a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 19
valentinag spune:
Eu nu cred ca Stolo va fi prim ministru!Inseamna ca Base nu mai e sanatos la cap daca face asa ceva si vreau sa cred ca n-am votat pana acum un nebun!Stolo e praf si pulbere,nu are nici un fel de personalitate,ca sa fi prin ministru iti trebuie nervi tari nene!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
loryi1974 spune:
Din categoria "Ce prostii mai spune Mirciulica?":
"Noi credem ca la 30 noiembrie s-a votat masiv pentru schimbare"
Bela si-a exprimat "in mod clar" optiunea pentru un guvern PDL-PNL-UDMR,iar Tariceanu vrea sef de guvernal liberal.
loryi1974 spune:
Din categoria "Gadea si Cristoiu -analisti politici de marca":
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/831089/EDITORIALUL-EVZ-Cristoiu-cere-guvern-PDL-PSD/
Alexia27 spune:
Tu EVZ il citezi ca sursa de incredere? N-ai aflat pana acum ca EVZ se tipareste la Cotroceni?
PS: inainte sa ma intrebi "da care e ziarul ala de incredre?" iti raspund acum: nici unul. Toate servesc interesele unuia sau altuia
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 Tu EVZ il citezi ca sursa de incredere? N-ai aflat pana acum ca EVZ se tipareste la Cotroceni? PS: inainte sa ma intrebi "da care e ziarul ala de incredre?" iti raspund acum: nici unul. Toate servesc interesele unuia sau altuia |
N-am citat EVZ ca "sursa de incredere".In caz ca nu te-ai prins este un editorial,adica nenea jurnalistu ,plecand de la ceva ce s-a petrecut,isi exprima parerea personala si ,desigur,subiectiva pe marginea acestei teme.Parerile personale poti sa le tai,miezul insa este adevarat.
PS:Nu,nu vroiam sa te intreb "da care e ziarul ala de incredere?".Te-ai obosit degeaba sa dai un raspuns la o intrebare pe care eu nu am avut intentia sa ti-o pun.
ham spune:
Se pare ca-n politica romaneasca tot taica Iliescu e cel mai jupan; le-a zis clar PSD-ilor "Lasati-i pe ei sa guverneze!"
Nu-i prost mosul!
Cine guverneaza in perioada de criza, trebuie sa ia masuri nepopolare si-s sanse maxime s-o ia dupa PNT; da' ce sa-i faci nene talharului roman?
PNL & PD-L nu pot lasa tronul, de frica ca PSD le va inlocui oamenii si-i taie de la cascaval; PSD nu se poate abtine inca 4 ani, fiindca in ultimii 4 l-i s-o subtiat castigul si-ar vrea si ei ceva cheag; marinelu' are imediat alegeri prezidentiale si-i trebuie guvern care sa-i asigure al doilea mandat!
Ideea de guvern de tehnocrati nu prea convine; daca dai de unii ce, odata ajunsi la putere, chiar vor sa demonstreze ca se poate si s-apuca sa starpeasca pe muma tuturor- CORUPTIA?
Acuma, luand-o dupe rezultatele in alegeri, io zic ca astia n-o sa schimbe nimic, nici macar pe Moliceanu!
Si inc-o chestie, devenita obisnuinta: Baisecsu are boala sa ia decizii care sa uimeasca, ce spui io sa uimeasca, sa sidereze, sa rascracaneze pe tot rumanu'! Sunt curios CUM o va face de aceasta data; oare va reface FSN-ul? :-)))
Alexia27 spune:
Lory: Bineinteles ca nenea jurnalistu' isi expune parerea lui subiectiva; asta e in fond treaba lui. Doar spuneam ca si parerile astea "aluneca" intr-o directie sau alta in functie de unde activeaza respectivul jurnalist,ceea ce da si esentei problemei o tenta sau alta.
Cat despre PSD-PC plus PDL...e unul din multele scenarii care se fac la ora asta si cu care ne distram pana o sa aflam care varianta ramane. Bineinteles, in interesul tarii, interesele personale ale politicienilor ramanand uitate...
PS: Oboseala degeaba e din partea casei, nu-i bai.
iileana spune:
Dupa ce masinile de imprastiat fum au fost turate la maximum, iar mass-media si net-ul au duduit de-a dreptul emitind tot soiul de stiri uluitoare, venite "pe surse" , despre felurite intelegeri oculte :), iata ca incep sa se aleaga apele: www.hotnews.ro/stiri-politic-5226812-update-psd-votat-pentru-guvernarea-dar-cere-excluderea-udmr-din-guvern.htm" target="_blank">PSD a votat pentru guvernarea cu PD-L.
Cel mai tare: "Marian Oprisan: "Astazi, PSD a facut un gest politic istoric pentru Romania si pentru viata cetatenilor Romaniei in urmatorii patru ani de zile."
Basescu e la mutare.
sirimie spune:
Ileana, dar au "impus" ca nu vor si pe UDMR in guvern. Nu ajung iar sa negocieze de la capat?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Simona, e doar moneda de schimb la negocieri. Sa aiba si ei de unde "sa lase" :))).
"Intrebat daca intr-o eventuala formula guvernamentala PDL-PSD va fi inclusa si UDMR, Sarbu a spus ca si pozitia UDMR va fi negociata."
www.cotidianul.ro/ilie_sarbu_conditia_pdl_in_privinta_premierului_se_stia_de_la_inceputul_votului-66998.html" target="_blank">aici
-----
De-abia astept sa vaz ce zice sherifu' cel mare.
-----
Edit: poate ca vor sa lase udmr-ul pe-afara ca sa nu se plictiseasca PNL-ul singur in opozitie.