Bebelusi desfigurati

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mda habar nu aveam.Unde am nascut eu se racolteaza sange din calcai...

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

si unde am nascut eu....

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Si unde am nascut eu se recolteaza bebeilor sange tot din calcai.

Stanescu, in spitalele si policlinicile in care am fost eu (operata de 2 ori), sangele il recolteaza numai medicul, vaccinurile le face numai medicul iar injectiile le face de regula medicul si in spital rareori sora.

Spitalele nu sunt conduse de medici ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

La fel si aici unde am nascut eu,tot din calcii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Si unde am nascut eu se recolteaza bebeilor sange tot din calcai.

Stanescu, in spitalele si policlinicile in care am fost eu (operata de 2 ori), sangele il recolteaza numai medicul, vaccinurile le face numai medicul iar injectiile le face de regula medicul si in spital rareori sora.

Spitalele nu sunt conduse de medici ?

Maria

Ce sa zic...aici vaccinurile intra-adevar sunt facute de catre medici in general - de medici in specialitatea respectiva, nu ma apuc eu sa fac vaccinuri la copii sa zicem, dar in spital manevrele de genul asta - tratament injectabil, recoltare analize, le fac asistentele. Exceptie fac medicii ATI, care recolteaza atunci cand asistenta nu reuseste.
Vezi, si uite o alta durere a mea - faptul ca nu sunt stabilite niste protocoale clare. Adica vine pacienta cu simptomele A, B si C - pai la astea aplicam protocolul X. Asa, noi tratam pacientii dupa cum am invatat, de cum ne-am obisnuit, de cum am mai citit ceva noutati. Daca ar exista protocoale, e adevarat ca ar fi mai putin lasat "liberei initiative", dar si posibilitatea de malpraxis major zic eu ca ar scadea.
Da' noi suntem niste bieti medici - crezi ca luminatele capete din Ministerul Sanatatii au cumva timp sa se preocupe de asta? Numai idioti au trecut pe acolo, da' asta ultimul parca e mai tampit ca toti la un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei uite...nu vreau sa starnesc alte furtuni, dar dr Adrian Toma, seful sectiei de neonato din Giulesti, e tocmai un om care se lupta mult sa instituie protocoale clare si precise in sectia lui. Si, cum mergeam mereu sa-mi vad fata la incubator, nu o data am auzit injuraturi si bodoganeli ale asistentelor la adresa lui din acest motiv-ca e tiran, ca se crede destept, ca ele stiu mai multa meserie decat el...in fine, taclale de asistente...Pe care acuma nu ma apuc sa le critic in masa cum fac altii cu noi, dar...iata...un exemplu de medic care chiar incearca ce sugera Stanescu si e sabotat nu numai de tampitul de ministru ci si de colaboratorii subalterni...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

In NL toata munca de natura administrativa este efectuata de functionari administrativi in spitale, nu de medici, nu de sore.
De ce ar trebui sa fie responasbil medicul de etichetarea unor sticle in Ro?

E trist ce s-a intamplat si impardonabil, dar mie nu mi-ar trece prin cap sa invinuiesc un medic pt ca o sticla nu era corect etichetata.

Spitalele trebuie sa aiba provizii de medicamente si diverse alte produse necesare efectuarii actului medical si in aceeasi masura trebuie sa existe cineva care sa administreze acest stoc, adica tot ce intra/iese din spital/depozitul de astfel de produse, in ce cantitate, pt ce departament, etc. Flacoanele golite ar trebui aruncate tocmai pt a evita reumplerea lor cu alt produs.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyce

In NL toata munca de natura administrativa este efectuata de functionari administrativi in spitale, nu de medici, nu de sore.
De ce ar trebui sa fie responasbil medicul de etichetarea unor sticle in Ro?

E trist ce s-a intamplat si impardonabil, dar mie nu mi-ar trece prin cap sa invinuiesc un medic pt ca o sticla nu era corect etichetata.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Amin, Danyce. Asa ar trebui sa fie, da vezi, aia de zici tu e ceea ce as numi io o tara "normala". Unde nici infirmiera nu face treaba bucataresei, nici asistenta pe a infirmierei, nici medicul nu hartogareste toata ziua. Unde nu prescriu azi ampicilina maine oxacilina ca nu mai are farmacia spitalului, unde nu trimit gravida sa cumpere calciu pentru declansare, unde recipientele se arunca, nu se refolosesc, unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

uaaaaaau,au spus cu ce solutie au fost spalati/stersi bebeii:solutie ptr dezinfectat manusi.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput