Dupa inseminare
Raspunsuri - Pagina 5
BLUE ANGEL spune:
Meme ,
iti tinem pumnii ! sa dea Domnul sa fie bebit !
Tine-ne la curent !
Hai , ca o sa fie bine !
te pupam
gongutza spune:
Meme sa dea Domnul sa fie cu okishori!Iti tin pumnii!
Care stiti ceva despre sangerarea de implantare a bb?La cate zile dupa conceptie apare?Vi s-a intamplat?
pupici
adina
BLUE ANGEL spune:
si pe mine ma intereseaza unde se face testul de sarcina din sange ...
dupa stimulare m-am ales cu doi foliculi frumosi si grasi -ramane de vazut daca au avut si ce trebuie in ei - pe care i-am intzepat cu pregnyl si ieri in ziua 15 la echo nu se mai vedea nici un folicul ...
nu am rabdare sa astept 2 saptamani ... si vreau sa fac testul din sange dar nu stiu dupa cate zile se vede sigur daca este sarcina sau nu ...
multumesc
blue
anemary_M spune:
MEME, i-ti tin pumnii si-ti doresc un bebita sanatos (eu cred ca s-a prins),Am niste emotii imense numai cand citesc acest forum pt.ca peste 2 sapt.am sa fiu si eu in situatia ta... Oare dauneaza cu ceva daca inaite de inseminare am sa iau ceva pastile(distonocalm, extraveral) pt ca sunt f.emotiva si nu cred sa fie prea bine pt.bb ? Oare sa dauneze cu ceva?
Victoria spune:
Draga Meme, iti tin pumnii din tot sufletul, sa fie BB sanatos si bine!!!! Spune-ne cum afli ceva... fac si eu inseminare sapt. viitoare.....
V.
veni, vidi, Victorie!
meme spune:
Fetelor,va multumesc ca sunteti alaturi de mine,dar hai sa nu ne grabim cu optimismul.Daca ati sti ce paliduta era a doua liniuta poate ca nu ati mai sta asa de bine cu moralul!
Marina,rusinicaaaa ,sa razi tu asa de o persoana "batrana" si stresata!Pana una alta ,in aceasta saptamana de dupa inseminare am slabit 2 kg.A ajuns si sotul meu sa intre in panica.Tu ai facut testul de sange? Testul de urina ti-a iesit f.bine din prima?Hai te roooog,fa-mi un pic de curaj!
Azi sunt in a 9-a zi dupa inseminare si asa ma doare burtica a ciclu!E normal oare?
In alta ordine de idei,stie careva daca ciclul poate veni in timpul administrarii de Duphaston sau doar dupa ce el se intrerupe?
cali spune:
Meme, gandeste pozitiv, si ai sa vezi ca o sa fie bine!(asta imi tot zic si eu, dar stiu cat este de greu sa stai relaxata si sa nu te mai gandesti)! iti tinem pumnii! eu stiu ca duphastonul il luam pana in ziua 26, si intrerupeam.. dar, depinde.. tie pana cand ti-a spus sa-l iei?
anemary_M spune:
MEME,i-mi pare rau ca ai aceste dureri de burta...nu cred ca e normal sa ai aceste dureri daca ai ramas insarcinata...
meme spune:
Mie mi s-a prescris Duphaston 14 zile dupa inseminare, pana in ziua 28,inclusiv.Tot atunci,respectiv martea viitoare,trebuie sa fac un test de sange(hcg).In mod normal am ciclu de 26 de zile,deci as putea avea surpriza neplacuta sa vina in timpul tratamentului?
gabid spune:
Meme,nu trebuie sa te doara burta a ciclul.Trebuie sa te simti cu burta umflata si balonata.Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Te pup,
Gabi.