Dupa inseminare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu speram
Sapt. viitoare fac inseminare, ca nu mai pot....
V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Credeti ca faptul ca am din cand in cand o stare subfebrila are vreo legatura cu inseminarea,cu bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

Meme,temperatura ti-ai luat-o? se mentine ridicata? i-ti doresc din tot sufletul sa reusesti de data aceasta si sa ne dai o veste buna cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

BUNA,sunt si eu cam in situatia voastra,urmeaza sa fac inseminare in sept. si inainte de aceasta sa repetam spermograma.Problema este ca am vrut sa facem o programare la Giulesti pt.spermograma si sunt in concediu pana pe 8 sept. ,eu injur de 10-11 ar trebui sa fac inseminarea si am cam intrat in criza de timp. Intrebarea este cum pot face sa aman ciclul cu vreo 3-4 zile ca sa avem timp pt. spermograma? acum sunt in ziua 24 si am ciclul de 28 zile.
Poate i-mi da si mie cineva un sfat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Meme ,
ce mai faci ? mai zi-ne de tine ... cum te mai simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Meme, hai ca m-ai facut curioasa. Da si tu un semn. Iti tinem pumnii.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

As fi vrut deocamdata sa tac din gura,dar daca voi sunteti asa insistente uite ca va spun.Azi dimineata,in a 8-a zi de la inseminare am facut testul care a iesit pozitiv,dar cu a doua liniuta paliduta.Din nefericire am mai trecut eu prin asta , a doua liniuta se incapatana sa se accentueze si am ajuns la un avort spontan.Astept cu nerabdare ziua 14 in care imi fac testul hcg de sange.Apropo,stie careva din voi unde poate fi facut?Sunt putin balonata,ma mai doare din cand in cand burta,sfarcurile imi sunt foarte sensibile si fapt care ma nelinisteste,fac din cand in cand stari subfebrile(37-37.5).Nu indraznesc sa trac inca nici o concluzie deoarece refuz sa ma mai amagesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Meme, bafta, bafta, bafta!

Suna la Unirea (327 11 88, 212 05 67, 68, 69) sau la Medsana (410 86 43, 410 85 43, 410 84 59) si intreaba-i daca fac testul hcg din sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Meme,sa fie intr-un ceas bun!Sa dea Dumnezeu sa fie bb!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

...o sa te faci de 100 de kile

marina

Mergi la inceput