Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca s-a descoperit "misterul"...acum am verificat si eu la Reg. Com....tare firma, capital social de 200 de ron...bogati nu gluma

V-am pus in contul comun si o parte din date...mai putin alea di buletin ale asociatului ca deh.."e private"..dar daca le vrea careva..le trimit si pe alea...poate ii faceti o vizita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=127240&REPLY_ID=4154509

Revin din nou cu asta, e oarecum inline cu disutia Lr.ro
eu v-am intrebat de Otto, caci ceea ce vazusem pe site-ul german,era la pret f bun si normal ca as fi fost interesata sa comand...
Tocmai asta ma deranjeaza si pe mine ....or fi Romanii mai bogatii, sa plateasca mai mult pentru aceleasi produse pe care altii din EU le iau la aproape jumata-te de pret!
am un exempplu clar :
pe mine ma intereseaza un Saeco expresor (modelul Incanto)care pe mai multe site-uri in germania (nu numai Otto) e la pret de 340 euro, iar la noi cel mai eftin e 2190 ron, deci de unde diferenta de 8 mil , ..si mai sunt; mai vazusem un aspirator cu aburi care si spala etc. iarasi la un pret super ok.

zilele astea am zis ca nu ma las si am scris la otto.de si cica ei ar livra in Romania:
we herewith would like to thank you for your e-mail message directed to Otto Versand in Hamburg. They forwarded this message to us as we, Schwab Versand are responsible for the export business in the name of Otto, too.

Please be informed that we can't deliver to you directly as we have a representative of our company in your country which we kindly ask you to contact:

ADRA RETAIL SRL
Olivia Pamfil
Str. Ceaikovski nr. 11, ap. 14, sector 2
Bucuresti.
Tel/Fax: (++4) 031 620 1354
olivia.pamfil@ottoonline.ro

da pai nu mi-a raspuns nimeni de o sapt, de cind am scris, as fi fost curioasa de preturi, cit de mare ar fi fost adaos-ul..?!

nu cedez, mai caut....am vrut si eu sa-mi imparatsesc frustrarle,
va admir tare mult, sunteti adevarate!
pacat ca nu toti casca ochii si i-au tepe!

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinazah

buna fetelor,
tocmai am facut o comanda pe www.la redout.fr si vroiam sa stiu daca ati facut si comenzi si daca le-ati primit
multumesc

Sorry, eu nu inteleg ce vrei sa spui.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

yo da-le reply la mesajul lor si zi-le ca otto ro a murit de prin 2007 si drept urmare sa permita romanilor sa faca comenzi pe .de

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fetelor,aveti cumva vreun cod care reduce prix mini sau -15 euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

yoyoyo, tare de tot cu astia de la otto, cred ca redutu din RO o sa mearga la fel de bine.

ei bine- eu le-as da reply la mailul lor si le-as scrie cam asa

I would like to thank you for the information regarding the Otto representative in Romania. Unfortunatelly, all the contacts you gave me are not available, including the internet page that is not accesible. Since I have information that other people that have ordered through the romanian representative have never received their orders, and since I really wanted to place an order based on the good reputation that Otto products have, I contacted you. I hoped that I could place a direct order on your site.

I understand your policy, but maybe you should check if the Romanian representative business is up and running.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

mai fetele ma demoralizati total cu redutu asta de romania. eu nu vreu si gata! La fel si cu yves rocher. chiar la inceput am luat ceva dar cand am vaz preturile in Franta am zis NU! Acu noi suntem chiar cei mai bogati din lumea asta? De ce la noi nu sunt siteuri asa cum sunt in alte tari? Ma sfarm degeaba.
Offtopic.Monica ai mesaj.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

ma, ce-mi place cum stau unii linistiti ca ei au "reprezentanta", si habar n-au cum e folosit numele lor si ce parere isi face lumea cand vede ca e fraierita de niste srl-uri ale unor smecherasi.

Lorenza, n-am un cod de-asta minunat...doar de-alea care merg pe nereduse din colectia A/H2008

April

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

mai fetele ma demoralizati total cu redutu asta de romania. eu nu vreu si gata! La fel si cu yves rocher. chiar la inceput am luat ceva dar cand am vaz preturile in Franta am zis NU! Acu noi suntem chiar cei mai bogati din lumea asta? De ce la noi nu sunt siteuri asa cum sunt in alte tari? Ma sfarm degeaba.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Nu suntem mai bogati, doar mai fraieri, ca sunt multi care "musca" si cumpara

April

Mergi la inceput
Mergi la inceput