Grup de suport doar pt. mamici anti-vaccin
Raspunsuri - Pagina 20
StMihaela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariamunteanu Revenind la vaccinuri - iata un exemplu de cat de periculoasa poate fi imbolnavirea cu aceasta "boala a copilariei" in timpul sarcinii. Cat de periculoasa este varicela in sarcina ? Femeile care nu au avut varicela si nu s-au vaccinat impotriva virusului varicelo-zosterian, pot contacta boala in timpul sarcinii, acest lucru putand avea efecte nedorite asupra dezvolatrii fatului. Contractarea virusului in primul trimestru al sarcinii are efectele cele mai grave asupra embrionului. Exista o posibilitate destul de mare ca acesta sa dezvolte varicela congenitala, un sindom plurimalformativ (care determina malformatii congenitale la nivelul mai multor organe). Dintre malformatiile cele mai grave si cel mai des intalnite, amintim: leziuni cicatriciale cutanate hipoplazie limbica (dezvoltarea anormala, insuficienta a membrelor- membre scurte, deformate) microcefalie (cutie craniana de dimensiuni mici, care implica de altfel si o dezvoltare anormala a creierului) deficit staturo-ponderal (copil mic la nastere) tulburari de vedere (scaderea acuitatii vizuale, orbire, cataracta, glaucom, etc) tulburari auditive (hipoacuzie, surditate) tulburari comportamentale, dizabilitati neuropsihice, retard mental Maria |
De Rubeola nu am apucat sa ma documentez si nici nu am acum timpul necesar sa o facacum.
Dar despre Rujeola pot sa-ti spun, cu siguranta, urmatoarele:
- vaccinarea nu te fereste 100% sa mai faci boala. O poti face oricand, doar ca intr-o forma mai usoara.
- chiar daca ai facut vaccinul si e destul de eficient (e valabil si in cazul in care ai avut chiar varicela), poti face oricand Zona Zoster, care e data de acelasi virus si e la fel de periculoasa pe sarcina.
natynic spune:
| citat din mesajul lui StMihaela De Rubeola nu am apucat sa ma documentez si nici nu am acum timpul necesar sa o facacum. Dar despre Rujeola pot sa-ti spun, cu siguranta, urmatoarele: - vaccinarea nu te fereste 100% sa mai faci boala. O poti face oricand, doar ca intr-o forma mai usoara. - chiar daca ai facut vaccinul si e destul de eficient (e valabil si in cazul in care ai avut chiar varicela), poti face oricand Zona Zoster, care e data de acelasi virus si e la fel de periculoasa pe sarcina. |
Stai, tu confunzi un pic lucrurile. Zona Zoster este consecinta cantonarii virusului varicelo-zosterian la nivelul unor nervi periferici. In situatii de scadere a imunitatii, stress, etc virusul se reactiveaza sub forma acestei boli f dureroase. Sincera sa fiu, boala naturala sigur poate determina peste ani asa ceva, despre Zona Zoster facut dupa vaccinarea anti-varicela nu am cunostinta (dar o sa ma documentez, nu te contrazic)
Rujeola e altceva decat varicela. Ca boala in sine are mult mai multe sanse sa fie grava. Dar si vaccinul anti-rujeolic este cel mai puternic incriminat in producerea unor afectiuni neurologice grave (asta lasand autismul la o parte). Din experienta proprie (ca v-am zis ca mama a notat tot) fac parte din primele generatii din Romania care au inceput sa fie vaccinate anti-rujeola...ma rog, cu forma de vaccin care o fi fost pe atunci, ca nu era combinat...si AM FACUT rujeola, la 5 ani, o forma f usoara dar de la care mai am si acum secvente de amintiri. Deci, peste vaccin. Ulterior, medic fiind, am consultat deseori la camera de garda boli ale copilariei (fiindca le facusem pe toate eram scoasa la inaintare de colegi
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Tonnia spune:
Eu mi-am vaccinat copiii dar de fiecare data am stat intr-un stres imens, in special la ROR.
Imi pun intrebarea insa: daca aveti dreptate? Si daca nu ne mai vaccinam nici unii, in cativa ani toata lumea decide ca e prea riscant si nimeni nu se mai vaccineaza? Oare cum va arata situatia asta SF? Stiu ca intrebarea e utopica dar chiar ma intereseaza un raspuns, deci nu sunt tendentioasa. Ne putem intoarce cu totii la situatia dinaintea vaccinurilor?
gazzella spune:
Antonia, iti raspund pentru ca stiu ca intrebarea ta nu este una tendentioasa
eu nu cred ca poliomielita a fost eradicata datorita vaccinarilor de masa ci datorita unor conditii de trai ceva mai decente
poliomielita e o boala care poate sa fie asimtomatica
primele atestari ale polio sunt undeva acum mai bine de 3500 ani (1403–1365 BC) - un egitpean rafigurat cu un picior malvolmat, se presupune ca datorita polio
http://en.wikipedia.org/wiki/Polio
Although around 90% of polio infections cause no symptoms at all, affected individuals can exhibit a range of symptoms if the virus enters the blood stream
despre epidemii de polio in istorie avem cunostinte doar recent
Although major polio epidemics were unknown before the late 19th century, polio was one of the most dreaded childhood diseases of the 20th century.
uite, citeste despre polio pe wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Polio , asa ca un prim pas
acum viitorul poate sa fie unul in care omenirea per ansamblu va prospera, nu va exista subtutritie, malnutritie, toate comunitatile umane vor beneficia de canalizari, familiile vor trai in conditii decente de viata (inclusa igiena colectiva si individuala) si deci epidemii de polio nu au cum sa apara
dar, daca situatia va fi una diversa semnificativ de cea de sus, cu intregi p o p u l a t i i undeva la limita supravietuirii polio poate sa faca multe victime
raspuzand concret la intrebarea ta: Ne putem intoarce cu totii la situatia dinaintea vaccinurilor?
raspunsul e: nu!
nu putem, polio ar lasa iarasi mii de victime
dar putem sa renuntam la o vaccinare in masa doar cand omenirea va intelege ca se poate proteja fiind mai responsabila fata de ea insasi
adica un copil provenind dintr-o familie saraca, destabilizata si destabilizanta pentru el, un copil malnutrit, abandonat lui insisi nu va avea mari sanse sa dezvolte un polio asimptomatic in cazul in care va intra in contact cu virusul poliomielitei
in schimb, un copil care va locui intr-o zona curata, unde canalizarile exista, fiecare stie sa se stearga la ***, dupa sa se spele pe maini va fi protejat
admitand chiar ca va intra in contact cu virusul intrand accidental intr-o zona endemica un copil care va proveni dintr-o familie care il contine, care sa nu traiasca intr-o situatie de conflict continua va putea chiar sa contacteze poliomielita fara sa manifeste simptomele acesteia
sau, mai concret, in loc sa se investeasca milioane de euro in plata vaccinurilor marilor companii farmaceutice s-ar putea investi acesti bani in educatia maselor, canalizari, programe educationale care sa puncteze intreaga p o p u l a t i e in privinta igienei colective, individuale, programe educationale care sa puncteze educatia tinerilor parinti in ale parentingului, fondurile ar putea sa mearga inspre programe educationale care sa-i comunice femeii ca-i ok si sa ramana acasa cu copilul 2-3-4 ani fara sa se simta o ratata dat fiind ca si-a abandonat o "cariera"
(mi-a ramas in minte acel film: "Nature, Nurture, & the Power of Love: Conscious Parenting ...")
si iata de ce nu sunt eu impotriva vaccinarilor in masa, sunt p o p u l a t i i care nu sunt protejate decat cu aceste vaccinuri
si iata de ce sunt pentru libartatea de decizie in deplina cunostinta de cauza
in Italia e practic imposibil sa contactezi polio si atunci de ce sa-mi asum chiar si un risc minim vaccinand?
probabil locuind intr-o zona endemica decizia mea de-a vaccina sau mai putin ar suferi unele modificari
Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi
gazzella spune:
natynic, aceasi reactie am avut-o si eu cand ti-am citit o postare acum vreo 2-3 pagini, una mai lunga
si caut sa-mi aduc aminte unde ne-am contrazis, tin minte ca am avut divergente, dar nu retin de ce natura, unde, la care discutii....
in fine, e placut sa redescoperi astfel o persoana
Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi
MissParker spune:
| citat din mesajul lui XIO Vroiam doar sa mai spun ca exemplele acestea cu copii afectati de un vaccin palesc in fata sutelor de mii de copii care nu au avut nici o problema. |
Convingerea mea este ca vaccinurile nu afecteaza numai pe termen scurt, ci sunt bombe temporizate in corpul unui copil sanatos, care pot declansa multi ani mai tarziu alergii, diabet, boli autoimune sau chiar cancer.
Asa ca nu te poti limita doar la cazurile in care cativa copii au facut febra si au avut diaree si au vomat ca sa spui "Da, astea au fost cateva cazuri disparate"

Numai ca peste ani si ani nimeni nu mai face legatura cu otravurile pe care le-au injectat medicii in corpul lui de bebelus

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
MissParker spune:
Vreau sa revin la istoria vaccinurilor (de acolo ni se trage, dupa parerea mea).
Iata ce a publicat ziarul Tagesspiegel (Berlin) in februarie 1993:
Istoricul Dr. Gerald Geison (Institutul de Istorie al Universitatii din Princeton) a studiat notitele si carnetele personale ale lui Louis Pasteur si a ajuns la concluzia ca exista discrepante grave intre insemnarile personale ale lui Pasteur (facute publice de curand) si lucrarile publicate ale acestuia.
Geison a tinut un simpozion pe tema asta la intalnirea anuala a Societatii Americane de Promovare a Stiintei in Boston, in 1993, si a declarat ca nu exista absolut nici un dubiu asupra faptului ca Louis Pasteur a comis mai multe fraude in domeniul stiintific in care lucra.
Socat, Geison a constatat in timpul studiului celor 10.000 de pagini de insemnari personale ale lui Pasteur ca acesta obisnuia din cand in cand sa se foloseasca si de metode ne-stiintifice in laboratorul lui de experimente. Cand ii venea o idee, toate experimentele erau directionate exclusiv spre dovedirea acelei idei. Rezultatele negative apareau adesea numai in carnetele lui, dar nu si in hartiile publicate. Si mai grav este insa faptul ca Pasteur a indus in eroare opinia publica si in mod deliberat.
Süddeutsche Zeitung (München) a scris pe aceeasi tema in februarie 1993:
Pana si un Pasteur a comis de mai multe ori fraude stiintifice, sustine istoricul Gerald Geison de la Universitatea din Princeton. Dupa ce carnetele personale ale cercetatorului francez au fost analizate in ani lungi de studiu, s-a putut documenta faptul ca Pasteur nota rezultatele negative ale experimentelor lui numai in caietele personale, insa datele publicate de el erau "infrumusetate" si - mai ales in privinta experimentelor spectaculoase cu vaccinurile - multe date erau pur si simplu falsificate.
Convingerea mea este ca aproape toata istoria vaccinurilor se bazeaza pe greseli, pe experimente neduse la maturitate, pe fraude, pe minciuni, pe lupta de orgolii si lipsa de etica a oamenilor de stiinta avizi de faima, continuata apoi de setea de profit de pe urma vaccinarilor in masa.
Va recomand cartea lui Geison: The Private Science of Louis Pasteur.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
nemora spune:
MissParker, mesajul tau, cel cu rosu, este un model perfect de "ce facem cu ura"; este foarte profitabil pentru tine s-o pui in ceva extern, insa mai bine ai face ceva mai profitabil (ex, sporturi dure)
doi: presupun ca te pricepi la homeopatie. stii asadar ca oscillococcinum inseamna o picatura de extras din ala de ficat de ratza, pusa intr-o sticluta si clatatita de 400 de ori; asta inseamna 400 CH (dilutia) - deci ceva absolut infinetizmal, dar de-aia are efect; tu cu ce speli vasele? iti imaginezi cat detergent in doze homeopatice mancam cu totii? dar cate anvelope am inspirat la plimbare? si cati atomi de plastic toxic emana bordul masinii tale? asa ca putem cadea si-n alte paranoi
eu ma bucur de o familie foarte longeviva si extrem de sanatoasa explicatia mea fiind (mai nopu avand oaresce cunostinte psihanalitice) ca stam minunat cu psihicul. apoi ca am fost vaccinati absolut toti, asta n-o avut relevanta.
deci: substante toxice bagam cu totii la greu. pana si agricutura ecologica, produsele organice, bio, etc, au in ele dracovenii. iar virusul ala lesinat nu e mai periculos decat ala viu. asa ca...
sirimie spune:
Repostez, mie nu mi-a raspuns nimeni la nelamuriri.
| citat din mesajul lui MissParker Ani de zile dupa ce cazurile de poliomielita scazusera drastic in Germania (lucru pus initial pe seama vaccinarii) s-au inmultit datele care dovedesc ca poliomielita scazuse la fel si in tarile cu vaccinare obligatorie (RDG-ul de atunci) ca si in tarile cu vaccinare benevola (tarile scandinavice) si mai ales in tarile in care se facusera putine vaccinuri anti-polio (Anglia). Ai citit ce scrisesem ieri despre situatia poliomielitei in Germania, cu datele de rigoare? De ce le-a trebuit 16 ani ca sa recunoasca disparitia acestei boli si, mai ales, de ce se vaccineaza in continuare?? |
Am auzit si eu de argumentatia asta, ca poliomelita a fost eradicata din cauze naturale. Dar eu cred ca a fost eradicata de vaccinare, si nu numai la persoanele care au fost vaccinate ci si la cele nevaccinate cind cei mai multi au fost vaccinati si incidenta bolii este mult mai mica. Am si un link despre asta: Herd immunity. Mama mea imi povestea ca pe vremea cind era copil mureau copii din familii intregi de poliomelita. Daca s-ar inceta vaccinarea si ar aparea din nou copii bolnavi, s-ar imbolnavi si ar muri o multime de alti copii. Crezi ca este acceptabil sa se intimple din nou asa ceva?
Un link despre un caz de copil de 13 ani care a murit de pojar www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/health/article701459.ece" target="_blank">aici, autoritatile sfatuiesc oamenii sa faca vaccinul copiilor lor ca sa ii protejeze.
Am vazut ca ai pus link-uri catre tratamente homeopate, dar homeopatia are multi contestatari.
La fel tetanusul nu m-a convins. E o infectie care nu se ia decat in contact direct cu bacilul, deci nu poate exista nici o epidemie si - atentie - nu apare infectia deact atunci cand ranile nu primesc oxigen, deoarece bacilul de tetanus nu se dezvolta decat in conditii anaerobe. Deci dispare pentru mine sperietoarea "vai, baietii se joaca afara, cad si se zgarie si daca se infecteaza rana apare tetanusul". Daca oxigenul intra in rana respectiva, nu va aparea niciodata tetanus. |
Atunci poti sa explici de ce tetanosul face in continuare milioane de victime in Africa? Mor copii la nastere pentru ca mamele au tetanos.
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea! |
Ai o semnatura foarte ciudata. Nu exista vaccin contra racelii, e bine stiut ca in cazul racelii nu exista medicamente care sa o vindece, doar amelioreaza simptomele. Dar cancerul nu se compara cu raceala. Tu iti dai seama cit de mult sufera un bolnav de cancer? Daca exista o sansa din 1 milion ca cineva sa nu se imbolnaveasca de cancer, de ce nu e buna? Nu "mafia farmaceutica" imbolnaveste oamenii de raceala si de cancer.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
A_Iulia spune:
Poate ca ar fi util totusi sa va informati ce documentatie trebuie depusa la FDA/EMEA/NDA/ANM atunci cand o companie farmaceutica solicita autorizatia de punere pe piata a unui medicament sau a unui vaccin.
Ce studii sunt necesare, cum se desfasoara ele, ce conditii sunt etc.