Dupa inseminare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Fetelor,va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.Azi este o noua zi,eu ma simt bine,nu mai am febra,mi-a trecut si eruptia.Acum imi fac o mie de griji la gandul ca s-ar putea sa am o reactie de respingere la sperma sotului.Dar daca ar fi asa nu as reactiona si in cazul contactului normal?Sau prin faptul ca sperma este introdusa mai adanc in uter am reactionat violent la contactul cu ea?Este adevarat ca eu sunt o fire alergica si este posibil sa fi reactionat si la reactivii cu care a fost tratata sperma.Nu stiu ce sa mai cred.Cert este ca nu sunt prea optimista,chiar daca incerc sa imi fac curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Meem,

Eu am facut la medicover testul de anticorpi antispermatozoizi-400.000 lei. Dar eu zic sa stai linistita acum, si sa te gandesti ca SIGUR ai ramas, nu te mai gandi la piedici...

Nu ne uita si pe noi cu detalii despre inseminare, multumim.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele,
spuneti-mi si mie va rog,in afara de inseminarea oficiala care am inteles ca este 50 euro cit ati mai dat si cui?In octombrie o sa fac si eu si vreau sa stiu citi bani imi trebuie!
Va rog sa nu ma lasati in ceata!

Valentina

Mergi la inceput

Costul unei inseminari variaza in functie de medicamentul folosit pentru stimulare.Eu am folosit la prima inseminare GonalF,6 fiole,a cate 1 300 000lei.Acum am folosit banalul Clostylbegit ,care este mult mai ieftin.Dupa zilele de stimulare(5-9).Intre zilele 10-13 am folosit Oestrogel,crema.In ziua 10 am facut prima eco vaginala,in ziua 12 am repetat-o,foliculii si endometrul erau Ok si am facut imediat Pregnylul.In ziua urmatoare,dupa amiaza, a urmat o noua eco,foliculii tocmai se sparsesera,a urmat recoltarea spermei,tratarea ei cca.2 ore,dupa care inseminarea.Se introduce un caterer lung in uter care are la cap o seringa in care se pune sperma tratata.Se injecteaza sperma in interiorul uterului.Trebuie sa ramai in aceeasi pozitie cam o jumatate de ora,dupa care,teoretic pleci in conditii bune acasa.Mie nu mi s-a intamplat asa.Trebuie repaus in pat prima zi,evitate baile reci sau fierbinti,efortul exagerat.Se incepe ,timp de 14 zile tratamentul cu progesteron(Duphaston sau Utrogestan).In ziua 14 se face testul de sarcina.Daca a prins se continua progesteronul,daca nu ,se intrerupe si in cateva zile vine ciclul.Toata interventia m-a costat prima data cca 500$ si acum cam 250$(ecografii,tratamente,doctori).Voi unde veti face inseminarile?Ce probleme aveti? Va astept cu raspunsuri si va urez succes anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu o sa fac inseminare la sfirsitul lui octombrie,cind vine dr. Cocei din concediu.Eu nu am ovulatie decit pe sarite{o luna da,alta nu} si sotul are oligoastenospermie severa.
Mie mi-a zis dr. ca imi da Serophene pentru stimulare,am luat si clostilbegyt dar nu a avut efect cine stie ce.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

MEME,in septembrie am sa fac si eu inseminare la Giulesti.Am si eu o intrebare: unde se face recoltarea spermei? Saptamana aceasta trebuie sa facem o spermograma la Giulesti si ne framanta aceeasi intrebare, pt ca nu suntem din Bucuresti si deci, nu putem ajunge in 30'la clinica.Poate i-mi raspunde cineva care a facut spermograma la Giulesti !!! Suntem pe ultimele sute de metri si stresul acesta nu-l mai aveam!!!!

Mergi la inceput

Anemary,nu te mai stresa,recoltarea spermei se face chiar in dimineata inseminarii.Sotului tau i se va da un recipient steril si va trebui sa se descurce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Meme,

Iti tin pumnii sa auzim de test pozitiv. Eu fac inseminare pe 2 sept. (sper sa iasa ceva dupa 2 Closti/zi, bine ca macar nu mi-e rau de la el). Tine-ne la curent,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

VICTORIA,poti sa-mi spui si mie din a cata zi ai inceput clostilbegitul? Doctorul mi-a spus di a 2-a zi iar pe cutie scrie din a 5-a zi.Stie cineva, rezultatele la spermograma la Giulesti se dau in aceeasi zi?Sunt foarte emotionata pt.ca de aceasta spermograma depine daca fac sau nu inseminare...

Mergi la inceput

Fetelor,iata ca am ajuns in ziua 7 dupa inseminare si am inceput sa am oarecare dureri de burta,balonare,pe care le am normal si ianintea venirii menstruatiei si tot cam la o saptamana de la ovulatie.Sunt un pic nelinistita,deoarece incep sa ma gandesc ca nu am reusit nici de data asta.Spuneti-mi va rog,cele care ati ramas insarcinate,vi s-a intamplat sa aveti initial simptome similare venirii ciclului?

Mergi la inceput