Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
Io nu stiu, masline maninc rar is daca se poate d'alea verzi.
Pofta mare la morcovel
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
danamiha spune:
Azi am mancat:
MD: 2 felii mici de pepene galben, o felie de paine graham prajita, cafea cu zaharina
P: salata de fructe: para, portocala, kiwi, piersica, nectarina
C: piept de pui la gril si salata: salata verde, rosii, castraveti, telina, masline (care a fost la 3:30 ca nu mai puteam de foame)
Sper sa rezist pana maine, daca mi-e foame pap un morcov. Si am baut 2 litri de apa.
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Acum rontai un morcov M-am uitat pe meniul de maine si sunt curioasa daca masline pot manca cate vreau? Am citit in celelalte capitole ca cineva, care citise cartea, spunea ca e voie doar 4. Asa e? |
Pai la masline nu prea ai voie multe.....
Mananca si tu cu moderatie. Nu stiu daca 4 e portia, dar pare rezonabil...eu oricum nu mananc masline
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brianamica
Pai la masline nu prea ai voie multe..... Mananca si tu cu moderatie. Nu stiu daca 4 e portia, dar pare rezonabil...eu oricum nu mananc masline Brianamica mamica de 2 fete cucuiete “Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.” www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE ANA ESTE ATAT DE MARE DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ... |
12 bucati
brianamica spune:
eu am fost cumintica si ieri si alaltaieri, insa cu rushii astia...nu ma urc pe cantar ca ma "depresez" !
Astazi le fac un chec....si iarasi o sa ma uit..habar nu am de ce dar de cate ori tin cura gatesc dulciuri intr-o veselie . Si culmea e ca imi place sa fac asta...si chiar nu gust din ele...ma bucur ca ii vad pe ceilalti cum papa .
misha71 spune:
Io ti-am zis ca esti masochista . Sa faci prajiturele si sa te uiti la ele......curat murdar, coane Fanica!
Ati vazut fetelor? Asta proba de foc, nu o nunta, un botez, o zi de nastere......Roxxy nu te ascunde ca te vad
Eu inca sint un balonas, iar cintarul acum ma "depreseaza" si pe mine.
As minca o fasole cu ciolan .....dar ma multumesc cu gratare (peste la prinz si pui la cina) cu salatele de rigoare.
Si as minca si o pizza, si o ciocolatica, si un tortulet (Roxxy sa-mi pastrezi si mie, ca sa te iert ).........si incerc sa ma trezesc ca ma luase ameteala.
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
alexpa spune:
buna. am inceput si eu de 5 zile regimul (asa m-a palit sa incep de vinerea) si am dat jos pana acum 2,5 kg si mai am muuulte kg. eu inca alaptez (bebe are 1 an) si deocamdata vad ca stau bine cu lactatia.
am si eu mai multe intrebari pentru cine a mai tinut regimul
chiar ai voie orice cantitate? de exemplu azi dimineata am mancat jumate de grapefruit plus cafea, fara paine, la pranz am mancat 1 mar si jumatate plus un grapefruit si seara un piept de pui si 3 rosii plus 3 morcovi.
maine e neaparat nevoie sa fie tonul cu ulei sau poate sa fie si in suc propriu? grapefuit maine la pranz cat vreau? (a inceput sa-mi placa)
pana acum mi se pare usor de tinut acest regim.
brianamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexpa buna. am inceput si eu de 5 zile regimul (asa m-a palit sa incep de vinerea) si am dat jos pana acum 2,5 kg si mai am muuulte kg. eu inca alaptez (bebe are 1 an) si deocamdata vad ca stau bine cu lactatia. am si eu mai multe intrebari pentru cine a mai tinut regimul chiar ai voie orice cantitate? de exemplu azi dimineata am mancat jumate de grapefruit plus cafea, fara paine, la pranz am mancat 1 mar si jumatate plus un grapefruit si seara un piept de pui si 3 rosii plus 3 morcovi. maine e neaparat nevoie sa fie tonul cu ulei sau poate sa fie si in suc propriu? grapefuit maine la pranz cat vreau? (a inceput sa-mi placa) pana acum mi se pare usor de tinut acest regim. |
Da, ai voie cam orice cantitate....asta mi-a placut si mie.
Tonul e de preferat a fie in ulei . Daca tu vrei in suc propriu..poti incerca !
Si ai grija cu lactatia. Eu nu am tinut cat am alaptat...mi-a fost teama.
Ne bucuram sa te avem printre noi
alexpa spune:
merci, brianamica. am grija cu lactatia, dar deocamdata vad ca e chiar mai bine. poate pt ca beau mai multa apa, sau mananc mai sanatos, sau poate de la morcov (citisem la alt subiect ca cineva a folosit suc de morcov pt secretia lactata). daca vad ceva in neregula am sa ma opresc. beau si ceai de stimulare a lactatie neindulcit bineinteles.
lizzy spune:
am venit, am postat si... am plecat la spital, cu ala micu, a facut o criza de obstructie bronsica, avem probleme cu plamanii dintotdeauna...
no, in fine, acum suntem acasa, totul e in grafic.
mai trebuie sa-mi fac cumparaturile sa ma pt apuca de dieta.
probabil cumpar tot ce trebuie in w-end si incep de luni.
deocamdata nu vreau la tabel ca n-am cum sa ma cantaresc, a ramas cantarul fara baterii...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc