Ajutoarele lui Mos Craciun ( 4)
Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
M-am gandit ca am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati sau copiilor orfani. Ce-ar fi daca din lazile cu jucarii ale copiilor nostri dam si celor care nu prea au ? Si facem saci cu jucarii pe care le ducem la casele cu copii ? Copii care de-abia asteapta sa vina si la ei Mosul. Ideea nu e originala, am vazut un clip cu o mica printesa ( aici , pe forum) care impreuna cu tatal ei au donat jucarii , mai sunt si campanii tv asemanatoare. Dar comunitatea noastra-i mare si cu putina organizare si bunavointa putem face multe suflete fericite.
Ce spuneti ?
....................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
actualizez mesajul. am identificat urmatoarele destinatii :
BUCURESTI
1.Centrul pt. copii cu afectiuni-Sfantul Vasile, str. Covasna nr. 8A, sector 4- jucarii ( terapie ocupationala ), fructe. Serbarea va avea loc in data de 19 decembrie aici sunt 22 copilasi, aflam varsta in zilele urmatoare
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)- jucarii,imbracaminte,fructe, ajutorul Mosului Erina doneaza pentru cei 30 copii seturi de periute,pasta de dinti si apa de gura
3. Scoala speciala nr. 5 Ajutorul Mosului Eliza5 -prin fundatia ei,doneaza cadouri pentru 180 copilasi
si Scoala speciala nr.8, eventual, daca avem cu ce -carticele,jocuri educative, imbracaminte,dulciuri , etc
4. Spitalul Nasta
TIMISOARA
1. Complexul de Servicii Specializate Timisoara de pe strada Odobescu, nr. 56/A.
2. Jucariile donate de copii vor fi licitate intr-o actiune a primariei , banii obtinuti astfel sunt donati Spitalului de copii TM
Iasi- spitalul Sf.Maria si Sectia de prematuri de langa Elena Doamna
Locatia 1 pentru depuneri jucarii :
sediul Allianz din str. Sfanta Vineri nr. 29, sector 3. este in sediul Bectro Center, la parter.Este in spatele Tribunalului Bucuresti. Lasati pachetul cu jucarii pentru Simona ( eu sunt ) si de acolo le preiau eu . Am vb cu directorul de agentie sa anunte toti angajatii despre asta. programul este zilnic (luni-vineri) 8-20, sambata de la 9 la 14
Locatia 2 pentru depuneri jucarii sau alte donatii: program de luni pana vineri de la 08-16
Grup Scolar ''Timpuri Noi'', calea Dudesti, sector 3, exact la intrarea in pararea Mall Vitan,le lasati la poarta, la portar sau la cine este acolo,pt dl Marin Tudor
(Cecilia)sa se puna un biletel pe pachet .
pentru donatii in bani, datele sunt:
titular cont: Pirvu Simona Gabriela
COD IBAN RO67BRDE445SV00121034450
SWIFT BRDEROBU
BRD SUCURSALA DOROBANTI
Rog anuntati sumele depuse si numele, pentru confirmare. Am activat serviciul on-line banking si depunerile se vad in maxim 3 ore.
Pentru orice cumparam aducem chitante/facturi si le atasam aici.
POZE - Darurile lui MOS CRACIUN
POZE - Spiridusii lui Mos Craciun
Donatii bani :
Bikmaria - 50 RON
MADYN - 100 RON
Yaia - 100 RON
Greyeras - 50 RON
Rox - 100 RON
Elvie-145 RON
Carpatina- 75 RON
kokie- 30 RON
Marunzika - 15 EUR = 57 RON
Noe- 100 RON
Papanash - 100 RON
Cecilia- 50 RON + Alina - 50 RON +50 RON
Cloreta - 50 RON
Simali-100 RON
diana 2004-50 RON
Bernix - 100 RON
Larisa 79 - 200 RON
Teodora Mihailescu- 50 RON
Bumbacel - 50 RON
Nana - 100 RON
Luy - 50 RON
Andries - 50 RON
Alinkav - 150 RON
Betty78 - 80 RON
Jasmine - 100 RON + Vali ( prietena) - 50 RON
Madalina M - 20 RON
Aka 40 RON
Factura Cora 16/12/2008= 677.26 RON
Factura Cora 18/12/2008= 811.98 RON
Factura Real 19/12/2008= 474.19 Ron
Diplome Mos Craciun = 45 RON
.............................................................
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun 1
ajutoarelelui Mos Craciun 2
Ajutoarelelui Mos Craciun 3
Raspunsuri
papanash spune:
Bumbacel, pai sa o intrebam pe Erina,ce parere are , ea cumparase seturile pentru Budimex. Iar din banii ramasi cred ca e bine sa cumparam pampersi pentru Nasta.Mai asteptam pareri.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Cred ca e o idee tare buna sa mai luam Pampers pentru Sp. Nasta.
Pentru copilasul de 9 luni am intrebat si in gashka noastra, ma ofer sa adun eu pachetele si sa le duc Andreei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinkav spune:
Papanash, te-am admirat pe Realitatea!!!!Si m-am simtit un pic importanta, cand ai specificat de Ajutoarele Mosului, chiar daca nu am participat prea mult la campania!Sanatate micutului nazdravan!
Eu sunt pentru pampers, daca mai e valabil contul lui Papanash, as putea sa mai depun niste bani.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
aka spune:
dragele mele felicitari inca o data pentru ce ati facut pentru copilasi. m-a apucat plansul numai cand am citit cum a fost la budimex.
si eu zic sa mai ducem pampersi la sp. nasta. si daca e bun contul ma duc sa depun cativa banuti.
dar, la sp. nasta mai e o sectie cu copii, sectia 10, si ma gandeam sa le ducem lor pampersii de data asta. ca nu stiu daca ma avem timp si banii pentru alte pachete. am sunat si am cerut o lista a copilasilor, sa vedem cat sunt de mari. revin mai tarziu dupa ce aflu detalii.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
bumbacel spune:
Bravo, aka. Eventual mai cumparam ceva fructe si adaugam la pachetelele Erinei si mai facem 14 pungute. Vino cat de repede poti cu detalii.
aka spune:
in sectie sunt tot 14 copii.
florin 6 ani
iulian 5 ani
valentin 8 ani
ana 6 ani
marius 1 an
gheorghe 1 an
razvan 2 ani
elena 4 ani
matei 3 ani
stefan 9 ani
cristina 5 ani
ana maria 6 ani
cristian 8 ani
robert 10 ani
acestia sunt copii care vor ramane in scetie pe perioada sarbatorilor. dna asistenta spunea ca ar fi bine daca am putea avea in pachete jucarii, au primit dulciuri, hainute. pampers nu au nevoie pentru ca cei mici sunt insotiti de parinti si le asigura ei. cred ca le cei maricei merg peritele si pasta de dinti.
bumbacel spune:
Din cate imi aduc aminte cam asta ar fi ce mai e la mine in masina:
- 14 pachetele pasta+periuta+apa de gura
- 14 ciocolatele mici de la Erina
- 14 napolitane Joe
- 3 sapunuri Dalin
- 3 sampoane Dalin
- 12 acadele rosu cu alb
- cartea Amintiri din copilarie de la Nana (asta merge pt copilul de 10 ani).
Mai putem completa ce ne mai lipseste pana la 14 pachetele(sapunuri, sampoane).
Cateva plusuri mai am eu, care ar merge petru fetite si o masinuta. Putem lua de la Real masinute de 20RON care au fost foarte frumoase si au placut copiilor de la Budimex. Si cateva fructe. Si gata pachetelele. Ce ziceti?
Editez : mi-am adus aminte ca s-au mai strans ceva puncte pe cardul meu de la Cora din care pot sa iau "margelute norocoase" pentru fetite.
papanash spune:
daca mai vreti sa strangeti bani, faceti cumva sa va intalniti, nu mai puneti bani in cont fiindca nu am cum sa mai ies din casa zilele astea, baietelul meu are bronsiolita si eu m-am ales cu o raceala si laringita de toata frumusetea.
Filme Ghighi
papanash spune:
Aka, despre ce sectie este vorba la Nasta ?
Bumbacel, sa ne spui secretul, de unde ai atata energie ? Ca numai la tine si la Roxana G am mai intalnit asa ceva
Alinkav, multumesc, si eu m-am bucurat ca n-au taiat partea in care ma laudam cu voi, ca in rest s-a cam taiat Si sa stii ca orice ajutor este bun venit, nu minimaliza ce ai facut. Si o vorba buna conteaza si ne incurajeaza.
Filme Ghighi
aka spune:
papanash copii de pe lista sunt din sectia 10.
prima data am dus la sectia 9. multa sanatate.
Bumbacel eu sunt de acord cu tine. ne putem intalni intr-o dupa amiaza sa-ti dau si banii mei.