Redoutistele fidele laredoute.fr (132)
Raspunsuri - Pagina 5
Bratu Monica spune:
Citesc din urma ce spuneti voi si mai ales am vazut datele date de Mada.
Constat ca nu ne-am gandit din timp;
puneam fiecare 200-300 roni si tranteam o societate cum scrie la carte ,mai ales ca stim la perfectie cum functioneaza Lr-ul.
Oricum astept cu nerabdare falimentul d-lui respectiv ca sa ma apuc iar sa cer livrari in Romania.sper ca vom fi iar toata gasca pe baricade si deasemeni cred ca acest domn nu realizeaza ca va avea soarta celor de la Otto ,quelle etc.
Eu una +toate prietenele mele care au comandat:NU VOM COMANDA NICIODATA DE PE LR.ro
si suntem cateva de pe aici de prin MOLDOVA.
sa aveti o seara buna !
Brigit spune:
Monica, chiar nu stiam ce e cu tine de nu zici nimic.
April
Emma are nevoie de ajutor !
Ioana13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinazah fetelor de unde voi lua coletul cand va veni.. |
De la posta de care apartii. Intreaba din cind in cind, cam peste 2 saptamini, daca nu ai colet sau bucata mare, depinde de cantitatea produselor comandate. se poate sa nu iti aduca avizul sau il aduc mai tirziu.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Lorenza spune:
Ce ma amuza totusi pe mine,criza financiara bate la usa si noi plangem ca nu mai putem sa luam haine de pe Lr!Mi-e ca in viitorul nu f. indepartat tot ce discutam noi aici o sa fie desuet,ca sa nu zic mai mult.
Bratu Monica spune:
April sunt in zona.Citesc mereu dar sapt.asta si urmatoarea sunt de foc la job. Sunt alaturi de voi si va pup pe toate.
Brigit spune:
Monica, te asteptam aici sa combati cand te eliberezi.
Lorenza, asa e cu criza, da macar ne burdusim sifonierele pana atunci By the way, venirea astora si a multor altor "nume" in Ro cred ca se datoreaza si datelor eronate pe care le au despre noi. Cand toti sunt in criza noi raportam cresteri economice iar apartamentele din Bucuresti se bat in "scoruri" cu cele ale altor capitale din vest. Pai ce sa inteleaga strainezii-nu ca au romanii bani?
April
Emma are nevoie de ajutor !
Lorenza spune:
Ei,ce sa mai zic.Vom vedea!Nu are rost sa ne amaram asa mult de pe acum,e timp pentru toate!
alexandrina spune:
Lorenza, 19372 daca nu l-ai folosit, disponibil pana la 31.10
Ala cu 16 euro + fdp + trench noir era valabil pana azi, insa nu mai e disponibil trench-ul decat peste 12 sapt.
Aveti idee daca un bon d'achat venit pe un cont se poate folosi pe alt cont? Si daca am ratacit hartia mai pot obtine codul acela de undeva?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Lorenza spune:
Alexandrina,
mersi,codul 19372 l-am folosit,mi-a ramas doar cel cu -16 euro,care pana azi e valabil,dar nu e asa avantajos,ca da fdp 0 doar daca dupa reducerea care-o face ,comanda e de 25 de euro.Mai e valabil,inca.
On ceea ce priveste intrebarea ta,bonurile respective sunt valabile numai pe contul pentru care au fost emise.Si,in caz ca l-ai ratacit trebuie sa apelezi la seviciul clienti pentru aflarea codului.
aissa spune:
Neata!
Am si eu o curiozitate: ne-au trimis astia cataloage si ni le-au furat la posta sau au trimis doar niste reclame.
De ce intreb: am primit 2 "plicuri", cu poza catalogului nou pe ele. E un formular din ala de comanda, cu un cod (41920), spun ca primesti o geanta neagra (pozata din toate partile). In interiorul acestui fluturas scrie insa "Dear customer, here is your brand new La Redoute Catalogue..."
Din cate imi amintesc de regula veneau cu cataloagele si aceste reclame, oferta cu un talon de comanda. Ma baga in ceata faptul ca hartia asta era intr-o tipla de plastic ambalata separat cu adresa mea pusa pe eticheta. Nu stiu insa daca asta cu totul era in catalog si mi l-au sparlit la posta sau au trimis aia doar reclama asta la...geanta cadou??