Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 19
batool67 spune:
Colonistii s/au retras ptr ca nu se mai simteau in siguranta acolo, nu ptr ca si/au dorit asta cu adevarat.
hannen spune:
Sirimie,ai inceput sa intelegi!E un pas!
Rufus,multumesc!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
lorelaim spune:
Hannen
Simona - f frumoasa ultima ta postare si f adevarata - noi de-aici NU putem intzelege ceea ce simt oamenii care traiesc acolo in frica - traumatizatzi zilnic atat de tancurile israeliene cat si de atentatele extremistilor hamasalui... Doamne oare ce viatza pot avea acei copii nascutzi intr-o lume FARA SPERANTZA? De asemenea nu pot sa nu spun ca ma intristeaza profund, ma infurie si ma revolta razboaiele din Irak si Afganistan... Nu vom putea intzelege prin ce trec si ce simt oamenii aceia... ce traume psihice si fizice le marcheza pe veci viatza...
Batool67 - numai bine copiilor tai
ladyJ spune:
Batool, imi pare rau de drama prin care treci.
Nu a negat nimeni ca intr-un conflict mor oameni nevinovati sau ca vietile oamenilor sunt puse in pericol.
Nu i-a judecat nimeni pe palestinieni ca popor.Din experienta mea avuta cu omanii de acolo am inteles ca toti isi doresc pacea. Civilii,oamenii normali asa ca mine sau ca voi.
Acuzele si judecatile(ale mele cel putin) s-au indreptat spre hamas si alte organizatii extremiste care nu fac decat sa puna gaz pe foc.In orice imprejurare voi acuza extremismul, pentru ca eu il consider un flagel al societatii, o bomba cu ceas fara scrupule care se foloseste de toti si de toate.
Batool,nu voi mai raspunde nici eu mesajelor tale pentru ca nu vreau sa te ranesc.Tu esti implicata emotional in aceasta discutie, date fiind imprejurarile.Sper ca familia ta sa fie bine si sa se sfarsasca aceasta poveste, sa se semneze tratate de PACE si sa dispara ura asta progresiva de-o parte si de alta.
Un an nou mai bun sa aveti cu totii
PS Hannen, respectul se castiga nu se impune. Am inteles de ce militezi atat de drastic in favoarea Palestinei(e dreptul tau) insa nu am inteles scuzele in ceea ce-i priveste pe hamas.(sau pe sinucigasii cu bombe)-mizeria, remember?
Stiu ca nu conteaza parerea mea despre userul Hannen, insa tin sa-ti spun ca s-a schimbat radical.La fel ca atunci cand, Miriam declara sus si tare pe la SC ca, bine le fac arabii femeilor ne-credincioase, merita moartea cu pietre. Acelasi soc l-am avut si acum citind scuzele tale la adresa sinucigasilor.
Have a good day!
hannen spune:
Doamne,tu vrei sa ma duci scoti "mental" din toata povestea asta?
am aparat eu undeva Hamas???Unde ,cum?
chiar nu vrei sau nu poti sa intelegi ca vorbeam de ceva cu totul diferit(i-am bagat intr-o oala pe toti , i-am numit "terorismul arab" si-am zis ca nu le gasesc scuze,ca nu-i aprob,si ca-i condam...insa pe unii nu ma grabesc sa-i judec pt. ca nu stiu ce motive i-a impins la asa acte de disperare!Si nici alora nu le-am gasit scuze!Am scris clar,chiar iti lipseste orice urma de binevointa sa citesti negru pe alb?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Si pt. ca rhoneei ii plac comentariile cititorilor,iote ca am gasit si eu unul pe gustul meu! Popoarele de religie musulmana sunt singurele care nu vor sa stea in genunchi in fata evreeilor, si nu toate. Cele carora li-sa aruncat o ciosvirta constind in ceva bani sau influenta a conducatorilor in zona respectiva si care si-au vindut interesele tarii lor, tac milc. Cei care nu mai au nimic de pierdut sunt dispusi sa comita acte disperate, multe din ele catalogate ca terorism. |
Hannen, poti te rog sa explici ce anume ti-a placut in citatul de mai sus?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui hannen Doamne,tu vrei sa ma duci scoti "mental" din toata povestea asta? am aparat eu undeva Hamas???Unde ,cum? chiar nu vrei sau nu poti sa intelegi ca vorbeam de ceva cu totul diferit(i-am bagat intr-o oala pe toti , i-am numit "terorismul arab" si-am zis ca nu le gasesc scuze,ca nu-i aprob,si ca-i condam...insa pe unii nu ma grabesc sa-i judec pt. ca nu stiu ce motive i-a impins la asa acte de disperare!Si nici alora nu le-am gasit scuze!Am scris clar,chiar iti lipseste orice urma de binevointa sa citesti negru pe alb? Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Hannen te sfatuiesc sa-ti recitesti postarile.
´´Act de disperare´´??? Asa numesti TU un atac terorist?Asta se cheama ca faci, cand iti pui bombe la brau, intri in mall-uri si faci boom?Cand mergi acolo hotarat sa omori cat mai multi CIVILI in numele lui Dumnezeu?
Ah, vai, da nu spuneai de hamas, spuneai de..sinucigasi, mea culpa
Ti se pare tie ca ar avea ORICE scuza, cat de mica, unul care se duce sa arunce o gradinita in aer?Un avion? O casa?
Nu te grabesti sa-i judeci, nu-i asa? Ba ai face bine sa-i judeci si sa-i condamni,pentru ca NU ASA reactioneaza un om normal fie el si disperat!
Cand toata lumea vede si stie ce inseamna terorismul islamic, cand ei insisi(teroristii) se lauda cu sinucigasii lor, vii tu sa spui ca ´´adevaratul terorism ´´ este in alta parte, nicidecum printre randurile extremistilor arabi.Bravos.
Cand voi auzi de la tine ca, condamni atacurile sinucigase, alea facute ´´la disperare´´ clar si raspicat asa cum condamni pe altii, atunci imi voi cere scuze in fata ta. Pana atunci la revedere, m-am plictisit de jocul asta de cuvinte pe dupa visini.
saphir spune:
citat din mesajul lui hannen Te-ai gindit ca poate unii nu au conditiile celorlalti pt. a studia? |
Am zis ca nu intru in discutie...dar numai la intrebarea asta raspund.
Tu te-ai gandit ca palestinienii, putinii/multii bani pe care ii au, i-ar investi in scoli, poate ca ar iesi ceva de capul lor?
De ce israelienii, au putut in 60 de ani de existenta ca stat, sa realizeze ce au realizat (stiu ai sa spui de ajutoarele externe, dar nici Palestina nu duce lipsa de ajutoare, iar banii conducatorilor nu ajung la po****tia amarata)?
Israelienii sunt si ei sub teroare, nu numai palestinienii. Dar Israelul nu a iesit si nu iese in fata, la TV sa-si arate pagubele si mortii, asa cum o fac palestinienii.
Oare e greu de inteles ca o grupare terorista, Hamas, se ascunde...exact asta face, se ascunde in spatele civililor???
Daca sunt asa de disperati, de ce nu ies la lupta??
De se isi fac depozite in preajma locurilor publice??
nadinas spune:
Ai dreptate Saphir,asa e!!!
Vreau si eu sa stiu situatia i Beer-Sheva,am priteni dragi acolo!
saphir spune:
La Beer Sheva au aruncat aseara cu rachete, una a cazut intr-o gradinita, iar azi dimineata a cazut intr-o scoala.
Din fericire nu sunt morti, doar raniti.
In rest, tot sudul tarii e inchis, zona militarizata si po****tia sta in buncare. Eu am colega care sta in Askelon, chiar acolo unde cad cele mai dese rachete si de doua zile nu a iesit din buncar.