Dupa inseminare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

da meme am avut toaate simtomele venirii ciclului dar nu a mai aparut

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by anemary_M

VICTORIA,poti sa-mi spui si mie din a cata zi ai inceput clostilbegitul? Doctorul mi-a spus di a 2-a zi iar pe cutie scrie din a 5-a zi.Stie cineva, rezultatele la spermograma la Giulesti se dau in aceeasi zi?Sunt foarte emotionata pt.ca de aceasta spermograma depine daca fac sau nu inseminare...

Si mie mi-a zis medicul sa iau din ziua a 2-a,desi pe prospect scrie ca se ia din ziua a 5-a.Din pacate sunt la a 4-a luna de stimulare si .....nimic.

Mergi la inceput

Meme,te rog spune-mi si mie cate ceva despre Oestrogel.Trebuie sa incep si eu de maine.De cate ori pe zi iti dai?Mie mi-a zis medicul sa-mi dau pe spate,pe burta sau pe maini.Adica pe maini sau pe brate?Simti ceva dupa?Cat stai cu el?Orice informatie mi-ar fi de folos.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Jasmine,Oestrogel este o crema cu care eu mi-am dat din ziua 10 pana in ziua 13.In cutie exista o masura pe care intinzi crema precum pasta de dinti.Eu am avut de pus doar o jumatate de masura.M-am uns pe maini de la umeri pana la palme si pe burta.Trebuie evitata zona sanilor,vagin.Contine estrogen care ajuta la dezvoltarea endometrului.Daca o intinzi pe o suprafata cat mai mare a corpului patrunde imediat in piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

La noi principala problema este la sot,si tare i-mi este teama ca doctorul sa nu fi neglijat problemele mele:mi-a prescris clostilbegit doar in luna cu inseminarea(erau la ultimul ecograf 2 foliculi pe ovarul drept cu dim 1.27-1.35 si nu prea a fost multumit)iar oestrogel nu mi-a prescris desi nici endometrul in ziua 14 nu era f.bine...oare sa-mi cumpar si eu oestrogel si sa-l folosesc fara prescriptie? poate dauna la ceva? Puteti sa-mi spuneti cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

Sunt pe ultima suta de metri si i-mi fac tot felul de probleme si calcule... ce se intampla daca ziua propice inseminarii pica sambata sau duminica? tinand seama ca inseminarea o fac la Giulesti si nu la un cab.particular,oare se fac si sambata si duminica? Poate i-mi fac griji degeaba,dar dupa calculele mele exista sansa sa mi se intample tocmai mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

anne mary, eu stiu ca Clostilbegyt se ia din ziua 5-9. Mai intreaba-l o data pe dr., sa-ti confirme el.
Jasmine, ma bucur ca te "vad" din nou!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anemary_M

La noi principala problema este la sot,si tare i-mi este teama ca doctorul sa nu fi neglijat problemele mele:mi-a prescris clostilbegit doar in luna cu inseminarea(erau la ultimul ecograf 2 foliculi pe ovarul drept cu dim 1.27-1.35 si nu prea a fost multumit)iar oestrogel nu mi-a prescris desi nici endometrul in ziua 14 nu era f.bine...oare sa-mi cumpar si eu oestrogel si sa-l folosesc fara prescriptie? poate dauna la ceva? Puteti sa-mi spuneti cam cat costa?

Costa cam 160000 lei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by meme

Jasmine,Oestrogel este o crema cu care eu mi-am dat din ziua 10 pana in ziua 13.In cutie exista o masura pe care intinzi crema precum pasta de dinti.Eu am avut de pus doar o jumatate de masura.M-am uns pe maini de la umeri pana la palme si pe burta.Trebuie evitata zona sanilor,vagin.Contine estrogen care ajuta la dezvoltarea endometrului.Daca o intinzi pe o suprafata cat mai mare a corpului patrunde imediat in piele.

Multumesc.De maine incep sa-mi dau si eu cu crema asta minune.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victoria

anne mary, eu stiu ca Clostilbegyt se ia din ziua 5-9. Mai intreaba-l o data pe dr., sa-ti confirme el.
Jasmine, ma bucur ca te "vad" din nou!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Si eu ma bucur ca te "vad".Dar nu ma bucur ca n-am prea rezolvat nimic.Speram ca in august sa reusesc dar au venit rusii.

Mergi la inceput