ma opresc aici O seara buna va doresc! ************************************************************************ Ana-Maria ![]() ![]() ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul ************************************************************************ |
Buna seara !

Acelasi pronostic il dau si eu. As mai adauga Alin Nica cu "Don't Leave" sau Besa cu " Nothing Gonna Change".
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Anina_n spune:
Nu stiu unde a stat asunsa, Irina Popa(eu am descoperit-o la Mamaia, unde a luat trofeul, toamna trecuta), dar are o voce incredibila. Si imi place si interpretarea ei, doar ca...piesa are ceva....nu se leaga bine strofele de refren, iar finalul e prea brusc.
Oricum, ea canta superb !
Mie imi place piesa Elenei ! Asta mi se pare ok pt. Eurovision.

Nina, mami de

LoraG76 spune:
Si mie imi place piesa Elenei, mi se pare potrivita pentru Eurovision, am si votat-o, de altfel.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Anina_n spune:
Melodiile din seara asta, ce vor merge in finala de sambata sunt:
1. NU AM CU CINE - Red Blonde
2. STOP - Catalin
3. DON'T LEAVE - Alin Nica
4. ROUND & ROUND - IMBA
5. CAN YOU FORGIVE - Costi
6. THE BALKAN GIRLS - Elena Gheorghe
Hm....juriul are alte preferinte, normal.

Nina, mami de

dalina2x2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim deja incepe balamucul? ![]() ![]() ma duc sa le ascult pana nu se retrag pt plagiat ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
chiar asa!

Multumim, ramonella, pentru link!

Delfinutza spune:
Am ascultat in reluare cele doua semifinale si Tina pur si simplu numai de o tipat...sincer pacat, ca era una din acele piese care suna mai diferit...dar daca ar fii sa castige ea...s ar speria tot eurovisionul de ea....si surpriza placuta o venit din partea lui Catalin cu melodia Stop...ffff bine o cantat...mi ar place sa castige...ca si fetele au cantat f bine...restul...pauza totala...
Delfinutza

emicris spune:
Si pentru mine Catalin a fost o surpriza placuta insa mi s-a parut ca fetele din jurul lui nu au facut fata melodiei,nu mi-au placut,am fost insa dezamagita de prestatia Elenei ,live nu mi-a placut deloc cum a sunat,ceva lipsea.Si o preferinta Alin Nica
mama zmeilor emi si adi

emicris spune:
Si mai cred ca fetele alea Imba si Costi au fost bagati in finala sa rupa din voturile Blaxy Girls.
mama zmeilor emi si adi