22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 9
alinkav spune:
Fetelor, sunteti minunate!
Toata ziua stau cu sufletul la gura, sa vad daca mai intra cineva aici, si imi creste inima de bucurie sa vad ca incet, incet se strang banutii, deci sanse mari pentru Sonia!
Mii de pentru voi toate!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
kay spune:
Sibylle, multumesc mult ! eu nu am nici cea mai mica tangenta cu informatica... imi pare rau ca nu pot ajuta.
Anca, multumim !
bulinuta, cu drag !
Alina, draga mea, iti mulumesc din suflet ca ne esti alaturi !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Happiness_4_us spune:
Am mai pus si noi azi in contul de BRD 150 RON.
Doamne ajuta!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
Nana, ! Multa sanatate Fluturasului !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
turturica spune:
kay, am incercat sa-ti transfer bani in contul de euro, insa imi cere codul tau postal. Al tau, nu al bancii. Imi scrii te rog un pm cu datele tale?
Mami de Mara (19.08.2008)
kay spune:
Iti multumesc turturica !
codul postal este : 051521
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
azi raportez 17.000 $
deci mai sunt 2181 persoane
va ca nu mai pot !
nopate buna
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
goanga23 spune:
Draga mea kay,
iti doresc multa putere si multa, multa sanatate pentru ingerasul Sonia! Doamne -Doamne sa aiba grija de voi iar operatia sa fie un mare succes!
As dori sa va ajut si eu insa nu am inteles exact daca exista cont PayPal pentru USD. Pentru fetele care se pricep : se pot trimite USD in contul PayPal deja existent? (cel pentru Euro).
Ce reprezinta "moneybookers" ? N-am mai auzit pana acum de acest mod de a trimite bani..pliz..cineva sa ma lamureasca si pe mine! Multumesc frumos!
Andreea
kay spune:
Draga Andreea,
Iti multumim ! Eu nu prea stiu ce si cum e cu conturile, dar stiu ca cel de Moneybookers este pentru USD prin internet. Poate intra cineva aici sa explice ce si cum, ca eu sunt mai mult decat paralela.
si inca o data multumesc !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
goanga23 spune:
..va anunt ca se pot trimite USD in contul Euro, asta daca cineva (ca mine) inca nu stie!
Numai bine tuturor !
Pupici si multe imbratisari pentru Sonia si parintii ei!