Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 17
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 Mesajul meu se vrea unul pro-palestinian si il repet ptr ca vreau sa spun lumii ca nu e normal sa sustii genocidul!! [/b][/green][/size=3] |
Nu exista indoiala ce se vrea mesajul tau. Si spune lumii ce doresti.
Eu spun celor de aici (cu ajutorul carora am mai invatat ceva istorie) ca sunt anti-palestinian si anti-israelian in acest moment, in aceasta ordine sau invers, sustin cu tarie ca prin extremism ne indreptam spre epoca de piatra, iar extremism inseamna orice conduce la cea mai mica tensiune. Daca faptul ca condamn niste criminali arabi inseamna ca sustin un genocid israelian, inseamna ca orice discutie nu-si are rostul.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
batool67 spune:
Problemele interne sunt altceva si au fost create tot cu ajutor din afara. Principala problema ramane ocupatia israeliana care creaza multe probleme po****tiei. Niciun popor nu poate accepta de bunavoie ocupatia, cu atat mai putin palestinienii! Cum si cine poate accepta sa i se fure pamantul natal? Problema interna e problema lor si a fost indusa din afara. De unde stii tu ca organizatiile islamice si arabe nu au proiecte umanitare in zona? Iti spun eu ca sigur au, daca ei nu ar ajuta situatia in Gaza ar fi si mai rea. Dar din pacate ajutorul este obstructionat de armata israeliana.
Sheannamp spune:
Batool, agresivitatea si extremismul, indiferent cat de nobil pare scopul lor, nu au absolut nici o justificare.
Pentru incalcarea regulamentului DC primesti avertisment portocaliu, poti continua sa iti sustii ideile, conform libertatii de exprimare dar te rog sa o faci cu calm si fara alte exagerari de limbaj, font sau culoare!
Acest topic ramane sub supraveghere si orice mesaj care nu se incadreaza cu regulile de respect reciproc va fi sters fara alte avertismente.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 Ptr LADYJ Oricine apara si aproba actiunile armatei israeliene ESTE imoral si inconstient!! Oricine sustine genocidul israelian este la fel de vinovat precum cei care bombardeaza Palestina si ar merita sa fie pedepsiti cu inchisoare la fel ca si faptasii!!! Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Batool,multumim frumos de dedicatie.
Eu nu doresc inchisoare celor cu creierele spalte, le doresc sa gaseasca un bun psiholog si sa scape din bratele ´´caracatitei´´ numita extremism bolnavicios.
Sa le dea Dumnezeu minte.
Da tu nu te-ai plictisit sa tot postezi asta ? Nu stiu, fa un sondaj pe mine nu m-a impresionat..doar mi-a amintit de COCO, cum spuneam.
Apoi va mirati ca ´´vai doamne ce are lumea cu noi´´
V-o faceti cu mana voastra.
batool67 spune:
Sheannaamp, consider ca nu e corect sa ma sanctionati doar pe mine, daca cititi cu atentie mesajele veti realiza ca altii au fost si mai agresivi in limbaj. Dar daca a sustine o cauza inseamna a fi sanctionat atunci imi asum acest risc.
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu exista indoiala ce se vrea mesajul tau. Si spune lumii ce doresti. Eu spun celor de aici (cu ajutorul carora am mai invatat ceva istorie) ca sunt anti-palestinian si anti-israelian in acest moment, in aceasta ordine sau invers, sustin cu tarie ca prin extremism ne indreptam spre epoca de piatra, iar extremism inseamna orice conduce la cea mai mica tensiune. Daca faptul ca condamn niste criminali arabi inseamna ca sustin un genocid israelian, inseamna ca orice discutie nu-si are rostul. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus,si eu sunt in aceasi pozitie intr-o privinta.
Condamn in aceasi masura si terorismul arab ,am zis deja dar nu se vede,nimeni nu citeste dar si terorismul israelian.
Deocamdata sunt pro-palestina,poporul palestianian ,in care se trage ca in vite in ochii lumii intregi ,cu aprobarea marilor puteri!
De aceea sunt pro-palestina!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
batool67 spune:
Moderator te rog sa dai avertisment si usserului LADYJ daca sunteti intr-adevar un moderator corect.
batool67 spune:
LadyJ, multumesc ptr sfat. Dar nu il voi urma ptr ca fiind absolventa de psihologie ma pot ajuta si singura, macar cu o introspectie daca nu cu alt ceva.....
iulia_b spune:
Poate parea puerila intrebarea mea, dar de ce din moment ce nu se poate scapa de ocupatia israeliana, nu se incearca sa se traiasca in pace? Ca se cheama Palestina sau Israel, oamenii nu-si duc la fel viata? Poate ca daca nu s-ar intretine aceste lupte, victimele ar fi ma putine si lumea ar trai linistita. Consider ca toti sunt vinovati, si palestinienii care lupta in zadar si care starnesc multe valuri, si armata israeliana care riposteaza.
hannen spune:
Sheanna,nu ti-as dori sa treci vreodata prin ceea ce trece Batool!!Sa ai copiii in Gaza,nu unul,ci 3!Sa nu stii daca sunt in viata sau nu si sa citesti pe net cum opresorul este glorificat.
Sa nu te poti face auzit ,sa-ti scrii opinia,temerile,sa-ti strigi neputinta si sa fii luat in ris,comparat cu un papagal.
Sa cauti dreptate ,sa vrei sa arati lumii adevarul hidos iar in schimb sa fii acuzat ca esti de partea teroristilor!Ca-i sustii,ca-i aprobi!
Dumnezeu cu mila!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades