Suportul comunitatii pentru Inaioana!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Draga Inaioana,

Esti una dintre persoanele pe care le-am remarcat si admirat de camd am inceput sa citesc pe DC.
Chiar ma intrebam zilele trecute de ce nu mai scrii, imi pare tare rau sa aflu prin ce treci.

Stiu ca iti este teama sa nu iti pierzi puiutii, insa gandeste-te ca daca noi, niste straini, am reusit doar prin prisma postarilor tale sa te admiram, ca mama si ca femeie, e inposibil ca un judecator sa nu vada si el asta.

Iti doresc multa forta, nu uita ca o comunitate intreaga te sustine, si ca tot cosmarul asta sa se termine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Inaioana, stiu ca te suparau unele aspecte ale mentalitatii oamenilor din tara asta....Ei, bine, acum cred ca o sa te ajute enorm prejudecatile romanesti. Adica, oricum "sotul" nu avea sanse sa ia copilul, dar asa, daca nici nu erati casatoriti "cu acte"...In multe tari acest aspect nu ar fi modificat cu nimic situatia, dar in Romania...Nu stiu ce e in capul "fostului", dar nu are nicio sansa, e un demers de-a dreptul stupid din partea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multa putere sa treci cu capul sus prin incercarea asta grea
poate totusi amenintarile lui vor ramane doar amenintari, si nu va trebui sa pierdeti timpul prin tribunale, las-i primul pas lui , poate nici nu il va face, pusi in fata unor schimbari majore in viata lor barbatii nu intotdeauna reactineaza cu tact, ci merg pe amenintari pentru a intimida si asi mentine viata asa cum este, eu nu stiu care este situatia voastra si cine a luat decizia despartirii, dar sper din tot sufletul sa ramana una cat mai amiabila, pentru binele copiilor
tot respectul pentru puterea pe care o ai de a mentine fericirea pe chipurile copiilor, si ai ferii de problemele care ii inconjoara
la fel ca restul fetelor aceiasi parere o am si eu, copii vor fi incredintati mamei, dar ai grija sa poti demonstra ca ai un venit stabil

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Inaioana, capul sus si multa putere!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

inaioana cand am citit titlul primul gand a fost, oare e tipa care scria cu verde? or fi patit ceva copii?
(scriul ala verde ma scoate din minti cum zicea un alt user, dar te-am citit de foarte multe ori cu antentie chiar dc nu intotdeauna am fost de acord)

imi pare tare rau sa aud ca ai astfel de probleme; esti o femeie puternica si o sa treci peste ele... acolo unde ni se inchide o usa se deshide o fereastra, chiar dc nu avemmereu ochi sa o vedem din prima.

cat despre custodie... probabil ca ar trebui sa aiba partenerul tau pilele lui papura voda sa reuseasca sa iti ia copii...cel mai probabil insa e ca si el e f ranit si intors de toata situatia, speriat ca va fi tata de wk (sau de luna, in cdt in care tu pleci din Bucuresti) insa nu ma indoiesc ca isi iubeste copii si in adancaul sufletului stie ca locul lor e langa mama!!

multa putere sa treceti si tu si copii cat mai putini afectati prin asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Ma bucur,as putea sa spun,ca este doar o "problema de inima" si nu,cum am crezut initial,o problema majora de sanatate a copiilor tai sau a ta.
Timpul le rezolva pe toate.
Bafta si liniste sufleteasca!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Imi pare nespus de rau pt ce ti se intimpla,dar stii cum se spune ...,tot raul spre bine asa ca capul sus si privirea inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

imi pare rau sa aud asta despre tine Inaioana, te admiram, in secret si te citeam cu atentie. iti doresc multa putere si sa iti castigi copilasii iubiti. Dumnezeu sa fie cu voi cu toti si mai ales cu sotul tau ca sa isi de-a seama ca greseste ca vrea sa ia copii.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cine n-o stie pe tipa care scrie cu verde si e bine informata si cu pareri mereu pertinente?

Ce rau imi pare, Inaioana, ca treci printr-o astfel de criza!! Sunt alaturi de tine cu ganduri bune si urari de curaj si putere!!! Sa iesi cu fruntea sus si cu inima intarita din aceasta incercare!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am ramas pur si simplu socata sa citesc ce ti se intampla, draga Ioana, cu atat mai mult cu cat ne cunoastem si "pe viu" si intr-adevar pareati cuplul ideal, si, mai mult decat asta, EL chiar parea ca te iubeste mult-mult. Nu pot sa cred ca in spatele acestei fericiri se ascundeau neintelegeri sau...mai rau...si continui sa sper ca inca se mai poate face ceva, chiar daca, la cum te-am cunoscut eu pe tine, inclin sa zic ca deja ai facut totul daca deja ai hotarat calea de urmat.
Nu pot decat sa-ti urez sa poti fi linistita si impacata cu alegerea facuta si copiii sa nu simta framantarile si suferinta ta. Sper sa mai vorbim, cand ai timp si...daca te pot ajuta cu ceva...sunt aici!

Mergi la inceput