Redoutistele fidele laredoute.fr (132)
Raspunsuri - Pagina 6
claujro spune:
Eu nu am primit nici reclama la geanta, nici catalog, pe nici un cont! Da poate-l primesc pe asta romanesc....
diotima spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mama_lui_alex
e frumos (si cuminte, as vrea eu)..ca o fata..da-i baiat..:)..dar ii mai iau si de la fete..caci inca nu se baga de seama..in vara i-am luat niste sandalute tare frumusele de la fete.. |
Aoleuuuu, scuze , dar am vazut ca erau toate de la fete si...mi-am dat cu presupusu'. Sa-ti traiasca! Ca nu-i cuminte...nu-i bai, nici al meu nu e ingeras
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
miki68 spune:
Gud morning
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Eu nu am primit nici reclama la geanta, nici catalog, pe nici un cont! Da poate-l primesc pe asta romanesc.... |
nici eu
'neata
multumesc pt
Brigit spune:
neatza!
buna ! si io-s in trend, n-am primit catalogul. in primavara am primit avizul odata cu restul lumii si imi amintesc ca la posta era un ditai teancul de cataloage care isi asteptau destinatarii.
recunosc ca nu prea am rasfoit catalogul ala, tot site-ul e de baza.
April
Emma are nevoie de ajutor !
anne16 spune:
are 2 postari,nu cred ca ati vazut:
citat din mesajul lui Maugham Salut Cu toate ca am aflat de LaRedoute abia de 1 luna si cateva zile mi-am facut un obicei ca in fiecare zi sa intru pe site doar o sa mai gasesc ceva chilipiruri - care de fapt nu prea sunt chilipiruri la un calcul mai atent. Se pare ca va trebui sa scap de acest obicei - daca va functiona franciza. Ca sa nu intru in sevraj am inceput sa caut alternative. S-ar putea ca una sa fie JCPenny (http://www3.jcpenney.com) care livreaza cam peste tot in lume inclusiv Moldova si Bulgaria, mai putin Romania. Le-am scris celor de la firma respectiva prin care le solicitam o explicatie - poate e de fapt doar o scapare a lor. Mai ales ca ei livreaza prin UPS care are activitate si aici. Cand primesc raspunsul va anunt. |
Jasmine spune:
April16,nu e vorba numai de date eronate.In RO toate sunt mai scumpe ca afara dar vanzarile sunt peste orice asteptari.Supermarketurile sunt pline (Cora,Carrefour& comp sunt total surprinsi de cifrele de afaceri pe care le fac in RO),magazinele cu haine scumpe sunt luate cu asalt,se vinde orice rahat la pret dublu fata de tarile din vest.Cum naiba sa nu vrea toti sa-si deschida afaceri la noi?
Si eu promit sa ma specializez in publicitate negativa.[ #61514;]
Aissa,si eu am primit tot fituica aia cu talon de comanda si codul pt geanta neagra (care e nasoala,am primit-o mai demult la o comanda),fara catalog.
Brigit spune:
citat din mesajul lui Maugham Salut Cu toate ca am aflat de LaRedoute abia de 1 luna si cateva zile mi-am facut un obicei ca in fiecare zi sa intru pe site doar o sa mai gasesc ceva chilipiruri - care de fapt nu prea sunt chilipiruri la un calcul mai atent. Se pare ca va trebui sa scap de acest obicei - daca va functiona franciza. Ca sa nu intru in sevraj am inceput sa caut alternative. S-ar putea ca una sa fie JCPenny (http://www3.jcpenney.com) care livreaza cam peste tot in lume inclusiv Moldova si Bulgaria, mai putin Romania. Le-am scris celor de la firma respectiva prin care le solicitam o explicatie - poate e de fapt doar o scapare a lor. Mai ales ca ei livreaza prin UPS care are activitate si aici. Cand primesc raspunsul va anunt. |
Maugham, anunta-ne ce zic.
Pe de alta parte, sa-ti spun care e problema -astia sunt din state, ceea ce inseamna vama. Iar daca mai platesti si costul UPS-ului ...nu faci nici o branza. Eu mai comand la Victoria Secret si sunt patita - cu costurile aditionale numai despre chilipir nu se poate vorbi.
April
Emma are nevoie de ajutor !
danadc spune:
Neata!
Pe astia ii stiti?
http://www.name-it.com/site/index.html#/home
Acum intru si eu sa vad ce e cu ei...