Ajutoarele lui Mos Craciun ( 4)
Raspunsuri - Pagina 2
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine despre ce reportaj la Realitatea este vorba? Il putem vedea la ei pe site? |
este vorba de campania pampers unicef, unde papanash a fost printre finaliste.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Bumbacel, daca vrei sa te ajut cu ceva sa imi zici. Azi sunt super ocupata dar maine as putea veni.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bumbacel spune:
Roxana, ne auzim la telefon mai pe seara. Nici eu nu pot misca nimic azi ca-s singura cu amandoi puii pana tarziu.Multumesc mult!
Yaia spune:
Hai ca va luati bataie acum!
Teodora si Luy, ati povestit asa de amanuntit, ca m-a busit plansul aici, la birou! Parca eram acolo, cu voi.
Deci asa,Bumbacel e din categoria Roxanei, mamica 'atomica' (a se citi plina de energie )!
Ma bucur ca am adus macar o secunda de voiosie pe chipurile unor copii mai putin norocosi. Doar o secunda in care sa-si fi uitat soarta cruda si e minunat!
Multumesc tuturor mamicilor albinute si cu suflet mare! Sunteti minunate!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Ajutoarele Mosului din Timisoara,cum a iesit licitatia de jucarii ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
RazaDeSoare spune:
Putin off topic.Buna dimineata.Nu am mai vrut sa deschid un subiect separat,dar daca credeti ca este mai bine,deschid cu placere.As vrea sa stiu daca este cineva din Vrancea care ar dori sa ma ajute.Am citit in Click,despre o familie care nu are nici macar curent electric,ce sa mai vorbim de bani sa cumpere ceva pentru Craciun.As vrea din tot sufletul sa trimit niste banuti,nu multi,insa e bine decat deloc unei forumiste din Vrancea care sa cumpere ceva si sa puna un pachet la posta pentru familia aceea.Mi se rupe sufletul,sunt oameni batrani,care cu siguranta nu mai pot munci,macar sa le inseninam putin Craciunul.Va multumesc!
papanash spune:
Raza de soare , nu ne-a vizitat nimeni aici din Vrancea.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Am inteles ca acum Roxana G si Bumbacel sunt la o noua runda de cumparaturi, pentru Spitalul Nasta. Mosul are numai ajutoare inimoase si frumoase .
Filme Ghighi