A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Vorba lui Vanghelie: "astia-s fraieri, nici sa fure nu stiu".

Ultima ora (ma rog, cand faceam eu floricele): Miss Universu' Portocaliu e sefa la deputati, Mirciulica prostanacu' e sef la senatori (oare spera ca crasheaza aeronava prezidentiala si ajunge la osu' al mare?), nea Predoiu pup piata Independentii e sef la Justitie.

Totusi, io zic ca tot Nuti era mai buna. La orice.

Care, cum, cine, pe unde?
Cum s-au impartit oasele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Deci, cum era?
-------

Io, PDL-u', , voi ucide PSD-ul. Il voi trimite la tzepe. Votati-ma!
- n-o fost sa fie, ii invitara la putere.
-------

Io, PDL-u', , fac ordine in justitie. Vine Monica Macovei. Jos oligarhii. Votati-ma!
-n-o fost sa fie, lasara liberalu'. Da da, petroliberalu'.
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Tot nu-mi spuneti? Tineti secret ca sa nu-mi stricati noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca a fost troc, Roberta Anastase vs Dan Voiculescu. Si "a cistigat Romania" bineinteles: Voiculescu este mare om in stat. In loc sa fie departe de parlament...

Mie imi place de Predoiu. Dar cred ca l-au pastrat pentru ca nu mai aveau timp sa caute/gaseasca altul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Blonda de la turism a dat azi totul din ea:

"Avem litoralul Marii Negre, aaaa, avem Dunarea, apele, raurile din interior, avem munti. Putem face turism balnear, rural”

Alina

Mergi la inceput

Va intrebati cum a ajuns Roberta Anastase al treilea om in stat?

Traiasca www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1702115-anastase-intra-8220-adormire-8221.htm" target="_blank">tata! Membru PD Prahova, fost director la Uzina 1 Mai si asta cica in timp ce se juca de-a politia politica inainte de '89.

Si uite asa, cel care a condamnat comunismul in Romania , Baselu, promoveaza odraslele fostilor colegi activisti, securisti!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Va intrebati cum a ajuns Roberta Anastase al treilea om in stat?

Traiasca www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1702115-anastase-intra-8220-adormire-8221.htm" target="_blank">tata! Membru PD Prahova, fost director la Uzina 1 Mai si asta cica in timp ce se juca de-a politia politica inainte de '89.

Si uite asa, cel care a condamnat comunismul in Romania , Baselu, promoveaza odraslele fostilor colegi activisti, securisti!

Alina

Stii cumva ce meserie avea bunica lui Bogdan Olteanu?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

www.ziarul-ziarul.com/articol493/Bunica-lui-Bogdan-Olteanu-implicata-in-crime-politice.htm" target="_blank">UITE AICI!

edit: Gisela Vass, bunica lui Bogdan Olteanu, era numarul doi in relatiile internationale ale regimului comunist si coordona legaturile cu agentii Moscovei.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Stiu ce meserie avea, dar oricat ai incerca si forta comparatia, nu cred ca este vreo analogie intre "cazul Roberta" si "cazul Bogdan Olteanu". Si unul si altul au ajuns in fruntea Camerei Deputatilor, dar prin cai total diferite.

Bogdan Olteanu a ales din start alta orientare politica decat cea a bunicii sale, ceea ce nu-i cazul la Roberta Anastase.....

Uite ce declara Bogdan Olteanu:

Eu nu am crescut cu ideile ei, eu am avut o cu totul alta conceptie si m-am dus de la bun inceput catre liberalism

Roberta Anastase este in PD din 1991, adica de la varsta de.....15 ani!!!! Probabil ca pe-atunci inca ii ducea taica-su ghiozdanul la scoala, dar nah, ea era deja membra de partid ......si nu in orice partid, ci in acela unde s-au aciuat toti activistii si securistii.....

Chiar Emil Boc, noul prim ministru al Romaniei, are o activitate prolifica de activist comunist:

www.badin.ro/2008/12/exclusiv-odele-comuniste-ale-lui-emil-boc-la--ani-.htm" target="_blank">Uite aici.

Ceea ce nu se poate spune despre Bogdan Olteanu

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Stiu ce meserie avea, dar oricat ai incerca si forta comparatia, nu cred ca este vreo analogie intre "cazul Roberta" si "cazul Bogdan Olteanu". Uite ce declara Bogdan Olteanu:

Eu nu am crescut cu ideile ei, eu am avut o cu totul alta conceptie si m-am dus de la bun inceput catre liberalism

Daaaa...de-aia s-a dat cu fundul de pamant ca au amintit aia de bunica-sa...de liberal ce e...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput