Razboi in Orientul Mijlociu?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Avertismentul dat a fost pentru incalcarea regulamentului DC si nu pentru substratul mesajelor in sine. Repet, nu a fost dat avertisment pentru ceea ce sustii tu batool ci pentru modul in care ai facut-o
Fiecare are dreptul sa isi exprime ideile atata timp cat nu depaseste regulamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

te rog frumos nu-mi dai un citat cu mesajul ala de`l tot repet obsesiv?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

te rog frumos nu-mi dai un citat cu mesajul ala de`l tot repet obsesiv?

Iarta-ma, am si sters postarea. Nu-ti era adresata.

Am vazut ce ai scris despre copiii lui batool. Imi pare rau, nu sunt de acord cu mesajele ei agresive (nici cu exprimarea nici cu continutul) dar, pntru ca respect drama din sufletul ei, cand e vorba de copii, promit sa nu-i mai raspund si sa nu mai fac referire la vreunul din mesajele ei sau adresate ei.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Moderator, sa inteleg ca ai voie sa fii vulgar in mesaje? Ce ai vazut agresiv in faptul ca am spus un adevar, ca si un martor tacut este vinovat moral ptr ca nu a luat atitudine? Nu am amenintat, nu am insultat in postari, am incercat sa va fac sa realizati ca nu este corect sa sustii ca genocidul si crima sunt acte normale in lumea noastra. Si nu stiu cum se face, ca dati avertisment in dispute doar usserilor musulmani iar cei care insulta sunt exceptati de la astfel de masuri.Argumentati mai mult, va rog, ca sa inteleg de ce am primit avertisment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Experienta "live" a unei femei din Gaza:
http://archive.gulfnews.com/region/Middle_East/10270637.html

Pearl

Mergi la inceput

Rufus,ca un domn ce te consider,probabil ca din respect pt. drama din sufletul ei cel mai potrivit lucru ar fi sa o asculti,nu sa o ignori.
Deja o/ne ignora o lume intreaga.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mea culpa!Il confundasem cu Nasrallah.M-a lamurit sotul ce si cum.
Hannen draga tu nu ai vazut niciodata un interviu live cu Ahmadinejad cum isi baricadeaza pupitru si arata cu degetul atunci cand vorbeste/Nu ma refer la interviurile de studio asa cum ai crezut tu de ai inceput sa razi
Si inca ceva.Te rog frumos sa ignori mesajele mele asa cum am facut si eu pana acum.Cand iti voi raspunde eu cinic la mesajele tale atunci sa-mi raspunzi si tu daca asa consideri tu ca e fair.Ai vazut ca te-am ignorat,te rog sa faci si tu acest lucru.Tu nu vei fi niciodata de acord cu ceea ce spun asa cum nici eu nu voi intelege niciodata principiile dupa care traiti.Mi-au ajuns polemicile de anul trecut cu tine.

"Hillary Clinton a avertizat Iranul

Candidata la investitura democrata Hillary Clinton a amenintat recent ca, daca va castiga cursa pentru Casa Alba din luna noiembrie, va "sterge de pe harta" Iranul, in cazul in care aceasta tara va lansa un atac nuclear asupra Israelului.

"Vreau ca iranienii sa stie ca daca voi fi presedinte, voi ataca Iranul", a raspuns ea pentru postul de televiziune ABC News, intrebata fiind ce va face in cazul unui atac nuclear din partea Teheranului asupra Israelului. "

Oare de toti is impotriva Iranului si a Palestinei/De buni si civilizati ce sunt de aia!

Un An Nou Fercit!

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

da` chiar crezi ca zici ceva demn de luat in seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

batool67 imi pare foarte rau pentru drama ta. Iti urez ca familia ta sa fie bine acum in Gaza.

Eu mi-am facut urmatoarea parere: noi nu avem dreptate sa ii judecam pe palestinieni, de fapt. Pentru ca noi ii judecam cu experienta pe care o avem noi, de oameni care nu sint in razboi de cind se nasc, in timp ce ei traiesc acolo si realitatea lor este cu totul alta. Noi spunem ca nu sint toleranti dar nu putem intelege ca nu au incotro sa nu fie.

Prin "noi" inteleg pe cei ca mine care nu au trait acolo.

Drama lor va continua, din pacate, pentru ca exista foarte multe interese in zona. Divide et impera. Nu vor fi multi de acord sa inceteze razboaiele si nici sa se impace palestinienii cu israelienii.

Am o intrebare, pentru cine stie sa raspunda: de curind colonistii israelieni s-au retras din teritoriile ocupate. Adica aveau de gind, ei se opuneau dar i-au evacuat. In ce scop asta, s-au retras cu adevarat sau doar de imagine?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Rufus,ca un domn ce te consider,probabil ca din respect pt. drama din sufletul ei cel mai potrivit lucru ar fi sa o asculti,nu sa o ignori.
Deja o/ne ignora o lume intreaga.

N-am spus ca nu ascult.
Am multe de invatat.
Am spus doar ca nu mai intru cu ea in polemici.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput