Grup de suport doar pt. mamici anti-vaccin
Raspunsuri - Pagina 21
gazzella spune:
sirimie, referitor la polio oarecum ti-am raspun eu
daca s-ar intrerupe programul de vaccinare in conditii mizere s-ar muri pe capete
daca s-ar intrerupe programul in conditiile unei vieti conduse intr-o comunitate ceva mai responsabila nu s-ar inregistra situatii disperate
referitor la tetanos, am 2 copii crescuti mult in natura si taiati si zgariati si care se comporta foarte bine in contact cu diferite situatii riscante pentru altii
oricum apa oxigenata face minuni cand e vorba despre un eventual tetanos
Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi
gazzella spune:
si tot io, dupa care ma duc sa fac orice de mancare
sirimie, este vorba despre competente imunologice
de aceea unii mor, altii nu in cazul unui pojar, tetanos
doze mari de vitamina A imediat dupa primele simpltome ale unui pojar pe un fond imunitar competent scoate copilul din pericol
referitor la numarul mortilor in alte zone, inca o data este vorba despre conditii de viata si educatia po****tiei
cati din cei amintiti de tine crezi ca cunosc faptul ca rana se tine deschisa, se oxigeneaza, se spala cu apa oxigenata?
deci nu stiu de ce as accepta sa ma raportez unora care supravietuisc (din pacate), atunci cand eu pot alege sa traiesc viata, nu doar sa stau la marginea ei
adina iulia, uite si pagina asta
http://www.corvelva.org/?page_id=25
MissParker spune:
S-a retinut ceva din ce am postat referitor la fraudele lui Pasteur si deci la intreaga minciuna cu care au inceput si au continuat vaccinarile?
Nu, evident ca e mai simplu sa fiu eu atacata personal. Mai, inseamna ca sunt tare periculoasa, daca se incearca atat de disperat discreditarea persoanei mele si se ignora cu consecventa informatiile pe care le postez.
Adina Iulia, am postat de 2 ori pe subiectul asta informatiile din Martin Hirte despre procesul dubios si lipsit de transparenta prin care are loc admiterea medicamentelor/vaccinurilor pe piata, te rog nu ma face sa le repet in fiecare postare a mea, ok?
Du-te si citeste-le si combate datele si informatiile de acolo, dar nu ai sa poti.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
StMihaela spune:
Din curiozitate, dati cautare pe google dupa Gardasil. Va veti ingrozi. Nu ma refer la zecile de polemici ca cele care se fac aici si care se vor continua, probabil, 1000 de ani de acum incolo.
Asta inseamna 1000 de ani de Desprecopii ![]()
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gazzella si tot io, dupa care ma duc sa fac orice de mancare sirimie, este vorba despre competente imunologice de aceea unii mor, altii nu in cazul unui pojar, tetanos doze mari de vitamina A imediat dupa primele simpltome ale unui pojar pe un fond imunitar competent scoate copilul din pericol |
Dar daca se vaccineaza inainte, mai mor?
Esti cumva doctor? Am citit si eu ca vitamina A e buna pentru ochi, dar nu m-as baza pe asta daca nu as vedea bine, m-as duce la doctor.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
gazzella spune:
si ca mi-am adus aminte ca-i un grup de suport acum am sa fac referire la o situatie traita de noi - prima care mi-a confirmat ca nu am gresit refuzand vaccinarile sub 2 ani (initial mi-am impus doar o amanare urmand sa-mi revizuiesc decizilile in functie de ulteriori factori)
felix avea 7 luni jumate, ne intorceam acasa, eram blocati pe o autostrada, masina nu avea aer conditionat, era o luna de vara, zile caniculare si felix a facut un colpo di calore, adica un fel de insolatie la umbra
seara febra, a doua zi febra, dupa o enterocolita puternica, i-au trebuit trei zile sa-si revina oarecum
iar in urmatoarele 2 saptamani am traversat o perioade extrem de angosanta pentru mine: nu mai observam nici un progres la el
Felix a fost un copil la care in fiecare zi puteam sa observ ceva nou, o achizitie noua, un progres nou si dintr-o data stagnarea aceea care m-a blocat, angosat teribil
si-a revenit, dar am avut sansa sa vad ce pot sa insemne astfel de situatii in primul an de viata al unui copil, an in care se fac achizitii neuromotorii fundamentale si peste care daca se sare sau se stagneaza prea mult pot sa duca la usoare retarduri
deci nu e musai sa faca reactii grave un copil ci doar sa vad astfel de situatii - la ai mei
deci pentru mine, pentru viziunea mea de bunastare vaccinurile numai si la un acest nivel - acceptabil pentru unii - pentru mine sunt inacceptabile
si cand citesc despre copii, aici pe acest forum, pe altele despre parenting cum ca de doua saptamani e apatic, nu mananca, nu interactioneaza imi spun cate posibilitati de crestere a pierdut acel copil
parerea mea!
dupa 2 ani cand deja multe achizitii s-au facut, fixat chiar as privi altfel o vaccinare
pe urma este raportul mama copil, uneori extrem de fragil, in care mama este supusa oricum diverselor presiuni din interiorul diadei si din exteriorul acesteia
ultimul aspect care-i lipseste e un copil urlator trei zile la rand pentru ca tocmai a facut vaccinurile
gazzella spune:
nu sunt doctor, dar nu ma vand, adica o minima cultura medicala o am
sirimie, in loc sa ma intrebi daca sunt doctor, poate n-ar fi stricat sa faci un research pe net punand in relatie vitamina A si pojarul
sa vezi surprize!
MissParker spune:
Va invit la Capitolul 2
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
sirimie spune:
Pe net sint tot felul de informatii absurde, eu nu pot sa le cern pentru ca nu sint in domeniu. Cind esti bolnav nu cauti pe net ci mergi la doctor.
Nu mi-ai raspuns la intrebare. Daca se vaccineaza inainte sa faca pojar, mai moare?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
gazzella spune:
exact Sirimie!
pardon, era doar explozia unei mici revolte
adica tu-mi cer sa incredintez destinele acestor copii unor medici care nu au stiut sa-mi explice de ce vitamina D in Romania da si-n Italia nu?
in fine
uite niste site-uri pe care ar trebui sa le citeasca si medicii
http://content.nejm.org/cgi/content/abstract/323/3/160
http://general-medicine.jwatch.org/cgi/content/full/1993/618/1
si sa-ti raspund la intrebare: "Daca se vaccineaza inainte sa faca pojar, mai moare?", cu toate ca daca ai fi urmarit cu atentie discutia ai fi avut si raspunsul
foarte probabil ca nu mai moare (vaccinul nu are intotdeauna acoperire totala, au existat si cazuri de copii vaccinati care au decedat), dar poate sa faca dermatita atopica, astm cu care nu-i ca ma multumesc ca si premiu ca i-am vaccinat
asa...si in primii doi ani de viata as inregistra nu putine blocaje intr-o evolutie liniara
pentru mine e suficient