Ajutoarele lui Mos Craciun ( 4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am fost azi dimineata la centrul pt. copii Tg mures.sint 18 copii cu virsta cuprinsa intre:11 luni si 8 ani.e un loc care emana caldura.cind intri ai impresia ca ai ajuns la o casa in care locuieste o familie cu multi copii.dar pe urma realitatea te loveste crunt.in primul dormitor erau cei mici.fiecare parasit in spital pt ca s-a nascut bolnav.cu buza de iepure,sau cu hidroencefalie,sau retardati(locomotor sau psihic).etc.in celalalt dormitor cei mai mari un pic,care deja erau in camera de joaca.era o fetita:Seni de cinci ani cu malformatie cardiaca.ea a impartit la ceilalti copii jucariile.cu toate ca sint bolnavi stiu sa se bucure.zimbetele lor,bucuria lor m-au emotionat.vitaminele au fost deja si acelea repartizate copiilor.in drum spre casa lacrimile mi-au iesit.si ma gindeam ca am bunul cel mai de pret:doi copii sanatosi.papanash:,sanatate!pe ce adresa sa trimit pozele cu jucariile?va doresc un Craciun fericit si multa sanatate,la toate "ajutoarele mosului"mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaangy spune:

raza de soare eu sunt din vrancea mai precis focsani si te pot ajuta cu cea mai mare placere....as fi vrut si eu sa particip la campania care a fost insa nu am avut posibilitati.As fi bucuroasa sa pot face pe cineva fericit,mai ales batranei.dk vrei putem lua legatura si a vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Kover, ma bucur nespus de bucuria copiilor. Multumim mult pentru inimile voastre calde si pentru gestul frumos de aduce o raza de soare copiilor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am fost astazi la cumparaturi cu Bumbacel, am depasit destul bugetul, nu s-a putut altfel. Dar vom face niste cadouri frumoase si pentru copiii din Sectia 9 de la Nasta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox,adunam facturile si vedem cum stam cu bugetul, am pus pe prima pagina cele 3 facturi care sunt la mine,mai astept si de la voi. Facturile le scanez si le voi atasa tot pe prima pagina.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Am cheltuit 300RON, si am luat jucarii pentru toti cei 14 copii, papusi pentru fete(4), masinute pentru baietii mai mari(7), un fel de cuburi si o motociclete pentru baietii mai mici(3).
Am completat sapunurile si sampoanele, si am mai luat fructe(portocale si mandarine).
Din punctele stranse pe cardul meu Cora am mai luat trei seturi de "margelute norocoase". La fetita mai mica am sa pun un iepuras de plus.
Roxana a pus de la ea 150RON, din care eu o sa-i dau 50. Aka mi-a spus la telefon ca va pune si ea 40. Daca mai e cineva dornic sa contribuie va rog sa luati legatura cu Roxana_G.
Fac pachetelele si ma intalnesc la 17 cu Monica (aka) sa le ducem la Sp.Nasta.
Pupici!

Roxana, merci mult pt tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bumbacel si Rox, ma inclin in fata voastra, mamici atomice si inimoase
Va multumim pentru tot
As fi vrut sa pot sa va ajut si eu la seria a doua de pachete pentru spitalul Nasta, dar m-am intors in Bucuresti abia ieri dupa-amiaza si nu am avut cu cine s-o las pe Maria nici ieri, nici azi. Iar daca as fi luat-o cu mine la cumparaturi si impachetat... numai de ajutor nu v-as fi fost ... Asa ca singurul fel in care mai pot face ceva, este sa-i dau si eu 50 ron Roxanei, pentru ca pe langa banii pe care i-a pus azi de la ea, va plati si 44 ron pt diplome.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Multumesc, luy!

Mergi la inceput

Luy, ai putina rabdare sa facem calculul total.Sa-mi spuneti ce s-a mai cheltuit in afara de ce este pe prima pagina, si cat e factura de azi.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

nu stiu de ca nu pot pune pe prima pagina facturile, le pun www.flickr.com/photos/23756759@N04/3130106067/" target="_blank">aici , sunt 2 de cora si una de real. mai avem inca una de astazi-cora

Filme Ghighi

Mergi la inceput