Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io nu stiu, masline maninc rar is daca se poate d'alea verzi.

Pofta mare la morcovel

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Azi am mancat:

MD: 2 felii mici de pepene galben, o felie de paine graham prajita, cafea cu zaharina
P: salata de fructe: para, portocala, kiwi, piersica, nectarina
C: piept de pui la gril si salata: salata verde, rosii, castraveti, telina, masline (care a fost la 3:30 ca nu mai puteam de foame)
Sper sa rezist pana maine, daca mi-e foame pap un morcov. Si am baut 2 litri de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Acum rontai un morcov M-am uitat pe meniul de maine si sunt curioasa daca masline pot manca cate vreau? Am citit in celelalte capitole ca cineva, care citise cartea, spunea ca e voie doar 4. Asa e?

Pai la masline nu prea ai voie multe.....
Mananca si tu cu moderatie. Nu stiu daca 4 e portia, dar pare rezonabil...eu oricum nu mananc masline

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brianamica

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Acum rontai un morcov M-am uitat pe meniul de maine si sunt curioasa daca masline pot manca cate vreau? Am citit in celelalte capitole ca cineva, care citise cartea, spunea ca e voie doar 4. Asa e?

Pai la masline nu prea ai voie multe.....
Mananca si tu cu moderatie. Nu stiu daca 4 e portia, dar pare rezonabil...eu oricum nu mananc masline

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

12 bucati

Mergi la inceput

eu am fost cumintica si ieri si alaltaieri, insa cu rushii astia...nu ma urc pe cantar ca ma "depresez" !

Astazi le fac un chec....si iarasi o sa ma uit..habar nu am de ce dar de cate ori tin cura gatesc dulciuri intr-o veselie . Si culmea e ca imi place sa fac asta...si chiar nu gust din ele...ma bucur ca ii vad pe ceilalti cum papa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io ti-am zis ca esti masochista . Sa faci prajiturele si sa te uiti la ele......curat murdar, coane Fanica!

Ati vazut fetelor? Asta proba de foc, nu o nunta, un botez, o zi de nastere......Roxxy nu te ascunde ca te vad

Eu inca sint un balonas, iar cintarul acum ma "depreseaza" si pe mine.

As minca o fasole cu ciolan .....dar ma multumesc cu gratare (peste la prinz si pui la cina) cu salatele de rigoare.
Si as minca si o pizza, si o ciocolatica, si un tortulet (Roxxy sa-mi pastrezi si mie, ca sa te iert ).........si incerc sa ma trezesc ca ma luase ameteala.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

buna. am inceput si eu de 5 zile regimul (asa m-a palit sa incep de vinerea) si am dat jos pana acum 2,5 kg si mai am muuulte kg. eu inca alaptez (bebe are 1 an) si deocamdata vad ca stau bine cu lactatia.
am si eu mai multe intrebari pentru cine a mai tinut regimul
chiar ai voie orice cantitate? de exemplu azi dimineata am mancat jumate de grapefruit plus cafea, fara paine, la pranz am mancat 1 mar si jumatate plus un grapefruit si seara un piept de pui si 3 rosii plus 3 morcovi.
maine e neaparat nevoie sa fie tonul cu ulei sau poate sa fie si in suc propriu? grapefuit maine la pranz cat vreau? (a inceput sa-mi placa)
pana acum mi se pare usor de tinut acest regim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexpa

buna. am inceput si eu de 5 zile regimul (asa m-a palit sa incep de vinerea) si am dat jos pana acum 2,5 kg si mai am muuulte kg. eu inca alaptez (bebe are 1 an) si deocamdata vad ca stau bine cu lactatia.
am si eu mai multe intrebari pentru cine a mai tinut regimul
chiar ai voie orice cantitate? de exemplu azi dimineata am mancat jumate de grapefruit plus cafea, fara paine, la pranz am mancat 1 mar si jumatate plus un grapefruit si seara un piept de pui si 3 rosii plus 3 morcovi.
maine e neaparat nevoie sa fie tonul cu ulei sau poate sa fie si in suc propriu? grapefuit maine la pranz cat vreau? (a inceput sa-mi placa)
pana acum mi se pare usor de tinut acest regim.

Da, ai voie cam orice cantitate....asta mi-a placut si mie.
Tonul e de preferat a fie in ulei . Daca tu vrei in suc propriu..poti incerca !

Si ai grija cu lactatia. Eu nu am tinut cat am alaptat...mi-a fost teama.

Ne bucuram sa te avem printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

merci, brianamica. am grija cu lactatia, dar deocamdata vad ca e chiar mai bine. poate pt ca beau mai multa apa, sau mananc mai sanatos, sau poate de la morcov (citisem la alt subiect ca cineva a folosit suc de morcov pt secretia lactata). daca vad ceva in neregula am sa ma opresc. beau si ceai de stimulare a lactatie neindulcit bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am venit, am postat si... am plecat la spital, cu ala micu, a facut o criza de obstructie bronsica, avem probleme cu plamanii dintotdeauna...

no, in fine, acum suntem acasa, totul e in grafic.

mai trebuie sa-mi fac cumparaturile sa ma pt apuca de dieta.
probabil cumpar tot ce trebuie in w-end si incep de luni.

deocamdata nu vreau la tabel ca n-am cum sa ma cantaresc, a ramas cantarul fara baterii...

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput