22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 8
kay spune:
alina, buna dimineata !
anca, nu risca
Bulinuta, multumeste-i prietenei din partea noastra !
pana la 9 au intrat 100 ron on BCR !
Va imbratisez cu drag !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
carpatina spune:
Am trimis si eu in contul de la Raiffesein. Sa va fie de folos!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
kay spune:
Carpatina, , mulumim ! Din pacate la Raiffeisen e cel mai dificil sa confirm, dar astazi am sa merg sa cer un extras.
VA doresc po zi buna !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Carpatina, , mulumim ! Din pacate la Raiffeisen e cel mai dificil sa confirm, dar astazi am sa merg sa cer un extras. VA doresc po zi buna ! |
Draga mea.. eu una n-am nevoie de confirmare.. importanat e sa-si atinga scopul.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
kay spune:
carpatina,
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Yaia spune:
Kay, am incercat sa fac si eu un transfer bancar in contul de la BRD (in euro), dar imi cere si adresa beneficiarului. Daca poti sa-mi dai un PM cu ea, ok, daca nu, incerc diseara sa transfer prin paypal.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Oana, mersi, am reusit!
Tinem pumnii sa se stranga banii!
Si tinem pumnii pentru operatie, sper sa fie ultima si sa treaca cu bine!
Sosonica!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Chuny spune:
Oana, au mai intrat 3 donatii azi. Mesaj foarte important primit de la un Domn : pe situl Soniei poti crea un link direct pt a dona pe Paypal si in cazul asta nu mai platesti comision. Ideea e exatrordinara, nu stiu cine se ocupa de situl Soniei ... roaga-l sa faca cat mai urgent. De fapt trebuie sa ia legatura cu mine ca sa-i dau linkul exact. Dupa-masa sau deseara sunt disponiblila pt asta.
PS: daca chiar functioneaza treaba asta ( si daca ne pricepem sa punem linkul corect pe site), eu zic ca e o informatie foarte interesanta pt toate cazurile de la Umanitare care strang prin Pay Pal !!!
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
alfa_anca spune:
Kay vin de ghiseul bancii unde v-am depus si noi 300RON la BCR si mai stiu ca o prietena v-a trimis ieri niste banuti si sper ca si altii din lista la care am trimis mail.
Va pup si sper din suflet sa se stranga banutii la timp.
Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+
bulinuta27 spune:
kay mai am de la alta colega 50 ron..o sa ii transfer maine de dimi tot in bcr
pupici multi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,