Suflet de caine....

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Subiectul s-a dus departeee....Dar, pentru aparatoarele lui Guestus, nu este prima data cand un subiect unde intra Guestus se duce, hat, departe.

Si tot pentru aparatoarele lui Guestus si pentru cei/cele care cred ca exista subiecte mai importante decat moartea unui animal sau un gest special facut de un caine: Da, exista pe lumea asta lucruri mai importante si lucruri mai putin importante. Dar nu avem toti acelasi mod de a gandi, pentru fiecare ordinea e diferita. Cei mai multi dintre noi (si aici ma includ si pe mine, cu parere de rau) avem tendinta de a ne preocupa de tot felul de lucruri cu adevarat minore si nu numai de a ne preocupa ci si de a ne supara. Si e foarte bine daca macar ne putem descarca pe forum...Pentru mine moartea unui animal reprezinta ceva important fiindca am animale si stiu ce simt eu cand un animal imi moare. Locul de parcare nu reprezinta ceva important, dar stiu cum e cand vrei sa pleci, te grabesti si vezi o masina parcata fix in fata portii...Stiu si ce simti cand cineva intra in fata ta la coada - desi este cu adevarat un lucru lipsit de importanta.

Ideea e ca pe forum apar subiecte care mie mi se par importante si altele care mi se par neimportante. De multe ori, insa, am avut surpriza sa vad ca un subiect care mie mi se parea neimportant umple pagini si ajunge si la "capitolul doi". Mi s-a intamplat, mie personal, sa deschid un subiect care nu mi se parea important, am vrut doar sa ma descarc un pic si sa primesc o gramada de raspunsuri; mi s-a intamplat sa postez ceva care mi s-a parut interesant (nu important) si am primit 5 comentarii....In afara de subiectele importante sau nu, mai exista si subiecte care nu se doresc importante ci doar dragute, amuzante, impresionante sau informative. Asa ca nu vad scopul unor mesaje de genul: "Sunt alte subiecte mai importante, de ce scrieti voi aici?!"

Guestus, nu am vizionat dedicatia ta fiindca mi-a fost teama sa nu fie un film sadic...

Inca ceva, rog moderatorii sa nu il avertizeze in niciun fel pe Guestus si mai ales sa nu-l dea afara de pe forum fiindca m-a facut proasta....Ca sa ma exprim ca adolescentii mei, nu el m-a facut ci mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Oricum le vad.....daca scriu bazaconii ma intorc din concediu mai repede.

Da' unde pleci in concediu, Guestus ? Ca poate voi fi prin aceeasi zona crepusculara, sa stiu sa ma uit dupa domnul cu toiag .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

Oricum le vad.....daca scriu bazaconii ma intorc din concediu mai repede.

Da' unde pleci in concediu, Guestus ? Ca poate voi fi prin aceeasi zona crepusculara, sa stiu sa ma uit dupa domnul cu toiag .

Maria

pai poti sa spui ceva aici ...sa inceapa cu blestemele...sa puna degetul cu unghii negre pe harta in zona unde merg...sa vina vijelii etc etc
nu vezi ce ma tot cauta doamnele de rude neamuri si altele...am yo incredere sa zic unde merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Citat:

Maria

pai poti sa spui ceva aici ...sa inceapa cu blestemele...sa puna degetul cu unghii negre pe harta in zona unde merg...sa vina vijelii etc etc
nu vezi ce ma tot cauta doamnele de rude neamuri si altele...am yo incredere sa zic unde merg

[/quote]

Bine, nu-mi spune ca sa nu banuiesti pe urma ca din cauza mea te-a ajuns tsunami tocmai cand te bronzai pe plajele exotice sau ca te-a nimerit avalansa tocmai cand schiai pe Montblanc.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Maria

Bine, nu-mi spune ca sa nu banuiesti pe urma ca din cauza mea te-a ajuns tsunami tocmai cand te bronzai pe plajele exotice sau ca te-a nimerit avalansa tocmai cand schiai pe Montblanc.

Maria
[/quote]

Vei primi replica miine la ora 9

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Cea mai mare greseala este sa vii pe forum si sa plangi...din orice motiv .

Guestus, tu ai admiratoarele tale p-aici pe forum. Desigur ca te incanta si te inalta. Faci treaba buna cand e vorba sa ne tavalim de ras...dar ai un talent tampitel sa nu te stii opri cand e cazul.

Stii foarte bine ca ai gresit omeneste vorbind si ca ai ranit aiurea sentimentele altora. Cred ca de aceea ai pus coco-sa o dedicatie

Nu este rusine sa-ti ceri scuze. O poti face pe PM, direct Victoriei ca al ei e subiectul. Eu am inteles ca tu ai inteles ca ai sarit calul si apreciez faptul ca, daca nu sentimente pentru pisica omorata, macar detii un dram de constiinta (ascunsa ce-i drept) Am sau nu dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, da, LadyJ bine zis!

Da sa stii ca si Fomalhauti are PM-ul lui Guestus.
Si ei ii place sa recunoasca cand greseste nu-i asa? Si ea stie ca nu e rusinos sa-si ceara scuze.

Toleranta este arbitrul umanitatii. (voltaire)

PS: Bunaoara mi-e mila de toate animalele spintecate fie ca se numesc, pisici, catei sau porci, miei, tigri, lei, sau cocosi.
Imi pare rau de matusa Victoriei si imi exprim totala compasiune fata de aceasta. Este dureros sa pierzi, in felul acesta, o fiinta draga.
Dar, din pacate atata pot face.

Si cand cineva este in suferinta in nici un caz nu am sa ma apuc sa plang alaturi de el. Pentru ca intotdeauna este nevoie de un cap limpede. Un cap limpede care trebuie sa gaseasaca solutia la durere. un cap limpede care trebuie sa-l aduca pe celalalt pe linia de plutire.
Altfel ne-am ineca toti in lacrimi si ar veni Potopul nr. II.

Acesta nu este un post de intr-ajutorare Guestus ci este un semnal de alarma catre lipsa de toleranta fata de cei care gandesc altfel.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

pentru cei care au considerat ca aceste doua subiecte sunt STARNS legate, va rog sa cititi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131103&whichpage=3

mi-ar fi greu sa adun, fie si numai de la acest subiect, jignirile lui guestus. la fel, de cate ori a dat ignore cand nu i-a convenit ceva.
oricum, cand am ceva de spus catre dansul, o fac direct. nu simt nevoia sa ma disculp in fata cuiva ce il apara.

si, by the way, imi pare rau sa te dezamagesc, guestus, n-ai nimerit-o, nu-s dactilografa. insa, asa neevoluata (spre deosebire de tine, daca am inteles corect) n-am la cine apela, asa ca imi folosesc degetele proprii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

De opt pagini atacati pe Guestus, care-a enervat c-un adevar- suntem duplicitari, in functie de interese si sentimente; si eu sunt exact ca majoritatea, iubesc cainii, dorm cu mine pe canapea, mi-e mila de cei raniti, asta in timp ce mananc vitel/purcel/pui/ied/miel/etc si in timp ce nu am nici-o mila in a gasi metode de a killari sobolanii, mustele sau tantarii, la fel de fiintele Domnului ca si restul...
Sunteti ocupati cu educarea Guestului, si nimeni nu si-a pus problema ca sunt sanse de 99% ca acel caine sa tarasca o prada, nu un prieten (cainii n-au probleme in a se hrani cu carnea semenilor mai putin norocosi sau cu puii altor caini); exact la fel isi taraste lupul prada, iar pe autostrada animalele ce nu-s hranite de om, caini, pisici, vulpi, ciori, soimi, uli, gaite, cotofene, chiar si porumbeii, isi iau tainul de hrana din victimele traficului.
Fara suparare, adevarul e undeva la mijloc dar NU ne place, deci il ignoram.
Apropo de porc, va pun o poveste, care nu-i chiar poveste, ce arata mentalitatea omului apropo de animalul din gospodarie:

http://www.ablog.ro/nucredetzi/2007-02-16/gicu-mami.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Sunteti ocupati cu educarea Guestului

cine a spus ca-l educam pe guestus? poate fi el educat? acum la varsta lui? cand asteapta mireasa in baston?
parol!

cand va spuneam ca-i "fantomas"? stie si ce programe tv urmarim!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput