Bebelusi desfigurati

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cezalex spune:

Infiorator!!!Cum e posibil asa ceva intr-o maternitate renumita...dar ce cauta acolo solutia pentru podele? Vinovatii trebuie sa plateasca pentru neglijenta in serviciu. Acum se vede inca o data cum le pasa unor cadre medicale de pacientii lor, chiar daca acestia sunt niste bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

cumplit!mi s-a facut pielea de gaina,am un nod in gat si imi vine sa plang.imi vine sa plang de furie,de mila,de deznadejde.ce curaj sa mai ai sa te duci cu copilul la spital?acum te duci cu copilul in spital si in locul sperantei ca se va face bine ai speranta ca nu-l vor mutila doctorii sau asistentele.sunt o fire pasnica,dar cred ca as fi batut-o pe aia sau as fi asteptat-o si i-as fi aruncat cu acid sulfuric intre ochi sa vada cum e.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si ce declaratii din partea cadrelor medicale ... ca deh, se mai intampla ... oare de vina o fi tot salarul, lipsa de fonduri, etc, etc ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Bine, dar chiar nu exista nimeni sa ia masuri in ceasta privinta. Este strigator la cer sa se tot intample "greseli" cu bietii copii, ori in spital, ori cu asistentele maternale. Si ar trebui ca fiecare sa- si plateasca greseala pe care o face, nu sa dea din umeri...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

ce nu pricep eu de ce niste bebelusi prematuri erau stersi cu spirt? alcoolul pe piele se absoarbe in organism fiind daunator oare nici asta nu stiu cadrele astea medicale

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cand am zis ca daca ar fi sa ma ajute Dzeu sa am un bebe,as naste in popusoi cu moasa comunala,nu cred c-am gresit ...Daca unul din bebeii aia era copilul meu,cretina aia era moarta azi.Dormea?E semianalfabeta?Cata ignoranta! Cata impasibilitate! Sigur,dupa ancheta,i se va lua 0,0001 % din salar... Ce rahat de tara! Ce rahat de sistem! Mi-e sila!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Incredibil...nu-mi vine sa cred....trebuie sa facem ceva, din ce in ce mai multe "accidente', se pare ca e tot mai rau...oare unde ajungem??
Acum unde sunt medicii de pe forum care au sarit ca arsi sa se apere la subiectul cu spaga ?? Le era frica ca nu le mai dam spaga, dar ei nu sunt in stare sa citeasca un ambalaj....fara cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

asa ceva.........cum naiba poti sa minti :"au facut o iritatie!!!!!!!!!!",cum puii mei sa faci asa iritatie????????cata cretinitate !vorba gabrielei daca o sa ma ajute D-zeu sa am un copil o sa fug in padure sa nasc si daca copilul meu ar fi patit asa ceva erau linsate asistentele!!!!!!!!niste nesimtite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Mama ce barbarie, eu insa ma intreb vorba cuiva de mai sus, cum sa pui pe pielea unui bebel alcool, nu sunt doctor, dar tot imi suna destul de radical, si aici se dezinfecteaza buricul pana sa cada cu alcool si vata, dar totusi pe fata chiar nu vad sensul...oricum e groaznic, le-am vazut fatuca lor scumpa asa arsa, groaznic.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

10% din salariu si mutare disciplinara la numarat hartii. Asa cum ne asteptam!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput