a inceput campania /Rezultate comentate

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

PDL+PSD=LOVE

Haideti sa va auzim adoratori ai lui Zeus!
Si inca o chestie,Adrian Nastase a anuntat ca nu doreste ca candideze la presedentie,la anu'!Oricum nu-i facea fatza lui Base,asadar,Base for ever!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cel mai tare moment :Iliescu votand pentru PSD-PNL..Si Nastase ,si Hrebenciucu ,si Vanghelie.....
Cum sa mai stea inca 4 ani in opozitie,oameni buni?Treaba cu UDMR-ul e spusa asa ca sa creada lumea ca pun conditii...UDMR-ul va intra la guvernare,probabil va avea un ministru si cativa secretari de stat ,e mai bine pentru toata lumea,dupa parerea mea.
E pacat ca nu se reface Alianta DA.Sau poate se reface acuma pe ultima suta de metri...
Un editorial al lui CTP(Atentie:nu il postez aici ca fiind sursa de incredere,este doar un punct de vedere al unui om interesant):
http://www.gandul.info/puterea-gandului/butch-calin-si-dansul-politic.html?4237;3628303
Probabil in urmatoarele zile,daca PNL nu intra la guvernare,vor dezerta niscavai parlamentari lasand "opozitia" si mai firava...E pacat,ar fi trebuit un partid tare in opozitie.
Din pacate,din motive tehnice (operatoru de cablu s-a suparat pe Antena 3 si nu o pot prinde fara zgomot puternic de fond),nu pot savura in aceasta seara emisiunea de analiza politica "Sinteza Zilei".Sper ca problema se va remedia la timp ca sa pot prinde odele viitoare,mai ales in preajma alegerilor prezidentiale unde PSD-ul va scoate la inaintare un candidat cu sanse slabe si fara potential de crestere.
Eu tot mai sper ca domnul prim -ministru va renunta la a se propune inca 4 ani si s va reface Alianta DA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Stati, ca pina acuma zisera numa' PSD-ii ca vor, PDL-istii nu batura inca palma cu ei.
( Io nu cred ca-i lasa Base :). O mai vrea si el inca un mandat, asa ma gindesc ;)))....)
-----

P.S.www.hotnews.ro/stiri-politic-5228490-tariceanu-este-onoare-servim-tara-din-postura-opozitie.htm" target="_blank">Tariceanu: Este o onoare sa servim tara din postura de opozitie

Yessss!

Mergi la inceput

Acum,pe bune,PNL in opozitie fara lideri carismatici,Basescu cu mari sanse de castig anul viitor in conditiile date,PSD-ul avand primul ministru abia in a doua jumatate ,ca sa aiba PDL-ul pe cine arunca vina unei guvernari proaste,oare cine-cine va fi prim -ministru peste 4 ani?Mai ales ca se pune si de o reforma constitutionala....
In alta ordine de idei,pensiile nu se mai maresc ,ca nu mai sunt bani,taxa auto a luat-o razna la cateva zile de la alegeri,bugetul pe anul viitor va fi refacut ,taindu-se din cheltuieli.toate la cateva zile dupa alegeri.Oare nu si din pomeni electorale sau,mai rau,din promisiunea unor pomeni,a ajuns PNL la 18%?

Mergi la inceput

La 8 Zeus i-a invitat pe toti liderii politici la Cotroceni!
Da doamne,cine-o fi numai Stolo prim ministru nu!
Revine FSN-ul la putere nene!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Lory,eu nu inteleg,de care pomeni electorale din partea PNL vorbesti tu?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Lory, nu PNL-ul a fost campionul promisiunilor electorale aberante in aceasta campanie.
Gindeste-te numai cam ce procent a pierdut nemarshind la marirea salariilor profesorilor.

dar oricum ne grabim cu comentariile.
PDL-ul inca n-a zis mare lucru privind disponibilitatea PSD-ului.

Si cica la 8 ii cheama Base. Ca prea i-a lasat pe toti sa zburde liber trei zile :)))). e timpul sa le traga un dos de palma si sa-i organizeze nitel.

Mergi la inceput

Pe cand il suspendau de zor pe Zeus,toata lumea dadea vina pe Constitutiune ca nu e buna ,ca nu stiu ce .Adica modificarea Constitutiei este brusc punctul divergent dintre liberali si PDL ,fara de care nu se poate reface alianta?Sau scaunul de sub b...(vorba lui CTP,un om de stanga de altfel)premierului?Tariceanu a crezut ca poate obtine mai mult decat este normal,de-aia si negocia azi-noapte cu sustinatorul lui din PSD,Adrian Nastase si,in umbra,vesnicul Ilici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

....Basescu cu mari sanse de castig anul viitor in conditiile date...

In care "conditii date" are Base "mari sanse de cistig" la anul?

In conditiile refacerii FSN-ului?????

Cred ca glumesti.

Mergi la inceput

Nu glumeste,ca daca PSD-ul nu-si gaseste repedeeeee un lider care sa-i tina piept lui BAse,o sa fie president pe viata!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput