A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Stiu ce meserie avea, dar oricat ai incerca si forta comparatia, nu cred ca este vreo analogie intre "cazul Roberta" si "cazul Bogdan Olteanu". Uite ce declara Bogdan Olteanu:

Eu nu am crescut cu ideile ei, eu am avut o cu totul alta conceptie si m-am dus de la bun inceput catre liberalism

Daaaa...de-aia s-a dat cu fundul de pamant ca au amintit aia de bunica-sa...de liberal ce e...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pai e bunica-sa totusi.....

Uite ce spune:

Ce credeti despre mentionarea Ghizelei Vass in Raportul "Tismaneanu"?

Ca fapte, e cu siguranta real. Sunt convins ca si Tismaneanu, si Stelian Tanase, si toti cei din Comisie stiu mult mai mult de bunica mea decat stiu eu, pentru ca ne povestea foarte putin. Dar ea si-a asumat, ea insasi, trecutul, si nu trebuie sa mi-l asum eu. Pana la urma, a avut un inceput prost, prin puscariile sistemului democratic si un sfarsit nu foarte fericit, fiind martora la distrugerea sistemului pe care ea l-a vrut. In ceea ce ma priveste, eu mi-o asum ca bunica si imi asum viata mea pentru mine.

Iar aia de care spui tu, sa fim seriosi, sunt tot niste pui de comunisti (de ex. Tismaneanu, etc)....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Alina, imi place cum 'combati'.

In legatura cu discutia de fata, doar o cestiune arzatoare: scrie si la Biblie, maica, 'parintii au mancat agurida si copiilor li se strepezesc dintii'. Asa ca ce mai conteaza ca Olteanu face politica de niste anisori, intra in aceeasi oala cu miss univers, care era sa intre pre-pubera in Parlament. Noroc cu nostalgia babalacilor portocalii pentru partea femeiasca. Tanara si tzapana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Nu inteleg ce-i tot reprosati doamnei care e, in acest moment, cel de-al treilea om in stat (adica daca Basescu si Geoana fac, unul dupa altul, atac de cord, doamnei Anastase ii revine indatorirea de a ne conduce patria).

Propun sa ignoram povestile de culise ale acestei ascensiuni politice, ca si faptul ca si ea are obiceiul www.youtube.com/watch?v=n0NtyoU3Gjs" target="_blank">declaratiilor politice naucitoare in Parlament (chiar asa, ce fac, dom'le, aia in parlament? E cenaclu literar-artistic acolo, camin cultural satesc sau ce?), si sa vedem jumatatea plina a paharului.
Iata, de exemplu, cum, spre lauda sa, este preocupata, in www.dilemaveche.ro/index.php?nr=179&cmd=articol&id=6137" target="_blank">"Dilema", de "Cīt mai īnseamna vox populi pentru politicienii romāni".
"atunci cīnd politicienii vor realiza ca un electorat se reprezinta si nu se conduce, Romānia va fi cu adevarat un model democratic."
Foarte sanatos punct de vedere.
.
Felicitari electoratului PDL, cel atit de corect reprezentat.
------

- Io, PDL-u', , care voi face si voi drege .... ( aici se va completa, dupa gust, cu oricare din promisiunile electorale importante din campanie); Votati-ma!

- N-a fost sa fie. Vaaaaai, cit de rau ne pare. . Patriciu si liberalii sint de vina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka
intra in aceeasi oala cu miss univers,

Poate in oala ta , care-o fi una minune....in a mea in niciun caz.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

L-am ascultat ieri pe Bogdan Olteanu, ce liber la gura este. Spune o gramada de lucruri de culise, la consecinte se gindeste sau nu inainte.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:

Citat:

Alina

aaa...cred ca tre' sa recitesti mesajul meu...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Alina

aaa...cred ca tre' sa recitesti mesajul meu...

tcuze

Patriciu e de vina

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Aveti vreun link la noul program de guvernare? Exista asa ceva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

sirimie, programul e aici

Ascult discursul lui Boc in Parlament ....doamne, ce penibil e omul asta....

A inceput, descriind totul apocaliptic (criza, somaj, etc), ca apoi sa spune ca psd si pdl au fost de fapt obligate sa faca parteneriat .....Si ca nu exista stanga si dreapta, pentru ca nu exista popor de dreapta si popor de stanga

Dupa ce l-a atacat pe Predoiu, ca fiind omul de gasca a lui Tariceanu si Patriciu, acu' vine si spune ca e onorat ca Predoiu a acceptat sa continuie reformele in fruntea ministerului ...Cat tupeu!!!

Despre faimoasele majorari, nicio vorba!

Sa traiti bine (in minciuna!)!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Aici te inseli ,nu suntem noi la putere ,ci un guvern in care au ajuns,din motive pe care le cunoastem cu totii,oameni apartinand unor cercuri puternice de iinterese,asa cum au fost din pacate si membrii guvernului anterior.Putem doar sa speram fie ca acest guvern nu va rezista mai mult de un an fie va fi asemanator guvernului Nastase ,mai bun decat cel liberal dpv economic dar nasol cand a fost vorba de libertatea de exprimare ,de drepturile omului in general.

E trist,Ileana, cand atribui un sens dubios unor cuvinte scoase din context,trunchiate.Am postat din nou textul intreg din care au fost extrase acele cuvinte.

E ceva incert dpdv gramatical in fraza ta, ori e un "fie" in plus, ori e un "ca" in minus.
Ori e :"Putem doar sa speram fie ca acest guvern nu va rezista mai mult de un an, fie ca va fi asemanator guvernului Nastase ...."
Ori e : "Putem doar sa speram fie ca acest guvern nu va rezista mai mult de un an, fie (in sens de "altminteri") va fi asemanator guvernului Nastase..."
Eu am inteles enuntul tau in prima varianta, raspunsul meu a fost sincer, nu o interpretare tendentioasa sau, ma rog, dubioasa, cum ii spui. Fraza ta a fost neclar formulata, vina pentru neintelegere nu-mi apartine.
-------------

Incerc sa scriu coerent si sa respect regulile gramaticale.
In situatia discutata,chiar cu acea greseala,intelesul era clar.
Am un gust amar legat de aceasta explicatie dupa partea cu scoaterea din context.Prea multe explicatii gramaticale care,dupa parerea mea,nu-si aveau rostul.Poate doar daca produceam frecvent astfel de greseli...
Va doresc o vacanta placuta si sper sa ne auzim cu bine in 2009!

Mergi la inceput