Suflet de caine....

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

O dedicatie..sa aveti pe ce sa dansati de anul nou

http://www.youtube.com/watch?v=s9AF-iirL3Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

...yo sint okay si ma plictisesc. Pina la ora 17.00 sint aici. Si miine la fel...apoi 2.5 saptamini au voie sa dezvolte subiectul. Oricum le vad.....daca scriu bazaconii ma intorc din concediu mai repede.

..oare-asa o fi, cum cred io..? se spune ca persoanele extrem de agresive/acide/belicoase/sarcastice (fiecare cum poate), in special in afara casei, in special in cazul sexului taare, sunt taman alea care nu misca-n front cum deschid usa acasa. experienta ma face sa cred ca asa e (cei mai mari cocosi de la munca am avut surpriza sa-i descopar mici si sub covor acasa). ia uitati-va in jur, la cunostintele voastre, se pupa?
m-am hazardat, timid (cum altfel?!) sa scriu aceasta oribila prezumtie, tanand cont de orarul de postari.
Lolita, cred ca e nitel invidios ca tu ai voie la calculator si de-acasa..

Mergi la inceput

Voi va uitati la Naty de la protv si 3 telenovele si gata...asta e experienta voastra cap coada ..
Dar esti liber sa o exprimi...ca doar nu te doare ceafa sa bati cu 2 degete la tastatura.
Vrei sa vin cu dovada ca dau pumnul in masa, sparg paharul de pereti si invinetesc ochii cind am chef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Citat:

Voi va uitati la Naty de la protv si 3 telenovele si gata...asta e experienta voastra cap coada ..
Dar esti liber sa o exprimi...ca doar nu te doare ceafa sa bati cu 2 degete la tastatura.
Vrei sa vin cu dovada ca dau pumnul in masa, sparg paharul de pereti si invinetesc ochii cind am chef?

-telenovele nu servesc, prefer interesantele tale postari, sunt infinit mai suculente;
-s-ar putea sa fie o maare surpriza pentru tine, dar sunt intr-atat de evoluata incat bat cu 10 degete (si, da!, stiu sa le si numar!);
-mi-e neclar care e metoda domniei tale de folosire a tastaturii daca vezi vreo legatura intre degete si ceafa. daca mi-e permis un sfat: stai drept!;
- da, vreau!!

- cine e naty?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

O dedicatie..sa aveti pe ce sa dansati de anul nou

http://www.youtube.com/watch?v=s9AF-iirL3Q

sa inteleg ca aceasta dedicatie este data ca sa te iertam? adica sa iubim si ciinii vagabonzi?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 26octombrie

-telenovele nu servesc, prefer interesantele tale postari, sunt infinit mai suculente;
-s-ar putea sa fie o maare surpriza pentru tine, dar sunt intr-atat de evoluata incat bat cu 10 degete (si, da!, stiu sa le si numar!);
-mi-e neclar care e metoda domniei tale de folosire a tastaturii daca vezi vreo legatura intre degete si ceafa. daca mi-e permis un sfat: stai drept!;
- da, vreau!!

- cine e naty?

Luana si Hora

Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

evoluata si bat cu 10 degete ...nu nene...ala e antrenament nu evolutie.
yo am 4 degete okay...daca trebuie sa folosesc mai multe merg la aia specializati...dactilografe..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

schimbati titlul subiectului in "Subiect de atacat Guestus!"

toata actiunea/atitudinea asta de atac in haita contra unui forumist care si-a creat un stil propriu, invidiat de unii se pare, arata cat de multa compasiune, respect si alte alea incap in sufletele voastra marinimoase!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu as avea o propunere pentru Guestus: sa lase topicul Victoriei in pace si sa treaca AICI ca e cu dedicatie!
Ca sa vezi ca nu numai tu faci dedicatii! Sic!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

yo sint okay...nu sint nervos ..nu am nimic. nu vad de ce nu le inviti pe doamne la un tratament...
yo nu am spus ca vai de sotul lor ca ele ard gazu la 1 noaptea cu caracterizarea domnului guestus...
yo nu am zis ca nu ma insor cu ele ..
yo nu le compatimesc neamul si rudele etc etc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui 26octombrie

..oare-asa o fi, cum cred io..? se spune ca persoanele extrem de agresive/acide/belicoase/sarcastice (fiecare cum poate), in special in afara casei, in special in cazul sexului taare, sunt taman alea care nu misca-n front cum deschid usa acasa. experienta ma face sa cred ca asa e (cei mai mari cocosi de la munca am avut surpriza sa-i descopar mici si sub covor acasa). ia uitati-va in jur, la cunostintele voastre, se pupa?
m-am hazardat, timid (cum altfel?!) sa scriu aceasta oribila prezumtie, tanand cont de orarul de postari.
Lolita, cred ca e nitel invidios ca tu ai voie la calculator si de-acasa..

Luana si Hora

Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Am tot stat sa ma gandesc. Sa scriu? sa nu scriu?
Daca scriu, ce am de pierdut?
Daca nu scriu, ce am de castigat?
Ce m-a determinat totusi sa scriu a fost postarea ta, Luana! Postarea ta, combinata cu noul tau subiect.

Nu ma mai leg de postari de acelasi tip, in care se fac presupuneri despre persoana lui Guestus si care sunt realmente grobiene. Si, da, sunt postari pt. care trebuie date avertismente.

Mai, cred ca va dati seama ca nu numai voi puteti sa faceti presupuneri despre persoana altora.
Ce nu va dati seama este ca, Guestus se abtine totusi sa faca acele presupuneri...
Si-i dati inainte...

Victoria, este oribil ce i s-a intamplat pisicutei voastre :-((.
Dar, te rooog, nu te supara pe mine, este oribila orice curmare a unei vieti...Ca-i mai brutal, ca-i mai putin brutal, ca-i sadic sau nu, as zice ca aproape nu mai conteaza...

Guestus, imi dau seama ca nu aveai nevoie sa fii aparat, da' e prea de tot :D. Sa nu faci misto de mine, daaaa? :-)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput