22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 17
kay spune:
Nana, la 21.00, Povesti de viata la B1. Aici o sa apara nr de teledon.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna Kay,
Am mai trimis 150 ron in contul BRD. Milioane de pt. micuta luptatoare! Sanatate multa, multa!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
poohy spune:
Oana, ma bucur sa citesc vesti bune! O sa se stranga toti banii si o sa fie bine, o sa vezi ;)
pentru Sonia cea vesela si strengareata!
Anca 18+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
ANDREEA, iti multumim
Pooooohy, puficioasa si bb !!! Hai cu sexul lui bb2, ca eu una nu mai pot de curiozitate ma tot uit sa vad daca ai colorat caruciorul
m-am apucat sa mananc... va pup si revin !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
Sibylle, cum mai stam cu paypal=ul?
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ionica spune:
Kay
Asteptam si din Germania teledonul,hai fa-l public sa incingem liniile
Sophia 2ani
+17
Chuny spune:
Avem 3000 euro pt Sonia in contul PAY PAL !!!!
partea proasta e ca mi-au blocat cei de la Pay Pal contul din cauza ca am primit prea multi bani. Pt deblocare is mai multi pasi de facut : intai au verificat in cateva zile cardul meu bancar ce corespunde contului, acu tre sa le trimit copie dupa pasaport si justificativ de domiciliu. Sper sa-l deblocheze cat mai repede !!!
Va pup!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
kay spune:
Ionica, e pt Romtelecom, nu stiu daca merge in G. in ce oras stai tu?
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Eliza spune:
Oana, ti-am trimis mail in gmail si PM, please raspunde-mi cat mai repede. Pupici!
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
ionica spune:
Stau in Langenfeld-Rhainland.
Undeva langa dusseldorf
Citat: |
citat din mesajul lui kay Ionica, e pt Romtelecom, nu stiu daca merge in G. in ce oras stai tu? oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Sophia 2ani
+17