A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce discurs genial a avut Tariceanu azi in parlament Mama ce o sa i le mai serveasca de acum inainte si lui Base si lui Boc pentru tot ce i-au facut in ultimii 4 ani
Si ce-mi mai plac banerele alea de la balcon Mare distractie, pacat ca-i pe 22 decembrie

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Incerc sa scriu coerent si sa respect regulile gramaticale.
In situatia discutata,chiar cu acea greseala,intelesul era clar.
Am un gust amar legat de aceasta explicatie dupa partea cu scoaterea din context.Prea multe explicatii gramaticale care,dupa parerea mea,nu-si aveau rostul.Poate doar daca produceam frecvent astfel de greseli...
Va doresc o vacanta placuta si sper sa ne auzim cu bine in 2009!

Era vorba de o greseala de constructie a frazei, nu de greseli gramaticale.
Normal ca pentru tine intelesul frazei e clar, ca doar tu, ca autor, stii ce ai vrut sa spui. Incertitudinea exista doar pentru cititor.
Prea multele explicatii era date ca sa se inteleaga de unde a venit neintelegerea. Le poti ignora, daca le consideri fara rost si daca vrei musai sa ramii cu un gust amar.
Vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ce am citit pe blogul lui Badin:

Elena Basescu, fiica presedintelui, a fost imaginea firmei Maseratti Romania. Nimic semnificativ ar putea zice unii. Semnificatia vine daca ne gandim ca managerul Maseratti era sotia actualului ministru al sanatatii, Ionut Bazac. Acesta a fost promovat in politica datorita relatiei apropiate dintre tatal sau si Viorel Hrebenciuc. Iar Andrei Hrebenciuc a fost (?) multa vreme prietenul Elenei Basescu. Nimic nu este intamplator pe lumea asta!

No comment!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu sint revoltata si dezamagita rau de tot.
Ce spuneti de nenea ala Negoita care are 1400 de case, nou parlamentar care declara ca principala lui fericire e sa isi faca angajatii fericiti.
A iesit Basescu la rampa sa spuna ca e o majoritate pe care si-a dorit-o dintotdeauna pentru "binele poporului". E clar ca asta e singura lui preocupare, nu mai poate dormi pentru binele poporului. Ce programe, ce corupti... Cred ca se bazeaza exclusiv pe faptul ca lumea uita, memoria e scurta. Dar eu tot sper sa nu ii mai voteze nimeni.

Si s-au apucat astia sa anunte nu numai ca nu isi vor respecta promisiunile electorale (care oricum erau numai ca sa fraiereasca prostii de alegatori) dar anuleaza si alte legi (vezi taxa de poluare, indemnizatia mamelor). Pe motiv ca liberalii au golit visteria, au plecat cu banii la plimbare. Si mai spun si cu tupeu ca au uitat cit s-au balacarit acum 1 luna - nu mai conteaza pentru ca "interesul poporului" e deasupra, bineinteles ca au uitat si ce si de ce au promis, pentru ca e nevoie sa "se concentreze pe viitor". Ce penibili!

Dar cit o sa le mearga la astia sa minta asa pe fata? Ce credit au acum cind promit ca lupta contra crizei? Ce criza constientizeaza ei, in afara de aia sa ramina in afara celor care sint la putere?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput