22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 18
kay spune:
Sibylle, super ! imi pare rau ca ti-au blocat contul... daca vrei, cand il deblochezi daca e mai bine pt tine, trimite-i in contul Soniei, cel de la BRD. Daca nu, asteptam pana se strange toata suma si se incheie campania, si pe urma ii transferi. nu e zor, pana pe 8 mai e !
ionica, m-ai pierdut
chris80, maine, poimaine vin si nr !
Pup si o seara buna !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Sabina spune:
M-am intalnit azi cu Kay!!
sunt niste dulci amandoua, niste frumoase si scumpe!
Am facut si poze, dar acu am venit acasa , nu le-am descarcat.Sonia e EXTREM de fotogenica, credca seamana cu mama ei:)
Am sa o rog pe Oana sa confirme banutii de la CL si DEvylla, nu de alta, dar ele i-au dat prin mine
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
kay spune:
Cred ca am scris la umanitare, Sabina
Am primit banuti de la :
-Sabina,
-CL
-DEvilla
Multumim din suflet !
DAAA, cu mine seamana, eu sunt fotogenica taica-su cand rade la poze zici ca-l inteapa in talpa, asa zambeste. chiar fac misto pe chestia asta
Sabina, stii de ce maraia S? ii era foame !!! a ras 250 ml lapte cand am ajuns !
pup cu drag !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Sabina spune:
Scumpa de ea, de acuma nu uita sa iei mereu ceva de haleala la tine:))
kay spune:
de obicei avem biscuiti, rade 2-3 pe minut, asa ca ma decis sa o mai rarim, ca dam faliment in ritmul asta
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Sabina spune:
Pozeee!!!
Oana, care o vrei mai bibilita, spune-mi si ti le dau pe mail, acuma asa cum le-am scos din aparat, asa le-am incarcat,n-am prelucrat nimica, ca-s rupta, poti sa faci download album in orice caz, dar nu au o calitate exceptionala , print 10X15 merge ok, da nu stiu daca si mai mare.
kay spune:
VAI, SABINAAA !!! Daca stiam ca ma pozezi, nu ma mai demachiam, draga Altfel, superba fi-mea !!!
Cred ca are polipi, ca prea sta cu gura deschisa tot timpul...
Pup si multumesc mult !!!
p.s. Sabina e atat de draguta, ca mai ca-mi venea sa o iau la mine acasa !!!
SI SOFIAAAAA-glagia , i-a facut un desen Soniei si acolo sus, deasupra fetitei frumoase desenate de ea, scrie PRENTRU SONIA DELA SOFIA
Extrem de dulce !!!
de la noi, cu cel mai mare drag din lume !!!
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
april spune:
Oana, sunteti dulci amandoua, dap-oi Sonica e o minune de fetita
Sabina, cateva din poze merg perfect pentru "clipe de viata 2008"
kay spune:
April, fotogenica fi-mea,nu ?
Eu fac tot posibilul sa fac un calcul exact al banilor, dar ritmul in care intra ma depaseste total si definitiv ! seara adun ceva, dimineata se schimba toata chestia... acum ma apuc sa calculez
O zi buna !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei