Suflet de caine....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Guestus , esti simpatic , dar invata sa-ti folosesti masca de mascul feroce neatins de nimeni atunci cand e cazul , si nu tot timpul.
Ca eu sunt obisnuita sa moara oameni in jurul meu , dar asta nu inseamna ca rad cand vad pe cineva cand plange.
Putin bun simt sporadic vis-a-vis de sentimnetele altora nu strica.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

impresionant video!!! si mie mi.au dat lacrimile

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Victoria, te sfatuiesc sincer sa nu iei in seama postarile ironice ´´cool´´ aparute pana la urma tot pe baza unor nevroze personale ale celor care le posteaza.

Este de-a dreptul jenant sa iti bati joc de sentimentele altora. Multi nu vor intelege asta nicodata, e doar o masca in spatele careia se afla o persoana care urla dupa ajutor.Trateaza-i cu intelegere daca poti, daca nu ignora si lasa-i sa se zvarcoleasca in dilemele lor.

Si uite cum ajungem iar la vorba lui XIO, aia cu animalele si omul, ratiune si lipsa ei...premeditare sau accident si asa mai departe.

Da, si eu consider ca ´´suflet de caine´´ este folosit gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Guestus si Stanescu
Daca vreti sa radeti de durerea unor oameni sufletisti, sau de parerea lor, de ce nu propuneti la un moderator sa faca un subiect separat pt voi? " rautati si motocanii "
Sunt unele subiecte la care vad cum oamenii reactioneaza cu bun simt si intelegere si unele in care ma minunez de cata rautate gratuita exista.
Sper ca moderatorii sa faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Victoria eu te inteleg pentru ca si eu iubesc animalele si inteleg prin ce treci tu impreuna cu matusa ta.
Cand catelusa mea a fost diagnosticata cu cancer mamar si eu izbucneam in plans cand vedeam filmulete sau poze cu animale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

E mare lucru sa iti pastrezi sensibilitatea intr-o lume in care acest atribut uman este considerat mai degraba slabiciune decat o calitate.
A plinge arata ca esti puternic, nu slab cum pot crede unii, mai superficiali.

Victoria

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

draga mea,
nu mai pune la suflet. m-au fericit postarile tuturor celorlalte fete, e minunat sa simti empatia cand e vorba de animale; cel putin mie mi se pare extraordinar.
si ca sa-i dau lui guestus alt os de ros, sa lase fiintele frumoase in pace, poftim: sunt con-vin-sa, pana in ultimul meu os, ca daca as vedea un macel indreptat asupra unor categorii de persoane (oameni, rasa "superioara"), respectiv violatori, recidivisti, politicieni, braconieri, unii participanti la trafic si lista continua, sunt convinsa-spuneam- ca nu mi-as pierde nici o ora de somn (ba poate chiar as zambi, visand la asta). mai mult, daca s-ar da bilete, as sta la rand!

Guestus, mi-ar parea rau sa-mi schimb total parerea despre matale (nu ca asta ar fi vreo grija pentru tine..). exerseaza-ti, in continuare umorul (si omorul) sardonic, cu care cu placere rezonez de-atatea ori, sunt atatea targeturi gustoase! dar as fi crezut ca ai si tu niste limite, chiar daca altele decat cei din jur, unde sa stii sa te opresti si sa nu calci pe linie. don't step down, please.

V, imi cunosc limitele, n-am fost in stare sa vad filmuletul, am destule dureri in suflet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mai fetelor!!! ce aveti cu guestus? el are alte preferinte, plange taierea porcilor! si desigur o face in stilul sau propriu si inconfundabil...ma intelegeti?!!

eu ma intreb deseori ce fel de suflete au cei care omoara cainii sau pisicile cu sadism? sigur nu as vrea sa stau langa un astfel de om! baaarrrr!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui 26octombrie

draga mea,
nu mai pune la suflet. m-au fericit postarile tuturor celorlalte fete, e minunat sa simti empatia cand e vorba de animale; cel putin mie mi se pare extraordinar.
si ca sa-i dau lui guestus alt os de ros, sa lase fiintele frumoase in pace, poftim: sunt con-vin-sa, pana in ultimul meu os, ca daca as vedea un macel indreptat asupra unor categorii de persoane (oameni, rasa "superioara"), respectiv violatori, recidivisti, politicieni, braconieri, unii participanti la trafic si lista continua, sunt convinsa-spuneam- ca nu mi-as pierde nici o ora de somn (ba poate chiar as zambi, visand la asta). mai mult, daca s-ar da bilete, as sta la rand!

Guestus, mi-ar parea rau sa-mi schimb total parerea despre matale (nu ca asta ar fi vreo grija pentru tine..). exerseaza-ti, in continuare umorul (si omorul) sardonic, cu care cu placere rezonez de-atatea ori, sunt atatea targeturi gustoase! dar as fi crezut ca ai si tu niste limite, chiar daca altele decat cei din jur, unde sa stii sa te opresti si sa nu calci pe linie. don't step down, please.

V, imi cunosc limitele, n-am fost in stare sa vad filmuletul, am destule dureri in suflet..

Luana si Hora

Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Multumesc mult!!! Eu zic sa vezi filmul, nu e horror! Pur si simplu un caine face ce era de asteptat sa faca un om..iar azi un om a facut ce e de obicei "asteptat" din partea animalelor, de asta ma umfla pe mine plansul( de fapt, stai, ca tortura nu a fost descoperita ca facand parte din comportamenul animal..)

Si apropo de ceea ce scrie kariguld si avand in vedere specificul forumului: langa cine v-ati lasa copilul, langa un om care a torturat un animal nevinovat, sau langa un caine care a dovedit ca intelege suferintza si face ce poate sa ajute?

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Guestus, imi pare rau ca nu intelegi, sa-ti mai explic o data. Azi am gasit pisica aia cu abdomenul decupat de un cutit, nu dau mai multe detalii, si chiar nu sunt intr-o forma prea buna.Scuza-ma ca mi-au dat lacrimile, alta data nu o sa-ti mai ranesc sensibilitatea cu astfel de subiecte ridicole.Si poate nu o auzi prima oara: te rog sa-mi ocolesti putinele subiecte pe care le deschid...

V

“Shine on my way"

...tu la ce te asteptai de la guestus...sa-ti intinda un servetel..
doar ii cunosti stilul...nu cred ca iti va ocoli vreodata subiectele...cel mai bine e sa ii ocolesti tu postarile...nu le vezi ..nu le citesti

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims

Mergi la inceput