Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 5
alexpa spune:
dianarus, sanatate multa la bebe! acum e bine,da?
mai am o intrebare. daca se slabeste asa brusc nu-i risc sa para vergeturi noi? folositi o crema sau alt tratement pentru vergeturi?
eu n-am mai zis greutatea am multe kg..)pentru ca nu stiu daca o sa-l tin tot din cauza lactatiei. eu incerc si sper totusi sa-l pot tine.
lizzy spune:
misha, sa-ti raspund la intrebarea din capitolul trecut, referitoare la monti
am ramas dupa prima sarcina cu 20kg mai mult decat la nastere, din care nu am dat jos deloc in primele 4 luni. eram o batoza de 74kg la uluitoarea mea inaltime de 1.60 am tinut monti 1.5 ani si am dat jos treptat, in total 22kg.
am ramas insarcinata a 2-a oara la 53kg si iar am pus 20kg, iar am ajuns la 73kg... din care am dat jos in primele luni, fara dieta, pana la 67kg. am reluat monti si am ajuns la 60kg dupa vreo 8 luni. de atunci stagnez, cu sau fara monti.
montignac e un regim de cursa lunga, in care este esential sa imi gatesc separat, ori asta mi-e destul de greu cu 3 barbati acasa
am nevoie de scarsdale ca sa ma "urnesc" din loc. mie mi se pare ca scarsdale e mai restrictiv decat monti, dar mai usor de tinut prin faptul ca-ti spune clar din ce e compusa fiecare masa si cred ca de asta am nevoie pt a-mi schimba metabolismul.
nu vreau sa slabesc neaparat un nr de kg, vreau un pic de disciplina alimentara, impusa de ceea ce zice cartea. totusi, ideal ar fi sa dau jos 5-6kg. asta nu pot face cu monti in cateva saptamani ci in 6-7 luni, si nu sunt in momentul de fata foarte rabdatoare, cum eram candva...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
misha71 spune:
asa e. monti e de cursa lunga si-ti trebuie maaaare rabdare (mie mi-a cam lipsit, ce-i drept) si e si destul de greu sa gatesti separat. principiile la monti sint bune, nu zic nu, insa eu prefer sa-mi zica cineva: astazi maninci asa: dimineata 1 ou, prinz friptura si seara salata din....., decit sa ma gindesc daca am voie sa fac mincarea aia ca nu mai stiu ce tre sa combin si ce nu.
Azi (pina acum) am mincat un gref ca nu am avut timp. o sa mai am o masa cind ajung acasa si gata
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
danamiha spune:
Mie mi-a placut enorm Monti, am slabit 13 kg cu el si a devenit un mod de viata pentru mine, doar dulciurile nemonti sunt vinovate ca am depus cateva kg Slabeam desi mancam in fiecare seara la cina o tona de cascaval, salam Sibiu si legume, ce bine era. L-am invatat si pe copil sa pape monti, iar el mi-a spus ca ii plac enorm de mult cartofii. Eu mor de foame cu Scarsdale, dar ca si dinarus, am nevoie de ceva diferit.
lizzy spune:
danamiha, asta e ideea. cred ca scarsdale este ceea ce am nevoie acum. si sunt hotarata sa-l tin macar o tura.
listuta de pe prima pagina este cam ceea ce trebuie cumparat pt prima saptamana? dintr-o rapida comparatie cu meniul saptamanii asta a rezultat.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
misha71 spune:
Manechineleeeee!
Ce bunataturi ati mai mincat azi?
Recunosc! Am pacatuit! Am avut pofta de crenvursti. Nu ma bateti, ca am mincat doar 2. Da' au fost buuuuuni tare .
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
danamiha spune:
Va rog sa nu ma bateti nici pe mine
A doua tentativa esuata
Dar de luni incerc din nou, poate ma bate si dianarus si voi fi cuminte.
Roxxy80 spune:
Eram ascunsa dupa .
Eu cand sunt la regim ma tin departe de bucatarie. Intru acolo doar o ora pe zi cand ii fac mancare lui Matei (macare din aia de bebelusi fara nici un gust ).
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Io ti-am zis ca esti masochista . Sa faci prajiturele si sa te uiti la ele......curat murdar, coane Fanica! Ati vazut fetelor? Asta proba de foc, nu o nunta, un botez, o zi de nastere......Roxxy nu te ascunde ca te vad Eu inca sint un balonas, iar cintarul acum ma "depreseaza" si pe mine. As minca o fasole cu ciolan .....dar ma multumesc cu gratare (peste la prinz si pui la cina) cu salatele de rigoare. Si as minca si o pizza, si o ciocolatica, si un tortulet (Roxxy sa-mi pastrezi si mie, ca sa te iert ).........si incerc sa ma trezesc ca ma luase ameteala. Prietenie de suflet LOC DE DAT CU CAPU' |
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Roxxy80 spune:
Ahhaaaaa...te-am prins ....deci ti se intampla si tie sa pacatuiesti?
citat din mesajul lui misha71 Manechineleeeee! Ce bunataturi ati mai mincat azi? Recunosc! Am pacatuit! Am avut pofta de crenvursti. Nu ma bateti, ca am mincat doar 2. Da' au fost buuuuuni tare . Prietenie de suflet LOC DE DAT CU CAPU' |
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
crinuta spune:
citat din mesajul lui misha71 Manechineleeeee! Ce bunataturi ati mai mincat azi? Recunosc! Am pacatuit! Am avut pofta de crenvursti. Nu ma bateti, ca am mincat doar 2. Da' au fost buuuuuni tare . Prietenie de suflet LOC DE DAT CU CAPU' |
Incredibil, tu?????
Ca noi mai pacatuim, e de la sine inteles , dar tu?
Glumesc. Nu te ingrasi de la crenvursti, crede-ma.
Eu mi-am terminat cafeaua, grapefruit-ul si paine toast, si plec la servici.
Sa stiti ca azi mananc conserva de sprot in sos tomat, ca in ulei nu-mi place.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://apparitionsourlady.blogspot.com/2008/07/jnsr-in-french-antichrist-is-already-on.html