Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Putin off topic: uitati-va la Maruta sa vedeti ce a patit Viorica din Clejani pentru deturnarea cardului de la sot ...e de rasu-plansu

Acum se dau toti in petec ... scuzati-mi telenovelismul, dar nu m-am putut abtine(si eu deturnez carduri)

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Well,am vazut ca are ochiul vanat,dar cum s-a ajuns aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hait! ca io asteptam sa ziceti voi ce-a patzit

si io deturnez carduri da ' ma autodenuntz inainte sa se descopere

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Pai nu intelegi ca a ravnit la cardul lui barbatsu' dupa ce au venit din turneu si l-a lichidat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Asta am inteles,dar details...,ce-a cumparat de s-a suparat asa tare sotu'?
Edit:hai ma',c-a fost teapa!
Tot asa o fi si cu lr.ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Teapa lor sa fie!
Cred ca o sa ma specializez in publicitate negativa cand ne-or taia astia macaroana.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

yoyoyo, tare de tot cu astia de la otto, cred ca redutu din RO o sa mearga la fel de bine.

ei bine- eu le-as da reply la mailul lor si le-as scrie cam asa

I would like to thank you for the information regarding the Otto representative in Romania. Unfortunatelly, all the contacts you gave me are not available, including the internet page that is not accesible. Since I have information that other people that have ordered through the romanian representative have never received their orders, and since I really wanted to place an order based on the good reputation that Otto products have, I contacted you. I hoped that I could place a direct order on your site.

I understand your policy, but maybe you should check if the Romanian representative business is up and running.

April

Emma are nevoie de ajutor !

april - mersi de sugestie, am sa incerc si am sa-i pun in to si pe cei de la otto.de caci ei m-au direcionat catre schwab (ei fiind resonsabili de activ de export si in numele otto)
poate ma sustineti si voi :)

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

ancamari te-am vazut in pozele de la mare ...arati beton...banuiesc ca Petit a contribuit din plin la silueta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

mai fetele ma demoralizati total cu redutu asta de romania. eu nu vreu si gata! La fel si cu yves rocher. chiar la inceput am luat ceva dar cand am vaz preturile in Franta am zis NU! Acu noi suntem chiar cei mai bogati din lumea asta? De ce la noi nu sunt siteuri asa cum sunt in alte tari? Ma sfarm degeaba.
Offtopic.Monica ai mesaj.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

ALINA
merci mult pentru reteta.in week end prestez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maugham spune:

Salut
Cu toate ca am aflat de LaRedoute abia de 1 luna si cateva zile mi-am facut un obicei ca in fiecare zi sa intru pe site doar o sa mai gasesc ceva chilipiruri - care de fapt nu prea sunt chilipiruri la un calcul mai atent. Se pare ca va trebui sa scap de acest obicei - daca va functiona franciza. Ca sa nu intru in sevraj am inceput sa caut alternative. S-ar putea ca una sa fie JCPenny (http://www3.jcpenney.com) care livreaza cam peste tot in lume inclusiv Moldova si Bulgaria, mai putin Romania. Le-am scris celor de la firma respectiva prin care le solicitam o explicatie - poate e de fapt doar o scapare a lor. Mai ales ca ei livreaza prin UPS care are activitate si aici.
Cand primesc raspunsul va anunt.

Mergi la inceput