Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brianamica

dana poti incepe oricand....in fond tu ai avut 48 de ore de regim....nerelevant !
te astept de luni !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Multumesc mult pentru raspuns
Ma cantaresc maine si raportez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brianamica
hehehe...de frustrare le faceam doar dulciuri din care ma ambitionam sa nu mananc....

.....asta-i masochism curat!

Citat:

Fetelor,sunt atatea bucurii....bucuria de a te imbraca CU ORICE, de a iesi din casa cu jumatate din frustrare aruncata pe geam, bucuria de a te uita in oglinda fara sa vezi...sunculite, gusi si alte cele..

...PENTRU ASTA TRAIESC SI EU!!!!! Mor cind vad ceva super de imbracat, da' marimea 38-40. Pai si pina la 46-48??? Astia nu stiu ca mai sint si alte suflete pe lume??? Pai nu vad, ca-s mai putine si nu au vinzari. Si acum, ginditi-va la o rochie mulata, lunga, superba...cum ar sta pe cineva care poarta marimea 38 si cum ar sta pe mine. Va dati seama ca in juma de ora as stringe roshii pentru bulion, de imi ajunge sa umplu si camarile vecinilor.
Asa ca chiar si pentru asta, merita tot efortul.
...ca sa nu mai vorbim de sanatate...

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Datele mele: 1,62 m, 60,4 Kg si as dori sa ajung la 55 Kg. Am luat deja micul dejun, compus din: o felie de pepene galben, o felie de paine graham prajita si o cafea cu zaharina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Misha, eu port 42 dar nu ma simt ok. Trebuie sa ajung la 38, dar nu prea cred ca se va intampla pt ca mi s-au latit f rau soldurile in urma sarcinii .
Totusi, m-am hotarat sa incep de lunea viitoare. Nu ma bateti .
Duminica merg si la zilele de nastere ale finutelor mele, unde vor fi torturi, prajiturele. Eu vreau sa tin regimul ca la carte si de aceea voi incepe de lunea viitoare (si nu voi mai accepta invitatii din astea tentante).

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu port 42-44, si nu ma simt deloc ok.
Primul meu target este 40.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://apparitionsourlady.blogspot.com/2008/07/jnsr-in-french-antichrist-is-already-on.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

.Sal'tare......v-as fi invitat la cafeluta..da am constatat ca am uitat sa iau zaharina....

Asa ca azi am sarit peste cafeluta, am papat gref si carne fiarta de pui.
Am o zi super agitata, mi-au venit si rushii...asa ca...o sa treaca repede ca ma dor toate alea, ma agit bine si nu prea am cand sa ma gandesc la papa.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Mama lor de rushi. Da' ce-au avut de venira toti gramada? Tocmai acu' cind sa ma cintaresc si eu. Deci mai bine mai astept. Oricum acum sint ca un butoi plin cu varza (inca nu miros ca ala ) asa ca sigur o sa ma scurg pe linga cintar de ciuda.
De ieri am inceput mentinerea.
meniul zilei de ieri: dim: cafea cu gref (ca tot m-am invatat si nu vreau sa-mi pierd antrenamentul)
prinz: piept de pui cu salata de castraveti si rosii
seara: brinza cu rosii
azi: dim: lapte degresat 0.1%(200ml) cu musli(2linguri) + cafea
prinz: salata de fructe cu nuci
seara: peste inabusit (stiuca) cu salata verde si o rosie

Briana e bine asa la mentinere? Cam asa am tinut si tura trecuta.

roxxy io nu zic decit de data asta treaca de la mine, da' sapt. viitoare, vezi tu!

Mai fetelor, da' io nu am vazut vreun raport asa ca la carte.
Voi cam ce caloricoase papati p'acolo?

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

misha, uite raportul meu ca la carte: am scris despre micul dejun asa ca nu mai repet, la pranz am mancat doua bucati de piept de pui rece, facut la gratar si trei rosii, iar la ora patru muream de foame si am papat cina formata din peste facut la steamer, salata verde, rosii, castraveti, ardei cu putina sare si otet de mere, o felie paine graham prajita si un gref din care fiul meu mi-a mancat jumatate. Nu imi este deloc foame, am baut aproape doi litri de apa.

Mergi la inceput

Exact ca la carte! Bravo!

Eu evit sa maninc dupa ora 18-18.30 cel mult asa ca maninc cam asa:
dim: 6-6.30 (simbata-duminica mai pe la 8 )
prinz: 11-12 (depinde de cum am timp, dar nu mai tirziu)
seara: 17-18
Astfel nici nu-mi e foame intre mese si nici seara, asa ca nu s-a intimplat pina acum sa atentez la raftul cu morcovi
Si apa imi tine de foame, asa ca bag cit incape.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Acum rontai un morcov M-am uitat pe meniul de maine si sunt curioasa daca masline pot manca cate vreau? Am citit in celelalte capitole ca cineva, care citise cartea, spunea ca e voie doar 4. Asa e?

Mergi la inceput