Suflet de caine....

Suflet de caine.... | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

De multe ori se spune despre un om rau ca e "cainos" sau are "suflet de caine". Ei bine, aceste expresii cred ca ar trebui scoase din limbaj..Dupa ce am aflat azi ( matusii mele i-a fost torturata si ucisa pisica), si dupa ce am vazut filmuletul asta, m-a umflat plansul..

http://www.metacafe.com/watch/2151688/hero_dog_tries_to_help_wounded_dog/

V

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumim Victoria! Am mai vazut si la tv stirea acum cateva saptamani, dar acum am aflat ca a supravietuit cainele ranit.
Nu am cuvinte sa exprim gestul catelului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV
Nu am cuvinte sa exprim gestul catelului...

Mihaela

"Omenos" nu pot sa-i spun, ca-l jignesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

am vazut la TV cum spinteca porcii si apoi ii prajesc la foc mic ...atita lipsa de respect.
cred ca trebuie scos cuvintul "porcule" din vocabularul zilnic.

nici nu imi gasesc cuvinte sa exprim sacrificul porcului ....poate ma ajuta cineva mai dibaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

carnatz, slaninutza...

Mergi la inceput

Va multumesc pentru "umor"...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Ma plictisesc,desi nu am program de 09.00-17.00.Ma cred si dibace la ora aceasta.Gu(itz)-est-u...sss.

Victoria,.

Aniela

Mergi la inceput

..asa vad ca sinteti in grup.
Explicati la guestus...ce rost au frate subiectele de genul "am vazut un ciine cum il ajuta pe altul si mi-au dat lacrimile" ..care e mesajul?
Poti sa vezi pe discovery maimute cum se ajuta intre ele la scarpinat...furnici si greieri cum cara impreuna mincare pt iarna..pai daca te apuca plinsul din orice e grav.

Mergi la inceput

Und este XIO&co sa-i propuna lui Basescu sa-l decoreze pe ciine cu crucea de mare cavaler.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Ca tot ati pomenit de porci, mi-a venit o idee...exportam maidanezii in China si Coreea si uite asa scapam si noi de ei de pe strazi si mai facem si un ban cinstit - la cati sunt, io zic ca se acopera deficitul bugetar

Mergi la inceput

Guestus, imi pare rau ca nu intelegi, sa-ti mai explic o data. Azi am gasit pisica aia cu abdomenul decupat de un cutit, nu dau mai multe detalii, si chiar nu sunt intr-o forma prea buna.Scuza-ma ca mi-au dat lacrimile, alta data nu o sa-ti mai ranesc sensibilitatea cu astfel de subiecte ridicole.Si poate nu o auzi prima oara: te rog sa-mi ocolesti putinele subiecte pe care le deschid...

V

Mergi la inceput